bende aynıyım canım geç oluyor yumurtlama, ovulasyon testıne devame dıyorum takıp edebılmek ıcınKızlar benimde akıntım yok diyodum ya yumurtam cumartesi günü çatladı ve şeffaf akıntı geldi ovulasyon testi yaptım ondada çift çizgi gayet belirgin oldu ve değerlendik o günler bakalım artık hayırlısı bide adet düzensizliğim olduğu için yumurtam 21. Günde çatladı polikistik overllikerde genelde doktorlar 14. Günü ve 21.günğ değerlendirin diyolar Ya ben bunun gerçek oldugunu bu ay gördüm kendimde çünkü tam çatlaması 21. Gün oldu
Bence pik değerlendirin :)Merhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?
pik olmasına var daha denemeye devam edinKızlar merhaba ovülasyon testimde koyulaşma var dimi ?
Eki Görüntüle 3121117
Bugün pik gibi ama yarında olabilir riske atmayın bence değerlendirinMerhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?
Teşekkür ederimBence pik değerlendirin :)
Teşekkür ederimBugün pik gibi ama yarında olabilir riske atmayın bence değerlendirin
evet bugün pik olduysa da yarın çatlama olur o günüde değerlendirin Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahTeşekkür ederimBugün ve sonraki iki günü de değerlendirmek gerekiyor değil mi?
Bence bugünMerhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?
trendyoldan artımed almıstım ben cok cok memnun kaldımkızlar ben bu güne kadar, sadece acaba kaçak vs oldu mu endişesiyle 1-2 kere eczaneden gebelik testi aldım. Ama şimdi ciddi anlamda denemeye başladığımız için. Güvenilir bir markanın testini internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Çünkü internette fiyatları çok çok daha uygun!!! Yanılma payı en az olan marka sizce hangisi??
Kuzum bu test daha pik degil ikisi ayni koyulukta olmali veya test cizgisi daha koyu olmalıMerhaba kızlar rica etsem testime bir bakabilir misiniz? Emin olmak istiyorum bugün pik günüm mü?
2 eylul degil mi canim yanlis olmasinSevm57 bat 2 beni de ekler misiniz bu ay geç yumurtlama oldu bu ay bende gebelik için jell kullandım
Pozitif biri olarak sana umutsuzlugu hic yakistiramadime hadi beni de yazın kızlar :) umutsuz olsam da burda bi notum dursun :) bat 9 eylül :)
Erken gebelik testi önermiyorum çünkü yalancı pozitif olayı en kaliteli dediğimizde bile oldu ama normal kaset testlerden bende laboquick var hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı varsa var yoksa yok onada bakabilirsinkızlar ben bu güne kadar, sadece acaba kaçak vs oldu mu endişesiyle 1-2 kere eczaneden gebelik testi aldım. Ama şimdi ciddi anlamda denemeye başladığımız için. Güvenilir bir markanın testini internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Çünkü internette fiyatları çok çok daha uygun!!! Yanılma payı en az olan marka sizce hangisi??
Çok şükür bir sorun yok en azindan canim benim Rabbim verecegi zamani biliyordurGünaydın kızlarSevm57 canım beni de ekler misin listeye bat 28 eylül epeydir bırakmıştım listeye eklenmeyi böylede sıkıcı geçiyo süreç kısaca hikayemden de bahsedeyim mart ayında klomen ve ovitrel ile hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı eşimin değerleri normal bir problemimiz yok hormon vs. bu ay hsg çekileceğim çarşamba günü( 3. günümde) doktorum çağırdı hsg için gün belirleyeceğiz tekrar hormon bakılacak umarım bu ay son olur artık hepimiz için
trendyoldan artımed almıstım ben cok cok memnun kaldım
ikisini de inceleyeceğim teşekkür ederim :)Erken gebelik testi önermiyorum çünkü yalancı pozitif olayı en kaliteli dediğimizde bile oldu ama normal kaset testlerden bende laboquick var hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı varsa var yoksa yok onada bakabilirsin
Çok teşekkür ederim sağolun inşallahevet bugün pik olduysa da yarın çatlama olur o günüde değerlendirin Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah