- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 18
- 40
Vardır bunda da bi hayır önümüzdeki aya olur inşmalesef canım regli oldum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır bunda da bi hayır önümüzdeki aya olur inşmalesef canım regli oldum ben
İnş canım bilerek beklemek zor oluyor haberi yokken hamile kalanlar ne şanslıOnlarda sorun yoksa mutlaka olucak. Sorun varsa da kısa bi ilaç tedavisiyle her şey çözülür. İnşallah bebişin seninledir
inşallah canım hayırlısı deyip bekliyorum önümüzdeki ay 1. yılımız olacakVardır bunda da bi hayır önümüzdeki aya olur inş
N11 den aldım ben canım .ya kızlar bende bu ay ovülasyon testi denemek istiyorum alanlar varsa hangi siteden aldınız söylermisiniz
Tedavi denedinizmi bu 1 yılda ve bi sorun varmıinşallah canım hayırlısı deyip bekliyorum önümüzdeki ay 1. yılımız olacak
İnşallah canım yaa valla sabah kalktım listeye baktım yeni Hamişler varmı diye , başkasının mutluluğuna bile seviniyorum gördükçeN11 den aldım ben canım .
@AleooVeraa Kuzum gelecek aya olur inşallah
O oflu gözün aydın canım
Zeze _skcn Inşallah gelmez kırmızılar
mavi-hayal Ay çok heyecanlı
tedavi denemedik kuzum 1 yıl olmadan bakmıyolar zaten ama ilk evlendiğimde ilişki esnasında kanama oluyor diye muayeneye gittim doktor bir sorun görmedi sadece rahim ağzında iltihap var dedi onada fitil verdi fitili verice düzeldi başka bir sorunun yok demiştiTedavi denedinizmi bu 1 yılda ve bi sorun varmı
ne kadar sürede geldi canım kapıda ödeme varmı kredi kartı kullanmıyorum çünküN11 den aldım ben canım .
@AleooVeraa Kuzum gelecek aya olur inşallah
O oflu gözün aydın canım
Zeze _skcn Inşallah gelmez kırmızılar
mavi-hayal Ay çok heyecanlı
Inan kapıda ödemeyi bilmiyorum canım kartla aldım ben.Biraz geç kaldı hatta aras kargonun müdürlüğünü ayağa kaldırdım.Bizim burda aras çok sorumsuzdur.ne kadar sürede geldi canım kapıda ödeme varmı kredi kartı kullanmıyorum çünkü
anladım canım teşekkür ederim cavabın için :)Inan kapıda ödemeyi bilmiyorum canım kartla aldım ben.Biraz geç kaldı hatta aras kargonun müdürlüğünü ayağa kaldırdım.Bizim burda aras çok sorumsuzdur.
Heheeeee daha bir tane şokunu atlatamadan ikiz olursa huniyi takarız artık kocamlaAaa ikizmi hadi hayırlısı bakalım ilerleyen haftalarda belli olur
g.g dan aldım tam ismini paylaşsam reklam olurmu diye yazamadımya kızlar bende bu ay ovülasyon testi denemek istiyorum alanlar varsa hangi siteden aldınız söylermisiniz
Canısı ben 1 gün gecikmeli regl oldum@kahvecibaby @AleooVeraaGenc_evli
papatyakokankadin @surisinem @rmysa91 @kardelen_08 ne alemdesiniz nerelerdesiniz varmı hamişlik inş
kaç günde geldi cnm işe yaradımıg.g dan aldım tam ismini paylaşsam reklam olurmu diye yazamadım
benim ilkinde öyle olmuştu tek gözüktü sonraki haftalarda ikiz oldugunu öğrendikHeheeeee daha bir tane şokunu atlatamadan ikiz olursa huniyi takarız artık kocamla![]()
hemen geliyo canım da beni gerdi o test işi bir ay yaptım sonra bıraktım yapmadımkaç günde geldi cnm işe yaradımı![]()
ya bende denemek istiyorum ama zaten stres oluyorum birde onu yaparsam iyice stres olurum diye denemekten korkuyoumhemen geliyo canım da beni gerdi o test işi bir ay yaptım sonra bıraktım yapmadım![]()
Ya bende baskınlar diye 7 aydır olmadı diyorum :) napim beklemek istemiyorum öyle demesemde git şu kadar zaman sonra gel diyorlartedavi denemedik kuzum 1 yıl olmadan bakmıyolar zaten ama ilk evlendiğimde ilişki esnasında kanama oluyor diye muayeneye gittim doktor bir sorun görmedi sadece rahim ağzında iltihap var dedi onada fitil verdi fitili verice düzeldi başka bir sorunun yok demişti