darsıı sana olsun. Gurbette yanlızmısın.Hayirli olsun valla acayip güzel bi topik oldu bu hamile haberlerimiz eksik olmuyor. Darisi olmayanlara insallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darsıı sana olsun. Gurbette yanlızmısın.Hayirli olsun valla acayip güzel bi topik oldu bu hamile haberlerimiz eksik olmuyor. Darisi olmayanlara insallahh
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğiniKizlar merhaba. Bana da bir sey soyleyin lutfen. Ilk testim... Adetim iki gun gecince yaptim. Son adet gunum 19 Agustos![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini
Bu cizgi silik degil ki canim bayagi koyu. Hormonun yüksek demekki suan ki erken olsa cok cok daha silik cikiyor. Icini ferah tut yarin doktora gider kan verirsin. Üzmeyin bebisleri stress yapipVar degil miiii? Ilk hamileligim olacak insallah. Dunden beri okuyorum netten surekli ya kimyasalsa deyip stres yapiyorum kendimi kaptirmayim diye sevinemedim bile cizgi silik diye. Yarin doktora gidecegim hemen![]()
Ah teşekkür ederim canım sağol.
Yahu ne soruyorsunuzki,hakkatten belki bir problem var da olmuyor dimi?Her görüşte aynı şey .Bende e yeter be dedim ve söyledim pişman değilim. Bi daha soramazlar aralarında dedikodu yaparlar çokta umrumda değil açıkçası .
Bebek bekleyenler sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah tüm kalbimle dua ediyorum.
Bizlerede en kısa zamanda versin Rabbim inşallah.
Hayyu maşallah pozitifler bende görürüm insallah böyleKizlar merhaba. Bana da bir sey soyleyin lutfen. Ilk testim... Adetim iki gun gecince yaptim. Son adet gunum 19 Agustos![]()
Yaa dayimin oglu esim .biz yani öyle esim de 5 kardes yine yan yanayiz sikilmiyoruz oglumda da yardimci oluyorlar sagolsunlardarsıı sana olsun. Gurbette yanlızmısın.
amin çok güzel dua... elfu elfu amin .Cok tesekkur ederiimm. Allah dileyen, yurekten isteyen hic bi'kadinin kucagini bos birakmasin insallah.
Bu cizgi silik degil ki canim bayagi koyu. Hormonun yüksek demekki suan ki erken olsa cok cok daha silik cikiyor. Icini ferah tut yarin doktora gider kan verirsin. Üzmeyin bebisleri stress yapip![]()
Son 8 ama artık 7 diyebilirizamşn canım benim amin en yakın zamanda hayırlısıyla. senin kaç gün kaldı. pozitif olsun hayırlısıyla inşallah.
Bana sende de var birseyler gibi geliyor gecmisti de dimi adetin senden de güzel haberler aliriz insallah yarinHayyu maşallah pozitifler bende görürüm insallah böyle
çok güzel. yalnızlık zor. inşallah oğluna kardeş gelir yakın zamanda.Yaa dayimin oglu esim .biz yani öyle esim de 5 kardes yine yan yanayiz sikilmiyoruz oglumda da yardimci oluyorlar sagolsunlar
Verilir bence bikac saate cikar sonuclarBilmiyorum acikcasi dunden beri mal gibiyim. Bir seviniyorum bir aglamakli oluyorum. Bir tuhaf oldum karmakarisigim. Kan test sonuçları ozelde ayni gun veriliyor mi acaba?
Hayyu maşallah pozitifler bende görürüm insallah böyle
Insallah guzel haberi irsin canim benim de 2 gunum kaldi ama adet belirtildi bas agrim da basladi sagolsun tam olduYurekten insallahhh. Yarin guzel haberler alayim. Tek tek dua edicem hepimize:)
Bu hallerde Hamilelikten işte şaşkın.Bilmiyorum acikcasi dunden beri mal gibiyim. Bir seviniyorum bir aglamakli oluyorum. Bir tuhaf oldum karmakarisigim. Kan test sonuçları ozelde ayni gun veriliyor mi acaba?
Ağzından bal damlıyor canım benim insallah vardır evet geçti günüm yarın belli olir insallahBana sende de var birseyler gibi geliyor gecmisti de dimi adetin senden de güzel haberler aliriz insallah yarin
tahlili erkenden yaptır inşallah. haberini bekliyoruz .Yurekten insallahhh. Yarin guzel haberler alayim. Tek tek dua edicem hepimize:)
hadi bakalım. dur az 2 gün kala yap test.Son 8 ama artık 7 diyebiliriz
BenSevsev12 den farklı bi işlem yaptırdım göbek konusunda onada güveniyorum .Amin kuzum insallah