- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Evet gidicem canım birazdnAyy ne güzel ya sabah sabah iki hamisimiz cikti valla masallahhh boyle de devam eder insallahhh
Tebrik ederm kuzum hemen kan vermeye koş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gidicem canım birazdnAyy ne güzel ya sabah sabah iki hamisimiz cikti valla masallahhh boyle de devam eder insallahhh
Bu topik coşucak bu ayy :)Ayy ne güzel ya sabah sabah iki hamisimiz cikti valla masallahhh boyle de devam eder insallahhh
Insan kendinj tutamıyor ki kuzum .siz kac aydir istiyordunuz belirti var miydi hemen anlatin.İnşallah çıkar kandada off eşime söylemiş bulundum adam nasıl sevindi pişman oldum kandan sonra deseydim diye
Ayy insallahhhBu topik coşucak bu ayy :)
Ben nisanda 9 haftalık kalp durması nedeniyle kürtaj olmuştum 3 aydır istiyorduk ilk iki ay olmadı bu ay oldu inşallah ilk ay çok ümitli değildim açıkcası ikinci ay hemen hemen hergün çalşma yapdık ama olmadı bence bi dolu bir boş yapmak lazım kalitesizleşiyor yoksa belirtiye gelince göğüs hassasiyeti diyolar bende hiç olmadı tek belirtim kasık ağrım ve bugün itibari ile bağırsak düzensizliğimInsan kendinj tutamıyor ki kuzum .siz kac aydir istiyordunuz belirti var miydi hemen anlatin.Fairytale35
Tabi canım yazarım hemen bizim 2 seneden fazla oldu bekliyorduk kısmet işte herşeyin hayrlısı
Aminn inşallah canm hepimize inşallah
Amin hepimize inşallah canım
Aminnnn.Herkese günaydın
everytime_night Kuzumm
Fairytale35 Süper
Ay ne güzel haberler bunlar
Inşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz kızlar. Darısı bize olsun![]()
Saol canım inşallah sizdende güzel haberler bekliyoruz sen demiştin bana ya bak hislerin kuvvetliymişHerkese günaydın
everytime_night Kuzumm
Fairytale35 Süper
Ay ne güzel haberler bunlar
Inşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz kızlar. Darısı bize olsun![]()
Saol canım inşallah sizdende güzel haberler bekliyoruz sen demiştin bana ya bak hislerin kuvvetliymiş![]()
Sanaa dahaa cokkk varrr kizzzKızlar ben evden çıkmadan dayanamadım test yaptım ve köz gibi negatifi gördüm yine
Bata son 10 kaldı ve çok heyecanlıyım.
Bende bu ay farklı biseyler var.Inşallah bu defa haklı çıkarım![]()
Evet kuzum malesef negatifKızlar merhaba benimde bat 16 Eylül bu testi dün yaptım negatif dimi
Aay yanlis yapmisim yukariya seni etiketleyecektimKızlar ben evden çıkmadan dayanamadım test yaptım ve köz gibi negatifi gördüm yine
Bata son 10 kaldı ve çok heyecanlıyım.
Bende bu ay farklı biseyler var.Inşallah bu defa haklı çıkarım![]()
Insallah kuzum sen elinden geleni yapmissin gerisi Allah'a kalmis artk hayirlisi ile nasip eder insallahİnşallah çıkar bu ay ovulasyon testiyle yakaladim denedim![]()