Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kimyasal gebelik gecirmistim doktorumun dedigine gore düşük kanaması adetin 1. Gunu sayiliyormus sonraki ayda tam gununde adet olmustum sizin kac gunde bir oluyorsa ona gore hesaplayip gun verebilirsiniz çok geçmis olsun başınız sağ olsun benim gebelik ilerlemesede aynı acıyı yaşadım çok zor Rabbim hepimizi güzel sonuçlarla mükafatlandırsınBeni de ekler misiniz 4 ağustosta 12+4 haftalıkken bebeğim tahliye edilmek zorunda kaldı. Tıbbi düşük ve kürtaj oldum. Eylülde hamile kalmış olmayı bekliyorum. Ama kürtaj sonrası henüz adet olmadım BAT ne olur bilemiyorum
Çok saolun, size de çok geçmiş olsun Normalde 24-25 günde bir olurum. Buna göre olacaksam pazartesi-salı regl olmama gerekiyor. Ama ben yaşım olduğu için düşük sonrası kanamam bittikten sonra hiç korunmadım. Allah hayırlısını nasip eder inşallahBende kimyasal gebelik gecirmistim doktorumun dedigine gore düşük kanaması adetin 1. Gunu sayiliyormus sonraki ayda tam gununde adet olmustum sizin kac gunde bir oluyorsa ona gore hesaplayip gun verebilirsiniz çok geçmis olsun başınız sağ olsun benim gebelik ilerlemesede aynı acıyı yaşadım çok zor Rabbim hepimizi güzel sonuçlarla mükafatlandırsın
Bakalim dusen bebegin eşi içerdedir derler büyüklerimiz insallah sizede oyle olur bir daha adet gormeden hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 1 eylül yaziyorum size hayirlisi olsun bakalimÇok saolun, size de çok geçmiş olsun Normalde 24-25 günde bir olurum. Buna göre olacaksam pazartesi-salı regl olmama gerekiyor. Ama ben yaşım olduğu için düşük sonrası kanamam bittikten sonra hiç korunmadım. Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Ağzınızdan bal damlasın İnşallah Hayırlısı ile elbetteBakalim dusen bebegin eşi içerdedir derler büyüklerimiz insallah sizede oyle olur bir daha adet gormeden hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 1 eylül yaziyorum size hayirlisi olsun bakalim
Okuyalım duayla olmayacak şey yok tabi arkadaşlar da okuyalım derseBirbirimize meryem suresi okuyalim mi hepimiz batlari yakin olanlara kac kisiysek birer tane okuyalim yada sirada ilk kim varsa ona niyet okuyalim derim tabiki onaylarsaniz
Ahh teşekkür ederim hadi inşallahInşallah tüp bebege falan gerek kalmadan kendiliginden gelir melegin sana
Sorun su ki benim doktorum kimyasali çok onemsemedi yani hep diyor ki o normal adetindi. Ama beta hcg 22 olmustu diyorum total hcg degildir o diyor. Şimdi sizce ben bu adette klomeni kullanmaya baslayayim mi?Cankm bende ekim ayinda kimyasal gecirdim ama gecikme falan olmadi tam günümde adet oldum tek sorun kimyasal sonrası benimde yumurtam kalitesiz cıktı erken catladi kucukken doktor normal demisti bence doktoru dinle hem 1 ay rahim temizlenmis de olur zaten Rabbim yazdiysa yumurtan kucukkende olur kendini stres yapipda ovulasyonla ugrasma
Yarın 6 gün kalacak bat a yapmayı düşünüyorumSelam bende dua okumaya katılabilirim.Birde erken gebelik testini en erken ne zaman yapıyorsunuz acaba?
Aslinda cok guzel olur ama onun icin dualari takip eden sayfalar var burda biraz karisabilir kimin okuyup okumadigi veya kime okunacagi falanBirbirimize meryem suresi okuyalim mi hepimiz batlari yakin olanlara kac kisiysek birer tane okuyalim yada sirada ilk kim varsa ona niyet okuyalim derim tabiki onaylarsaniz
Çok erken belirtiler için ama inşallah hamilesindir. Rahim filmden hemen sonra hamile kalan çok kişi var inşallah senin de olurKızlar ben 22’sinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında gün aşırı deniyoruz bugün midemde yanma hissi ile uyandım çok fazla ağızdan gaz çıkarıyorum birde göğüs ucumda koyulaşma olmaya başladı bu kadar çabuk belirti olur mu ?
Adetten 6 gün önceye kadar yapılabilir ama kesin sonuç değil tabiki bat geçmeden hiç belli olmazSelam bende dua okumaya katılabilirim.Birde erken gebelik testini en erken ne zaman yapıyorsunuz acaba?
Ben de aynı gün çektirdim canım ama benim şu an daha çatlamam bile olmadı ovulasyon testiyle takip ediyorum 2 gün önce yumurtlama gördüm büyük ihtimal bugün çatlamam olur biz de deniyoruz bakalım ama daha gerçekten çok erken bence belirti içinKızlar ben 22’sinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında gün aşırı deniyoruz bugün midemde yanma hissi ile uyandım çok fazla ağızdan gaz çıkarıyorum birde göğüs ucumda koyulaşma olmaya başladı bu kadar çabuk belirti olur mu ?
1 Eylül ekler misinizEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ deniz21deniz 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Pamuk9494 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL D dunya162 3 EYLÜL Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL @Nigar1997 5 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL @Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL @kubrahanm 8 EYLÜL @LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL O ozlemem 10 EYLÜL @Gobekadimyokbenim 10 EYLÜL Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL M Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL A Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @canancan11 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL Ardnlina 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @caca3344 27 EYLÜL @iyilikperisi92 27 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL