Beni de ekler misiniz bat 10 eylül
Beni de ekler misiniz bat 13 eylülSevm57
8 Eylül bat ile ben de katılabilir miyim :)
Beni de ekler misiniz Bat 12 Eylül
Oh be takip eden biri açtı şu grubu ya teşekkür ederiz3 Eylül bat benimde ekler misiniz
Beni de ekler misiniz bat 30 eylülburası uğurlu gelir inşaAllah hepimize hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Hepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardıSelam bende bebek isteyenlerdenim bat 22 eylül benide listeye ekler misin?
Cankm bende ekim ayinda kimyasal gecirdim ama gecikme falan olmadi tam günümde adet oldum tek sorun kimyasal sonrası benimde yumurtam kalitesiz cıktı erken catladi kucukken doktor normal demistiKızlar selam ben de 16 gün once kimyasal gebelik geçirdim bu hafta Yumurta takibini yaptık gorunmedi ve doktor bu ay biraz tembel galiba dedi. Ama benim buradaki kizlardan duyduğum hep kimyasaldan sonra geç adet olunduguydu. Yani normal gibi dusundum ben ama bilemedjm.
Gelecek ay için de klomen verdi adetin 5. Gununden itibaren 2ser tane yut diye. Ama ben bu ayki yumurtlamayi da degerlendirmek istiyorum ama Yumurta gorunmuyor iste. Bu hafta da doktora gitmek yerine ovulasyon testlerine guvensem nasıl olur sizce mantikli mi?
Okuyup yardımcı olanlara şimdiden cok teşekkürler
Inşallah tüp bebege falan gerek kalmadan kendiliginden gelir melegin sanaBeni de ekler misiniz bat 13 eylülSevm57
Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk kez bir listeye adımı ekletiyorum inşallah uğurlu gelir
39 yaş ,1 yıllık evlilik ve 3 ay önce sağlıksız gebelik nedeni ile kürtaj geçmişim oldu.Aralık ayına kadar doğal yolla deneyip, olmazsa yaştan ötürü tüp bebek denemeyi düşünüyoruz.
O tarihe kadar kendiliğinden gelir umarım, kızlar bu ay hepimize şans getirsin
Oh be takip eden biri açtı şu grubu ya teşekkür ederiz3 Eylül bat benimde ekler misiniz
Çok teşekkür ederiz canım emeğine sağlık bakalım bu ay herkes hayırlı bebek haberler alsın inşallah benim çok az var heyecanlıyımlistesi yapılmayan 1 topik daha vardi eylül ayıyla ilgili o yüzden açıp açmamak arasında kalmıştım ama bu lafi duydum ya rahatladim
Telefondaki uygulamalar aslinda doguruyo gostermiyor pek en iyisi ovulasyon testi ben doktor takibiyle yumurtlama gordugum icin ya erken oluyo ya gec oluyo yumurtlamamÇok teşekkür ederiz canım emeğine sağlık bakalım bu ay herkes hayırlı bebek haberler alsın inşallah benim çok az var heyecanlıyımBugün test alıcam adetime yakın bakmaya başlarım Bi gelişme olursa haber veririm.Eşiminin de benimde bir sağlık sorunu gözükmedi genel bir muayene olduk doktora ama 3.ayımız olucak deniyoruz hiç birşey yok telefondan uygulama İle yumurtlama günlerime bakıyorum 6 gün -7 gün gibi veriyor kesin 4 gün değerlendiriyoruz oradan onun dışında da normal ilişkimiz devam ediyor zaten sıklıkla inşallah bu ay olur.Olmazsa ovulasyon testi yapacağım gelecek ay ilkkez
Çok teşekkür ederizHepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı
Beni de eklermisiniz bat 10 eylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ caca3344 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL @mucizebekliyorum1 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL @dunya162 3 EYLÜL Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL @Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL @kubrahanm 8 EYLÜL @LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL O ozlemem 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL @Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL @Ardnlina 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL
Beni de ekler misin? BAT 5 eylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ caca3344 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL @mucizebekliyorum1 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL @dunya162 3 EYLÜL Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL @Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL @kubrahanm 8 EYLÜL @LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL O ozlemem 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL @Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL @Ardnlina 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL
Ay baktı. Baktım bulamadım aramalardan. Buldum tam yazdım sende yazmışım kuzum cok sagol
Ne demek kuzumAy baktı. Baktım bulamadım aramalardan. Buldum tam yazdım sende yazmışım kuzum cok sagol