- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
sizde sanirim en son 74 cikmisti beta . sonra bir daha yaptirdiniz mi test acaba@karapisso canim tebrik ederimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde sanirim en son 74 cikmisti beta . sonra bir daha yaptirdiniz mi test acaba@karapisso canim tebrik ederimmm
Yap bence nolcak sanki .Sen şimdi çok almışsındırAyy testlerim geldi hemen de yapmak istiyorum ama bugün yapsam cikmayacak yarina kadar da insan dayanamiyor![]()
Benim oğlum çocukları çok seviyor bugünde tutturdu arkadaşının evine gidelim diye durduk yere oda zor oluyor İnan eve zor getiriyorumAyy ne güzel tatlim ya bu cok güzel bisey biz cocuklari zorla tutmaya alistirmaya çalışıyoruz
Ayy testlerim geldi hemen de yapmak istiyorum ama bugün yapsam cikmayacak yarina kadar da insan dayanamiyor![]()
Merhaba idrarda mı test yaptınız. Kaç günde bir adet oluyorsunuzhadi hayırlısı inşallah canım,
ben test yaptım çıkmadı, bat 13 Eylül dü, denemelere devam:)
Eki Görüntüle 2188432 kızlar inanamıyorum . maşallah baya belirgin ya... 10 eylül evlilik yıldönümümüz idi. bat 8 eylül yaptım 3 gün kala çıkmadı bugun 4 gün geçmiş oluyor. gerçi benim düzen yoktu . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . isteyen herkese En yakın zamanda versin....Eki Görüntüle 2188432
Merhaba idrarda mı test yaptınız. Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Evet aldim baya aksama yapayim diyom biraz tutayim kansantre olsunYap bence nolcak sanki .Sen şimdi çok almışsındır![]()
Daha batina var kuzum kirmizilar gelmedi daha umut kaybetmek yokhadi hayırlısı inşallah canım,
ben test yaptım çıkmadı, bat 13 Eylül dü, denemelere devam:)
Al kiz yarin sabah yaparsin artk belirtin falan var miKızlar napıyorsunuz. Ben işteyim şöyle bir okudum yazdıklarınızı. Bugün 27. Gündeyim. Acaba bi test mi alsam diyorum. Ne dersiniz?
yaz sonuclarini istersen yardimci olmaya calisalimKizlarrrr kizlar hormon degerlerinden anlayan varmı araniz da?
Hemen :))) doktor cok iyi dedi ugrasma kendinle rahat ol dedi sence?yaz sonuclarini istersen yardimci olmaya calisalim
dr oyle dediyse biz ne desek bos . yumurta rezervi iyiyse fsh yuksekligini onemsemiyor dr lar . ama onu dusurmek icin gruplarda paylasimlar var onlara bak derimHemen :))) doktor cok iyi dedi ugrasma kendinle rahat ol dedi sence?Eki Görüntüle 2188489 Eki Görüntüle 2188490
Doktorlara güveniyorum ama, kendi ulkeminkilere! Yurtdışında ki doktorlar cok iyi denilse de nedense bir türlü guvenmiyorum onlara:) fsh yuksek geldi o zaman sana hmen dusurmek icin arastiriyorum:) tesekkurlerdr oyle dediyse biz ne desek bos . yumurta rezervi iyiyse fsh yuksekligini onemsemiyor dr lar . ama onu dusurmek icin gruplarda paylasimlar var onlara bak derim
Yaptirdim evet uc defasizde sanirim en son 74 cikmisti beta . sonra bir daha yaptirdiniz mi test acaba
Al alKızlar napıyorsunuz. Ben işteyim şöyle bir okudum yazdıklarınızı. Bugün 27. Gündeyim. Acaba bi test mi alsam diyorum. Ne dersiniz?