- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Kizlar degerim 52 cikti . Doktor persembe yine gel dedi bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Kizlar degerim 52 cikti . Doktor persembe yine gel dedi bakalim
Aynen insallah da düşük bir deger degil mi ya.Oh oh maşallah. Hadi bakalım şimdi güzel güzel artmasını beklicez
Tsk ederm kuzum. Insallah saglicakla artar.Süper hadi gözünaydın canım :)
Ayy doktorumu görmen gerekiyodu benden daha cok sevindi beklemiyordu. Baktim diyor 52 degerin gebelik gözüküyor su an bende tepki veremedim güldüm. Tatlimj isterim dedi artkSevsev12 Artık ikna olabilirsin demekkiTadını çıkar kuzum.Hamilesiiiiinnnnn
papatyakokankadin Ben bu ay ilk defa kullandım iyi ki kullandım tüm programlar 8. Gösterirken 4 5 eylül pik gördüm. Ama tabii stresli oda biraz.
Demek forumun ablası benim.Ben 36 yaşımdayım
Insallahhh sabah sende benim gibi silik cizgi görürsün kuzum sonrada giderek koyulasirSabah yaptığım test 2 saat sonra silik pembe olmuş.Kendi gölge çizgisi deg il ama.Aylardir test yaptığım için tanıyorum çizgileri artık .
Biliyorum 2 saat sonrası geçersiz ama hemen ultra erkeni yaptım negatif çıktı.onda gölge bile çıkmadı
Eskiden olsa koşa koşa kan verirdim.Neyseki akıllandım
Amin insallahhh kuzumm sende bunlari görürsün insallah en yakin zamandaÇok sevindim, inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ben gün ortasinda öyle oluyorum muhakkak uyumam gerekiyorAllahim ayakta zor duruyorum cok uykum geliyo oglani almaya gidicem bi saat sonra uyumamaya calisiyorum
aaa Sevsev12 in de böyle olmuştuSabah yaptığım test 2 saat sonra silik pembe olmuş.Kendi gölge çizgisi deg il ama.Aylardir test yaptığım için tanıyorum çizgileri artık .
Biliyorum 2 saat sonrası geçersiz ama hemen ultra erkeni yaptım negatif çıktı.onda gölge bile çıkmadı
ayy sonunu okumadan cevaplamışımmSabah yaptığım test 2 saat sonra silik pembe olmuş.Kendi gölge çizgisi deg il ama.Aylardir test yaptığım için tanıyorum çizgileri artık .
yaaa benide uyku basıyor ama uyuyamıyorum tabiBen gün ortasinda öyle oluyorum muhakkak uyumam gerekiyor
Bat 8 eyluldu ama ben 23 24 25 ort 26/gunde bir oluyordum. 5 eylulde 14.78Amin insallhh kuzum senin deger kacti bu deger su an normal mi . Bat tarihim 20ydi
Uyurdum ama okul var belli mi olur uyuya kalirim cocugum okulda.Ben gün ortasinda öyle oluyorum muhakkak uyumam gerekiyor
O zaman simdi benimki normal herhaldeBat 8 eyluldu ama ben 23 24 25 ort 26/gunde bir oluyordum. 5 eylulde 14.78
İki gun sonra 72.08. Ondan uc gun sonra 255/cikmisti
Böyle durumlarda alarmını kur tatlim ne olur ne olmazUyurdum ama okul var belli mi olur uyuya kalirim cocugum okulda.
Mecbur kalktm yemek yaptim zaten