Bencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmediBen de aynı gün çektirdim canım ama benim şu an daha çatlamam bile olmadı ovulasyon testiyle takip ediyorum 2 gün önce yumurtlama gördüm büyük ihtimal bugün çatlamam olur biz de deniyoruz bakalım ama daha gerçekten çok erken bence belirti için
Amin amin. Çok teşekkür ederim kuzum
Ay inşallah canımAmin amin. Çok teşekkür ederim kuzum
İnşaallah elin uğur getirir bana
İnşaallah elenmezsin tatlimAy inşallah canım
inşallah elenmem
Elenirsem beraberiz burda
Hayırlısı olsun canımİnşaallah elenmezsin tatlim
Görmemişim k.bakmayın lütfenMerhaba bende yazmıştım ama sanırım görmedin bat 22 eylülSevm57
Kuzum ben kimyasal gecirdigimde 5gun once negatifti 2 gun sonra pozitif oldu yani 1 gun bile fark ediyoBat a 5 gün kala test yaptim bu sabah sonuc negatif
İnşallah bütün belirtiler hamileliktendir. Benim de hamilelikten önce kasıklarımda batmalar oluyor.Benim de bat 6 Eylül ama dünden beri acayip bel ağrım var. Sağ kaşığımda ara ara batmalar oluyor. Regl öncesinde bende bel ağrısı vs olmaz hiç. Bu ayı da ovulasyon testleriyle değerlendirdim ilk kez. İnşallah güzel şeylerin habercisidir bu ağrı
Ay inşallah :) test için de daha çok erken o yüzden beklemek istiyorumİnşallah bütün belirtiler hamileliktendir. Benim de hamilelikten önce kasıklarımda batmalar oluyor.
Sagol canim böyle seyler duydukca insan ümitleniyor insallah olurKuzum ben kimyasal gecirdigimde 5gun once negatifti 2 gun sonra pozitif oldu yani 1 gun bile fark ediyoadet olmadikca umidini kaybetme
Cok ilginç ya 2 haftalıkken belirtiyle hamile olduğunu öğrenen ilk kez duydum 3 haftalık öğrenen biliyorum onlar da bence belirti değil de meraktan olan şeylerdi demek belirti verebiliyoBencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmedi
Yaz benide 23 Eylül... Bu hafta doktora gideceğim kontroller eşliğinde takiple deneyeceğiz Allahım en güzelini en güzel zamanda versin hepimize inşallahEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @deniz21deniz 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Cgh 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Pamuk9494 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL @dunya162 3 EYLÜL @Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL @Nigar1997 5 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL @kubrahanm 8 EYLÜL LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL @ozlemem 10 EYLÜL @Gobekadimyokbenim 10 EYLÜL Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL M Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL @Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @canancan11 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL Ardnlina 22 EYLÜL @gcfinelo 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @caca3344 27 EYLÜL iyilikperisi92 27 EYLÜL Lale95 29 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL
Merhaba mkf nedir? Eş paketi nedir?Merhabalarben de akıntı takibi yaparak ne zaman adet olacağımı kestiriyorum. Şimdilik tahmini bat 19 Eylül. Bir farklılık olursa yine yazarım inşallah bu ay hepimiz için en hayırlısı olur. Bu ay mfk deneyeceğiz eşimle. Eş paketi artı adendo sipariş ettim. Bugün adetimin 5. Günü.
TeşekkürlerHepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı
Yaaa gebelik gecirdigim zaman oyleydi bel agrim ve gogus hassasiyetim coktuuuBenim de bat 6 Eylül ama dünden beri acayip bel ağrım var. Sağ kaşığımda ara ara batmalar oluyor. Regl öncesinde bende bel ağrısı vs olmaz hiç. Bu ayı da ovulasyon testleriyle değerlendirdim ilk kez. İnşallah güzel şeylerin habercisidir bu ağrı
Bende hic olmamisti ama senin hsg den birsey cikmis miydi ?Kızlar merhaba
Hsg sonrası ılk adet oluşum ve dün adet oldum dünden beri cok sancım var normal midir ilac içmemeye direniyorum