EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yaaa gebelik gecirdigim zaman oyleydi bel agrim ve gogus hassasiyetim coktuuu hadi insallahhhh ya
Ya inşallah göğüslerimde öyle büyük bi hassasiyet yok yani çok hafif var o da elimle üstten bastırırsam. Ama ara ara alt göbeğimin orda çok hafif regl ağrısı gibi ağrım oluyo bazen de sağ kasığım batışıyo. Ama belim gerçekten ağrıyo yürürken özellikle

Merhaba mkf nedir? Eş paketi nedir?
Merhabalar instagramda Mehmet Fatih karslı kadın doğum doktoru var. Onun yöntemi. isminin baş harflerini vermiş “mfk” adam doğal yolla hamile kalabilmeyi hedeflemiş ve böyle binlerce hastası hamile kalıyor. Kendi ürettiği takviyeler ve vitaminler var asla hormon yüklemesi olan ilaç değiller bunları eşler kullanıyor kullanan eşler kaç kere tüp bebek tedavisi olmuş kaç kere aşılama olmuş ama bir türlü hamile kalamamamışlar mesela hamile kalıyorlar. Antakya devlet hastanesinde idi, ordan ayrıldı şimdi Ankara’ya geliyor kendi kliniğini açtı herkesin umudu oldu olmaya da devam ediyor.

Galiba bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl olmama yakın ben de sipariş edeceğim bu eş paketinden sanırım endometriozis olduğu için bende advictor da eklemem gerekiyomus dimi

Kaç aydır listelere girmemiştim bu ay şans getirsin beni de ekler misiniz 16 eylül bat :)

Galiba bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl olmama yakın ben de sipariş edeceğim bu eş paketinden sanırım endometriozis olduğu için bende advictor da eklemem gerekiyomus dimi
Probleminizi anlattığınızda asistanları hemen yardımcı olup hangi takviyeyi kullanmanız gerektiğini söylüyorlar. Benim adetim 30-33-35 günleri buluyor düzenli değil bunu söylediğimde advictor kullanmamı söylemişlerdi. Bir aya yakındır advictor kullanıyorum bu ay 30 günde oldum adet mesela. Ve güzel oldum çok farketti. Bir haftadır da es paketini kullanıyoruz bakalım bu ay nasıl olacak sonuç

İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Kiz sana gelme demedimmi hani çift çizgiyi gösterecektin inşaallah bu son topik olur gezdiyimizeylul bize şans getirir kuzum üzülmek yok kaldigimiz yerden devamkeee

Kuzu belki yerleşme felan dır noldu cozuldun mu ne durumdasın sımdım

Kiz sana gelme demedimmi hani çift çizgiyi gösterecektin inşaallah bu son topik olur gezdiyimizeylul bize şans getirir kuzum üzülmek yok kaldigimiz yerden devamkeee
Ya canım leke mi adet mi anlamadım çok çok az

Günaydın kızlar Sevm57 canım beni de ekler misin listeye bat 28 eylül epeydir bırakmıştım listeye eklenmeyi böylede sıkıcı geçiyo süreç kısaca hikayemden de bahsedeyim mart ayında klomen ve ovitrel ile hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı eşimin değerleri normal bir problemimiz yok hormon vs. bu ay hsg çekileceğim çarşamba günü( 3. günümde) doktorum çağırdı hsg için gün belirleyeceğiz tekrar hormon bakılacak umarım bu ay son olur artık hepimiz için

Bat 12 Eylül benim de beni de listeye ekler misiniz

Kızlar benimde akıntım yok diyodum ya yumurtam cumartesi günü çatladı ve şeffaf akıntı geldi ovulasyon testi yaptım ondada çift çizgi gayet belirgin oldu ve değerlendik o günler bakalım artık hayırlısı bide adet düzensizliğim olduğu için yumurtam 21. Günde çatladı polikistik overllikerde genelde doktorlar 14. Günü ve 21.günğ değerlendirin diyolar Ya ben bunun gerçek oldugunu bu ay gördüm kendimde çünkü tam çatlaması 21. Gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…