- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Dur bakalım daha erken :)Evet testim yine negatif bata 6 kaldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakalım daha erken :)Evet testim yine negatif bata 6 kaldi![]()
Evet bende erken basliyomKuzum sende benim gibi erkenden baslamissin.
Uc gun kalaya kadar bekle
Bi umut kuzm benimkside cikmayacgini bile bile yapiyomDur bakalım daha erken :)
:) ama çok heyecanlı ya test yapmasıBi umut kuzm benimkside cikmayacgini bile bile yapiyom
Bende kopkoyu gorene kadar yaptim.Evet bende erken basliyom. Evde test varken insan dayanamiyor ki
![]()
Daha çok var canım baksana iki gün kala nasıl çıktıEvet testim yine negatif bata 6 kaldi![]()
He kiz aynen duramıyorum bunlari yapmasam erken gebelik testi var onu yapacam onu yapmamak icin kendimi bunlarla avutuyorum. Ama yarin yapsim mi kiz bu erkeni cikar mi acabaBende kopkoyu gorene kadar yaptim.
Alismisim napayim test yapmaya duramiyo insan :))
Napim kiz icim icimi yemesin yapinca rahatliyom iste al yok bisey otur oturdugun yerde diyom kendi kendimeDaha çok var canım baksana iki gün kala nasıl çıktı
Son iki gun daha bekle sonra yapHe kiz aynen duramıyorum bunlari yapmasam erken gebelik testi var onu yapacam onu yapmamak icin kendimi bunlarla avutuyorum. Ama yarin yapsim mi kiz bu erkeni cikar mi acaba
Benimde boyleydi.Günaydın kızlar bende sabah test yaptım ikinci çizgi belirdi hemen ama kan vermeden sevinemiyorum dondum kaldım
İnşallah çıkar kandada off eşime söylemiş bulundum adam nasıl sevindi pişman oldum kandan sonra deseydim diyeBenimde boyleydi.
Kan verin sevinelim![]()
Ben gümbette oturuyorum. Bende memnunum valla herşeyi tane tane anlatıyorÇağlar beyden memnunum fiyatlarda uygun. Siz nerde oturuyosunuz?
Var inşallah var sadece erken birazNapim kiz icim icimi yemesin yapinca rahatliyom iste al yok bisey otur oturdugun yerde diyom kendi kendime
Ayyy bizim yakındı dimi seninleee çok sevindimmGünaydın kızlar bende sabah test yaptım ikinci çizgi belirdi hemen ama kan vermeden sevinemiyorum dondum kaldım
Biraz daha sabretseydin iyiydi ama napalim.İnşallah çıkar kandada off eşime söylemiş bulundum adam nasıl sevindi pişman oldum kandan sonra deseydim diye
Evet canım yakınız bende sana çok sevindim hayırlısı inşallhAyyy bizim yakındı dimi seninleee çok sevindimm
Aminn canım inşallah kan vericekmisinEvet canım yakınız bende sana çok sevindim hayırlısı inşallh
Ayy ne güzel ya sabah sabah iki hamisimiz cikti valla masallahhh boyle de devam eder insallahhhGünaydın kızlar bende sabah test yaptım ikinci çizgi belirdi hemen ama kan vermeden sevinemiyorum dondum kaldım
En fazla yarini da beklerim pazar yapım artk varsa cikar zaten yoksa da yapcak bisey yok yola devamSon iki gun daha bekle sonra yap