Ayyyy çok sevindim böyle okudukça çok mutlu oluyorum yahu sanki bizim de şansımızı arttırıyor Hamişler gibi hissediyorum. Bat ne zamandı senin canım?Arkadaşlar sonucum geldi beta hcg 85 - 4 haftalık hamileyim
İnşallah herşey sorunsuz ilerler
Sizlere de tez zamanda Allah bu mutluluğu tattırsın
Gelmedi kuzumIyi bakalim kirmizilarin gelmedigine sevindim
Hayırlısı olsun canımevet inşAllah 2.için uğraşıyoruz nasip olursa bakalım
Hayırlısı olsun canım
Bugündü :)Ayyyy çok sevindim böyle okudukça çok mutlu oluyorum yahu sanki bizim de şansımızı arttırıyor Hamişler gibi hissediyorum. Bat ne zamandı senin canım?
Bugündü :)
Bazen akışına bırakmak gebeliği kendiliğinden getirebiliyor..önemli olan psikolojiyi sağlıklı tutmak..umarım sizde bunu başarabilirsiniz..içinizi ferah tutunn :))Sanırım daha uğraşmayacağım ikinci çocuk için :) ben tek çocuğum, kızım çok kardeş istiyor diye 9 aydır deniyoruz tutmuyor. Öğlen pembeleşti şimdi kahveye döndü ama tam sökemedi. Psikolojimden dolayı sanırım sökemiyorum bile. O sebeple bu gece itibariyle denemeyi ve beklentimi bırakıyorum. Tüm bebiş bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla göbişlerinin dolmasını, göbişleri dolan arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
İnşallahh çok teşekkür ederimhayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız
darısı bizlere olsun inşAllah aminİnşallahh çok teşekkür ederim
Biraz kafadan atmak gerekiyor aslında bu düşünceyi sanırım belki ummadığınız anda olurSanırım daha uğraşmayacağım ikinci çocuk için :) ben tek çocuğum, kızım çok kardeş istiyor diye 9 aydır deniyoruz tutmuyor. Öğlen pembeleşti şimdi kahveye döndü ama tam sökemedi. Psikolojimden dolayı sanırım sökemiyorum bile. O sebeple bu gece itibariyle denemeyi ve beklentimi bırakıyorum. Tüm bebiş bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla göbişlerinin dolmasını, göbişleri dolan arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğiniArkadaşlar sonucum geldi beta hcg 85 - 4 haftalık hamileyim
İnşallah herşey sorunsuz ilerler
Sizlere de tez zamanda Allah bu mutluluğu tattırsın
Kuzum enazindan sonucu öğrenmiş oldun.bat ne zamandı.belki geç döllenme falan olmuştur.Evet bayanlar test sonucum 1.20
bat yarin cnm ama sanmiyorum. Neyde hayirlisi ama ovulasyon pozitif olduguna gore adet gecikir heraldeKuzum enazindan sonucu öğrenmiş oldun.bat ne zamandı.belki geç döllenme falan olmuştur.
Bat ne zamandı canım belirtilerine göre iki hafta filan var?Ayy ben bugün cok kötüyüm valla kasiklarim cok kötü ağrıyor midem cok yaniyor sabahta oyleydi aksam cigkofte yedim simdikini ona bağlıyom. Bakalim yarin da devam edecek mi ya bata da daha cok var göğüslerim şiş ve ağrı var. Bide bir iki saatligine disari cikip geldim sanki dünyanın isini yapmis gibi yorgun hissettim kendimi eve geldigimde bitkin ve uykusuzdum hemen uyumusum. Ve bu bir iki gundur ayaklarimin alti yaniyor normalde ayaklarim hep buz gibi oluyor. Insallah bu seferki belirtiler fos cikmaz
Bat 20 eylül canimBat ne zamandı canım belirtilerine göre iki hafta filan var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?