EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Beni de eklermisiniz bat 10 eylül
Beni de ekler misin? BAT 5 eylül
Sevm57 canım bugün erken adet oldum.yeni bat tarihim 27 Eylül oluyor
Benı de alın kızlar bugun adet oldjm bat 27 Eylül
Sevm57 merhaba beni ekler misin ? Bat 19 eylül
Ekledim hanımlar hepinizi

Bende kimyasal gebelik gecirmistim doktorumun dedigine gore düşük kanaması adetin 1. Gunu sayiliyormus sonraki ayda tam gununde adet olmustum sizin kac gunde bir oluyorsa ona gore hesaplayip gun verebilirsiniz çok geçmis olsun başınız sağ olsun benim gebelik ilerlemesede aynı acıyı yaşadım çok zor Rabbim hepimizi güzel sonuçlarla mükafatlandırsın

Çok saolun, size de çok geçmiş olsun Normalde 24-25 günde bir olurum. Buna göre olacaksam pazartesi-salı regl olmama gerekiyor. Ama ben yaşım olduğu için düşük sonrası kanamam bittikten sonra hiç korunmadım. Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Bakalim dusen bebegin eşi içerdedir derler büyüklerimiz insallah sizede oyle olur bir daha adet gormeden hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 1 eylül yaziyorum size hayirlisi olsun bakalim

Sevm57 benide eklermisiniz 11 eylul insallah bu ay olur 2.bebegim nisan ayindan bu yana dusunuyoruz ya nasip

Sorun su ki benim doktorum kimyasali çok onemsemedi yani hep diyor ki o normal adetindi. Ama beta hcg 22 olmustu diyorum total hcg degildir o diyor. Şimdi sizce ben bu adette klomeni kullanmaya baslayayim mi?

Selam bende dua okumaya katılabilirim.Birde erken gebelik testini en erken ne zaman yapıyorsunuz acaba?

Birbirimize meryem suresi okuyalim mi hepimiz batlari yakin olanlara kac kisiysek birer tane okuyalim yada sirada ilk kim varsa ona niyet okuyalim derim tabiki onaylarsaniz
Aslinda cok guzel olur ama onun icin dualari takip eden sayfalar var burda biraz karisabilir kimin okuyup okumadigi veya kime okunacagi falan

Kızlar ben 22’sinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında gün aşırı deniyoruz bugün midemde yanma hissi ile uyandım çok fazla ağızdan gaz çıkarıyorum birde göğüs ucumda koyulaşma olmaya başladı bu kadar çabuk belirti olur mu ?

Çok erken belirtiler için ama inşallah hamilesindir. Rahim filmden hemen sonra hamile kalan çok kişi var inşallah senin de olur

Ben de aynı gün çektirdim canım ama benim şu an daha çatlamam bile olmadı ovulasyon testiyle takip ediyorum 2 gün önce yumurtlama gördüm büyük ihtimal bugün çatlamam olur biz de deniyoruz bakalım ama daha gerçekten çok erken bence belirti için

1 Eylül ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…