EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Beni de ekler misiniz bat 10 eylül
Beni de ekler misiniz bat 13 eylül Sevm57
8 Eylül bat ile ben de katılabilir miyim :)
Beni de ekler misiniz Bat 12 Eylül
Sevm57 canim beni de ekleyebilir misin bat 23 eylul. Umutlar bu aya kaldi
Oh be takip eden biri açtı şu grubu ya teşekkür ederiz 3 Eylül bat benimde ekler misiniz
Beni de ekler misiniz bat 30 eylül burası uğurlu gelir inşaAllah hepimize hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Selam bende bebek isteyenlerdenim bat 22 eylül benide listeye ekler misin?
Hepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı

Cankm bende ekim ayinda kimyasal gecirdim ama gecikme falan olmadi tam günümde adet oldum tek sorun kimyasal sonrası benimde yumurtam kalitesiz cıktı erken catladi kucukken doktor normal demisti bence doktoru dinle hem 1 ay rahim temizlenmis de olur zaten Rabbim yazdiysa yumurtan kucukkende olur kendini stres yapipda ovulasyonla ugrasma

Inşallah tüp bebege falan gerek kalmadan kendiliginden gelir melegin sana

listesi yapılmayan 1 topik daha vardi eylül ayıyla ilgili o yüzden açıp açmamak arasında kalmıştım ama bu lafi duydum ya rahatladim
Çok teşekkür ederiz canım emeğine sağlık bakalım bu ay herkes hayırlı bebek haberler alsın inşallah benim çok az var heyecanlıyım Bugün test alıcam adetime yakın bakmaya başlarım Bi gelişme olursa haber veririm.Eşiminin de benimde bir sağlık sorunu gözükmedi genel bir muayene olduk doktora ama 3.ayımız olucak deniyoruz hiç birşey yok telefondan uygulama İle yumurtlama günlerime bakıyorum 6 gün -7 gün gibi veriyor kesin 4 gün değerlendiriyoruz oradan onun dışında da normal ilişkimiz devam ediyor zaten sıklıkla inşallah bu ay olur.Olmazsa ovulasyon testi yapacağım gelecek ay ilkkez

Telefondaki uygulamalar aslinda doguruyo gostermiyor pek en iyisi ovulasyon testi ben doktor takibiyle yumurtlama gordugum icin ya erken oluyo ya gec oluyo yumurtlamam ama daha 3 ay cok erken Allahin izniyle olur stres yapma sen

Canım beni de eklermisin ekimden beri korunmuyoruz iki kimyasal gebeliğim var bu ay tamamen akışına bıraktım nasip kismet

Hepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı
Çok teşekkür ederiz ben de bu gece rüyamda erkek bebek bulmuşum ona bakıyordum Allah hayırlara çıkarsın inşallah benim ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

Beni de ekler misiniz 4 ağustosta 12+4 haftalıkken bebeğim tahliye edilmek zorunda kaldı. Tıbbi düşük ve kürtaj oldum. Eylülde hamile kalmış olmayı bekliyorum. Ama kürtaj sonrası henüz adet olmadım BAT ne olur bilemiyorum

Beni de eklermisiniz bat 10 eylül

Beni de ekler misin? BAT 5 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…