EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

bende aynıyım canım geç oluyor yumurtlama, ovulasyon testıne devame dıyorum takıp edebılmek ıcın

kızlar ben bu güne kadar, sadece acaba kaçak vs oldu mu endişesiyle 1-2 kere eczaneden gebelik testi aldım. Ama şimdi ciddi anlamda denemeye başladığımız için. Güvenilir bir markanın testini internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Çünkü internette fiyatları çok çok daha uygun!!! Yanılma payı en az olan marka sizce hangisi??

e hadi beni de yazın kızlar :) umutsuz olsam da burda bi notum dursun :) bat 9 eylül :)

Merhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?

Eklentiler

• 438E51EC-41E7-4FE5-A113-54F2F6DB58D4.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 7E9719A8-6560-4F59-8287-F98FE55FE087.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 63
trendyoldan artımed almıstım ben cok cok memnun kaldım

Merhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?
Kuzum bu test daha pik degil ikisi ayni koyulukta olmali veya test cizgisi daha koyu olmalı akşam veya yarın sabah yumurtlama olur bence benim oyle oluyordu genelde akşam da su icimine dikkat edip test yapabilirsin veya en garantisi yarin

Erken gebelik testi önermiyorum çünkü yalancı pozitif olayı en kaliteli dediğimizde bile oldu ama normal kaset testlerden bende laboquick var hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı varsa var yoksa yok onada bakabilirsin

Çok şükür bir sorun yok en azindan canim benim Rabbim verecegi zamani biliyordur Insallaaah en guzel sonuclarla bitiririz bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…