Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.
Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır
Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır
Evet canim adet yumurtlamaya göre geliyor. Yumurtlamanin üzerine 12/16 gün sonra adet geliyor o da herkesin farklı ama kişinin aynı oliyir genelde belki bir gün oynar