2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• 1000008675.jpg
    1000008675.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 14
Bence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.
bi kaç gün daha yapacağım hala regl olacak gibi ağrılarımda var bu işten hiçbir şey anlamadım belkide çok erken yumurtladım

Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım pik 3 kasımsa zaten 10-12 gün geçmeden belli olmaz kiii ://

Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır ❤️

Canım 18 19 pik devam ediyor yumurtlama için hormonlar yukselmis demek o. Ama çatlama için siliklesmesi gerekir ne zaman siliklesti?

Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır ❤️
Aaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz ki

Aaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz ki
Evet canim adet yumurtlamaya göre geliyor. Yumurtlamanin üzerine 12/16 gün sonra adet geliyor o da herkesin farklı ama kişinin aynı oliyir genelde belki bir gün oynar ❤️

Bilmiyorum ama benim genelde adetten 5 gün önce görünmüyor ama 4 gün öncesi testte çıkyor

X