Bekliyoz kuzum guzel haberleriniHadi hayırlısı canım, ben de aldım bugün bir tane. Yarın sabah ilk idrarla yaparım belki
Rabbim seni hamile biraka insallah deli kizz yaa nerde ilginclik varsa sen ordaKizlar bana da bugun doktorum akapuntur ve masaj önerdi. Dusundum arastirdim baya guzel olumlu sonuclar alanlar var. Akapuntura haftaya baslamayi planliyorum. Birde kendime igneler batirttirayimbir de oyle deneyelim Her yolu denemeye devam
Kiz ovu dönemini gecmis hcg testi yaomasi gerwkiyor ovu testi ile kafasını karistiriyorÇarşı ovü testine karşıKis sevo niye birakmiyorsun test yapak kendi adima belkim yumurtladigimizi gormek bizi rahatlatiyor guvenimiz yerine geliyor cartladimi patladimi sitresi daha kötü ( hakta veriyorum niye yapmayin dedigini de biliyorum bana bakma arsizliktan sena takiliyorum Sevsev12 ) ama öyle napak
Canım hayırlı olsunArtık bende Eylül ayının anne adayıyım çok şükür belli oldu kızlar :)
Herkese yazmissin ben neden yokum heeIyi akşamlar herkese
@uniq12 Kuzum inşallah sıkıntısız atlatırsın
@oflu Canım kalbini ferah tut.Minigin seninle.Ne büyük mucizeSen sadece bu zamanın keyfini çıkar ve asla olumsuzu aklına getirme
@Basharfibenz Canım yap artık şu testi@TuubaER hoşgeldin canım
@mavi-hayal Az kaldı inşallah onlarda belirtidir
Zeytinim kısmet değilmiş bu ay demekkiKizlar söyledim mi bilmiyorum da adet oldum ben ya... bidahakine tuttururuz insallah
Daha yavaş-yavaş geliyordumHerkese yazmissin ben neden yokum hee
Masallah ne cabuk zaman geciyor yaaİyi akşamlar kızlar nasılsınız görmeyeli bakim . ben ovulasyon dönemimdeyim malumaralıksız çalışma var ara verim desemde kendiliğinden gelişen bi çalışmadır gidiyor sonumuz hayrola inş :))
Hani haniDaha yavaş-yavaş geliyordum
Seni sona ayırmıştım
aynen aynen zaman duruyor sankiMasallah ne cabuk zaman geciyor yaa
Ama ovu döneminden sonra da hic zaman gecmiyor bee
Test yapmışsın ve beklediğimiz gibi çook erken olduğundan negatif çıkmış .Ama daha bata çooookkk vaarrrHani hani
Bana ne var
Kiz istemsizce olur mu öyle.aynen aynen zaman duruyor sanki
Banada çabuk geçti gibi sanki şu an bat'a 13 kaldı . yalnız hergünü dolu geçti istemsiz ce inş bu seferde hergün oldu da sperm kalitesi düştü diye bu ay da boşa geçmez
Valla bende hayatımda yeni evliyken de dahil ilk defa bu kadar çalışmada bulundumaynen aynen zaman duruyor sanki
Banada çabuk geçti gibi sanki şu an bat'a 13 kaldı . yalnız hergünü dolu geçti istemsiz ce inş bu seferde hergün oldu da sperm kalitesi düştü diye bu ay da boşa geçmez
Ivettt beklenen sonTest yapmışsın ve beklediğimiz gibi çook erken olduğundan negatif çıkmış .Ama daha bata çooookkk vaarrr
Seni atlarmiyim hiçIvettt beklenen son
Beni atlama kizz
Kızzzz öyle değil istemsizce yi sen isteksiz olarak düşünme yani şöyleki ovu dönemi için değil özellikle işveden cilveden istekten ileri gelen bir birliktelik aman bugün yapmayın spermler güçlenmiş olur diyorum ama bi bakıyorum teee nerdeee geçmiş olaaa ben dursam koca durmuyor koca dursa ben durmuyor ateşle barut misali . diyorum ya bizde de olmazsa hergün hergün yapmaktan olmuyor beşkifwKiz istemsizce olur mu öyle.
Istekli olmalisin ki senin yumoslar cilve yapsin spermleri kandirabilsin
Oyyy kuzumm benim yaa Rabbim sana en yakin zaman da hayirli saglikli bebis verir insallahSeni atlarmiyim hiç
Sayfaları her defasında tek tek okuyorum mutlaka
Hu huuuKızzzz öyle değil istemsizce yi sen isteksiz olarak düşünme yani şöyleki ovu dönemi için değil özellikle işveden cilveden istekten ileri gelen bir birliktelik aman bugün yapmayın spermler güçlenmiş olur diyorum ama bi bakıyorum teee nerdeee geçmiş olaaa ben dursam koca durmuyor koca dursa ben durmuyor ateşle barut misali . diyorum ya bizde de olmazsa hergün hergün yapmaktan olmuyor beşkifw
Amin kuzum hepimize insallahOyyy kuzumm benim yaa Rabbim sana en yakin zaman da hayirli saglikli bebis verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?