EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Beni de eklermisiniz bat 10 eylül
Beni de ekler misin? BAT 5 eylül
Sevm57 Sevm57 canım bugün erken adet oldum.yeni bat tarihim 27 Eylül oluyor 🙈
Benı de alın kızlar bugun adet oldjm bat 27 Eylül
Sevm57 Sevm57 merhaba beni ekler misin ? Bat 19 eylül 💕
Ekledim hanımlar hepinizi 💕

Beni de ekler misiniz 😊 4 ağustosta 12+4 haftalıkken bebeğim tahliye edilmek zorunda kaldı. Tıbbi düşük ve kürtaj oldum. Eylülde hamile kalmış olmayı bekliyorum. Ama kürtaj sonrası henüz adet olmadım BAT ne olur bilemiyorum
Bende kimyasal gebelik gecirmistim doktorumun dedigine gore düşük kanaması adetin 1. Gunu sayiliyormus sonraki ayda tam gununde adet olmustum sizin kac gunde bir oluyorsa ona gore hesaplayip gun verebilirsiniz 💕 çok geçmis olsun başınız sağ olsun 😔 benim gebelik ilerlemesede aynı acıyı yaşadım çok zor Rabbim hepimizi güzel sonuçlarla mükafatlandırsın 🤲

Bende kimyasal gebelik gecirmistim doktorumun dedigine gore düşük kanaması adetin 1. Gunu sayiliyormus sonraki ayda tam gununde adet olmustum sizin kac gunde bir oluyorsa ona gore hesaplayip gun verebilirsiniz 💕 çok geçmis olsun başınız sağ olsun 😔 benim gebelik ilerlemesede aynı acıyı yaşadım çok zor Rabbim hepimizi güzel sonuçlarla mükafatlandırsın 🤲
Çok saolun, size de çok geçmiş olsun 🤲🏼 Normalde 24-25 günde bir olurum. Buna göre olacaksam pazartesi-salı regl olmama gerekiyor. Ama ben yaşım olduğu için düşük sonrası kanamam bittikten sonra hiç korunmadım. Allah hayırlısını nasip eder inşallah 🪷

Çok saolun, size de çok geçmiş olsun 🤲🏼 Normalde 24-25 günde bir olurum. Buna göre olacaksam pazartesi-salı regl olmama gerekiyor. Ama ben yaşım olduğu için düşük sonrası kanamam bittikten sonra hiç korunmadım. Allah hayırlısını nasip eder inşallah 🪷
Bakalim dusen bebegin eşi içerdedir derler büyüklerimiz insallah sizede oyle olur bir daha adet gormeden hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 💕 1 eylül yaziyorum size hayirlisi olsun bakalim 🤩

Cankm bende ekim ayinda kimyasal gecirdim ama gecikme falan olmadi tam günümde adet oldum tek sorun kimyasal sonrası benimde yumurtam kalitesiz cıktı erken catladi kucukken doktor normal demisti 😊 bence doktoru dinle hem 1 ay rahim temizlenmis de olur zaten Rabbim yazdiysa yumurtan kucukkende olur kendini stres yapipda ovulasyonla ugrasma 🤩
Sorun su ki benim doktorum kimyasali çok onemsemedi yani hep diyor ki o normal adetindi. Ama beta hcg 22 olmustu diyorum total hcg degildir o diyor. Şimdi sizce ben bu adette klomeni kullanmaya baslayayim mi?

Selam bende dua okumaya katılabilirim.Birde erken gebelik testini en erken ne zaman yapıyorsunuz acaba?

Birbirimize meryem suresi okuyalim mi hepimiz batlari yakin olanlara kac kisiysek birer tane okuyalim yada sirada ilk kim varsa ona niyet okuyalim derim tabiki onaylarsaniz
Aslinda cok guzel olur ama onun icin dualari takip eden sayfalar var burda biraz karisabilir kimin okuyup okumadigi veya kime okunacagi falan 😊💕

Kızlar ben 22’sinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında gün aşırı deniyoruz bugün midemde yanma hissi ile uyandım çok fazla ağızdan gaz çıkarıyorum birde göğüs ucumda koyulaşma olmaya başladı bu kadar çabuk belirti olur mu ?

Kızlar ben 22’sinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında gün aşırı deniyoruz bugün midemde yanma hissi ile uyandım çok fazla ağızdan gaz çıkarıyorum birde göğüs ucumda koyulaşma olmaya başladı bu kadar çabuk belirti olur mu ?
Çok erken belirtiler için ama inşallah hamilesindir. Rahim filmden hemen sonra hamile kalan çok kişi var inşallah senin de olur🙏🏻

Ben de aynı gün çektirdim canım ama benim şu an daha çatlamam bile olmadı ovulasyon testiyle takip ediyorum 2 gün önce yumurtlama gördüm büyük ihtimal bugün çatlamam olur biz de deniyoruz bakalım ama daha gerçekten çok erken bence belirti için

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
deniz21deniz deniz21deniz 1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL
@Asi kedi1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
Pamuk9494 Pamuk9494 2 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
D dunya162 3 EYLÜL
Gerginbiri35 Gerginbiri35 3 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL