2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Teste devam ettiniz mi? 20-21 de daha koyu olabilir gibi geldi bana. Tam eşit koyulukta olabilirdi. 22-23te de silikleşirdi.
bugün 20. gün devam edeceğim teste ama 22 de olsa 22+14 =36. gün hayatımda hiç o kadar geç regl olmadım
bu testler çok kafa karıştırıcı hiçbir şey anlamadımm

bugün 20. gün devam edeceğim teste ama 22 de olsa 22+14 =36. gün hayatımda hiç o kadar geç regl olmadım
Bence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.

Günaydınnn :) kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm 🤲
Hayırlı olsun canım kan verdin mii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim bata 3 kaldı. Laboquick kaset test hep negatif çıkıyor. Ayrıca ara sıra gelen regl sancılarım var😥
Kaset test için belki erken olabilir erken test yapabiliyorsan daha iyi olur
GÜNAYDIINN ay yok mu şöyle çift çizgili gebelik testi içimiz açılsın :KK70:
ya ben manyak gibi kendime bebek arabası bakmaya başladım ahhshs bu ay garanti gebe kalacakmışım gibi :KK70:
delirdim :KK70:
Ay onu bende yapıyorum ya ahaha favladım hatta bikaç model. otomatik sallanır park beşik falan da bakıyorum hatta ahahhaah

Ay onu bende yapıyorum ya ahaha favladım hatta bikaç model. otomatik sallanır park beşik falan da bakıyorum hatta ahahhaah
AYY inşallah bu ay pozitif haber alırız da sağlıkla ilerler biz de hepsini alırıızzz

Henüz kan vermedim yarın veririm herhalde :) hayırlısıyla güzel haberler alırız hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız 🙏

Benim kürtaj olalı 2 ay oldu ama ben kromozom ve pıhtılaşma testi verdim onların sonuçlarını bekliyorum :KK43: takviye vs almaya başladım sadece. Ben ilk adetimde doktora gittim hormon testi verdim ve muayene etti iyi gözüküyor psikolojik olarak hazır hissedince deneyebilirsin dedi. Benim düşük 6 haftalıktı ama küçüktü. Sizin kaç haftalıktı ve ne kadar oldu?
Çok geçmiş olsun. Benim 9. haftada kalbi durdu. 2 ay oldu. Kromozom testimiz temiz çıktı ama pıhtı testini üç farklı doktora gittim üçü de evham yapma, şu an önermiyoruz. Bir düşük daha olursa yap dediler. Yaşadığım yerde de yapılmıyor il dışına çıkmam lazım. Yaşım da genç daha o yüzden ben de çok kaygılı düşünmek istemiyorum bir yandan da yanlış mı yapıyorum acaba testi yaptırsam mı diye de düşünüyorum...

Çok geçmiş olsun. Benim 9. haftada kalbi durdu. 2 ay oldu. Kromozom testimiz temiz çıktı ama pıhtı testini üç farklı doktora gittim üçü de evham yapma, şu an önermiyoruz. Bir düşük daha olursa yap dediler. Yaşadığım yerde de yapılmıyor il dışına çıkmam lazım. Yaşım da genç daha o yüzden ben de çok kaygılı düşünmek istemiyorum bir yandan da yanlış mı yapıyorum acaba testi yaptırsam mı diye de düşünüyorum...
Ben de 26 yaşındayım ilk gebeliğimdi :KK43: bana da aslında 2.düşükte yap dediler ama ben yaptırmak istedim açıkçası :KK43: başka bi sorunumuz gözükmüyor çok şükür temiz çıkarsa yeniden denicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız💐 sizin kromozom sonucu ne zaman çıktı benim 1 ay oldu çıkmadı

Ben de 26 yaşındayım ilk gebeliğimdi :KK43: bana da aslında 2.düşükte yap dediler ama ben yaptırmak istedim açıkçası :KK43: başka bi sorunumuz gözükmüyor çok şükür temiz çıkarsa yeniden denicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız💐 sizin kromozom sonucu ne zaman çıktı benim 1 ay oldu çıkmadı
İnşallah temiz sonuçlar alırsınız 🌿
Ben bu ay denedim. Kuzenim kadın doğum doktoru. Kendisi de ilk düşükte test yaptırmadı, bir adetten sonra hemen gebe kaldı ve sağlıklı bir gebelik geçirdi. Bana da bunu tavsiye etti ve ben de onun gazına geldim sanırım bu ay denedik, bakalım artık hayırlısı olsun. Pişmanlık yaşamam inşallah.
Kromozom sonucu 15 günde çıktı bizim.

Benimde 8-9 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebelikti , banada 3-4 doktor yaptırma dediler ve yaptırmadım umarım pişman olmam , yapmadılarda zaten ..

Benimde 8-9 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebelikti , banada 3-4 doktor yaptırma dediler ve yaptırmadım umarım pişman olmam , yapmadılarda zaten ..
İnşallah aynı süreci tekrar yaşamak zorunda kalmayız. Bir yandan endişelenmiyor değilim ama umarım bir sıkıntı yaşamayız. Siz ne kadar beklediniz tekrar denemek için?

İnşallah aynı süreci tekrar yaşamak zorunda kalmayız. Bir yandan endişelenmiyor değilim ama umarım bir sıkıntı yaşamayız. Siz ne kadar beklediniz tekrar denemek için?
ben 2-3 ay bekledim kürtajdan sonra denemeye başladım , arada deneyemediğimiz aylar oldu tabi
martta kürtaj oldum

X