Insallah tatliskom.Ya yazın bayağı kiko aldım .Diyetime sporuma dönerim bari.Cunku bu ay ovulasyon testi yaptım masaj yaptırdım .Zaten yumurtlama ve çatlama da sorun yaşamıyorum .Biraz kafam dağılır iyi olur benim için.
Sevsev12 kuzum inşallah sağlıklı bir gebeliktir.Az kaldı az daha sabır
Insallah kuzum insallah ben cok sabirsiz bir insanim dacanım anca koyulaşır çok erken öğrendin ya ondan bence
Aynen vallaDiyet topigiyle devam ederiz artık
BendeeeInsallah kuzum insallah ben cok sabirsiz bir insanim da
Evet bende hala düşünüyorum hangi doktora gidim bide kimseye de hamile oldugumu soylemedim soylemeyecem de . Iste kimseye de doktor soramiyom napim bilemiyorumBendeeeşimdi bide doktor telaşı sardı beni
Aynen o durumdayım işte okuyup duruyorum yorumlarıEvet bende hala düşünüyorum hangi doktora gidim bide kimseye de hamile oldugumu soylemedim soylemeyecem de . Iste kimseye de doktor soramiyom napim bilemiyorum
27 yasindayim kuzumSevsev12 canim senin yaşın kaçtı?
Pekte gençsin :) masallah genç anne olacaksın27 yasindayim kuzum
Benimki 6 gün kala hep çıkar çok silik olarak. Acaba burdaki testler mi daha hassas anlayamadimKilo da çok önemli.Dikkat etmek gerek
Ben aşırı takıntılıyım kiloya.
Valla zaman geçmez oldu yaa.Acaba ultra erken olanı mı yapsaydim
hadi gözünaydın canm :)Bn geldim.
Karindan keseyi gordum sonunda.
Minicik bir kese 0.58 cm. İnsallah bebegi de gormek nasip olur.
Saglikli bi sekilde devam eder
Iyi sayılırım canım beklemedeyim hic bir hamile belirtim yok ama bu gruptan da kopamiyorum vallaHerkese günaydın
O oflu inşallah kontrolün iyi geçer kuzum.
Sevsev12 Değer kaç çıkacak acaba
@Basharfibenz @Bellizakahvecibaby @everytime_night Kurumus-Maskara @uniq12 Fairytale35 @karapisso @Zeyah3917 @Zeytintanem
mavi-hayal
Ve etiketleyemedigim diğer kızlar nasilsiniz
Bende sabah testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içiyorum.
Olsun daha çok var nasılsa
Maalesef canım adet oldum, gelecek aya kaldı. Bu ay yumurta takibi yapacağım bakalım.kahvecibaby @AleooVeraa Genc_evli papatyakokankadin surisinem R rmysa91 kardelen_08 ne alemdesiniz nerelerdesiniz varmı hamişlik inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?