EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Bencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmedi

İyi günler beni de listeye ekleyin bizahmet
Sat 28 Ağustos
Bat 29 Eylül

Benim de bat 6 Eylül ama dünden beri acayip bel ağrım var. Sağ kaşığımda ara ara batmalar oluyor. Regl öncesinde bende bel ağrısı vs olmaz hiç. Bu ayı da ovulasyon testleriyle değerlendirdim ilk kez. İnşallah güzel şeylerin habercisidir bu ağrı

İnşallah bütün belirtiler hamileliktendir. Benim de hamilelikten önce kasıklarımda batmalar oluyor.

Kızlar merhaba
Hsg sonrası ılk adet oluşum ve dün adet oldum dünden beri cok sancım var normal midir ilac içmemeye direniyorum

Bencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmedi
Cok ilginç ya 2 haftalıkken belirtiyle hamile olduğunu öğrenen ilk kez duydum 3 haftalık öğrenen biliyorum onlar da bence belirti değil de meraktan olan şeylerdi demek belirti verebiliyo

Yaz benide 23 Eylül... Bu hafta doktora gideceğim kontroller eşliğinde takiple deneyeceğiz Allahım en güzelini en güzel zamanda versin hepimize inşallah

Merhaba mkf nedir? Eş paketi nedir?

Yaaa gebelik gecirdigim zaman oyleydi bel agrim ve gogus hassasiyetim coktuuu hadi insallahhhh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…