Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyy ne güzel haber tatlım hayırlısı olsunArtık bende Eylül ayının anne adayıyım çok şükür belli oldu kızlar :)
Ayyyyyy ne güzel haber tatlım hayırlısı olsun![]()
Tebrik ederim canim yaa
Gel gel bebiskom hosgeldin aramizaBeni de aranıza kabul edermisiniz![]()
Canım yeni gördüm iyiyiz canım şükür ikinci oğluşum geliyor Allahin izniyle sen nasilsin paşa nasıl tedavi varmı gündemde
İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız
Ay ne guzel hamiş haberleri yine .benim de midem kötü oldu 2 gundür cikardim afedersiniz bi de barsaklarimiz bozdum ancak duzeldi midem ama halsizliğim hat safada adeta ayakta duramoyorum batima 7 gun kaldiiiiiii
cizgi cok net hayirli olsun canim
Gecmis olsun kuzum bi doktora gozukseneAy ne guzel hamiş haberleri yine .benim de midem kötü oldu 2 gundür cikardim afedersiniz bi de barsaklarimiz bozdum ancak duzeldi midem ama halsizliğim hat safada adeta ayakta duramoyorum batima 7 gun kaldiiiiiii
Ovu testi yapma artk kiz yaBugunki ovulasyon testim hasta olunca doktora gidicektim ama hastalik yakin degil sanirim
Oyyy yavrum , cok üzüldüm ama ufaklarmis can sıkıcı haklısın ama erken tedaviyle cabucak atlatirsin insallah. Baska bir doktora dahami gorunsen acaba?Kızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı ve doktor ufak ufak 2 yumurtalıkta da çikolata kisti gördü ve rahim filmi istedi çok stresliyim![]()