- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
Yok cok şükür temiz daha yenı dün adet oldum şimdi yeni toparladım ılac içmedim amaBende hic olmamisti ama senin hsg den birsey cikmis miydi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cok şükür temiz daha yenı dün adet oldum şimdi yeni toparladım ılac içmedim amaBende hic olmamisti ama senin hsg den birsey cikmis miydi ?
Ya inşallah göğüslerimde öyle büyük bi hassasiyet yok yani çok hafif var o da elimle üstten bastırırsam. Ama ara ara alt göbeğimin orda çok hafif regl ağrısı gibi ağrım oluyo bazen de sağ kasığım batışıyo. Ama belim gerçekten ağrıyo yürürken özellikleYaaa gebelik gecirdigim zaman oyleydi bel agrim ve gogus hassasiyetim coktuuu hadi insallahhhh ya
Merhabalar instagramda Mehmet Fatih karslı kadın doğum doktoru var. Onun yöntemi. isminin baş harflerini vermiş “mfk” adam doğal yolla hamile kalabilmeyi hedeflemiş ve böyle binlerce hastası hamile kalıyor. Kendi ürettiği takviyeler ve vitaminler var asla hormon yüklemesi olan ilaç değiller bunları eşler kullanıyor kullanan eşler kaç kere tüp bebek tedavisi olmuş kaç kere aşılama olmuş ama bir türlü hamile kalamamamışlar mesela hamile kalıyorlar. Antakya devlet hastanesinde idi, ordan ayrıldı şimdi Ankara’ya geliyor kendi kliniğini açtı herkesin umudu oldu olmaya da devam ediyor.Merhaba mkf nedir? Eş paketi nedir?
Galiba bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl olmama yakın ben de sipariş edeceğim bu eş paketinden sanırım endometriozis olduğu için bende advictor da eklemem gerekiyomus dimiMerhabalar instagramda Mehmet Fatih karslı kadın doğum doktoru var. Onun yöntemi. isminin baş harflerini vermiş “mfk” adam doğal yolla hamile kalabilmeyi hedeflemiş ve böyle binlerce hastası hamile kalıyor. Kendi ürettiği takviyeler ve vitaminler var asla hormon yüklemesi olan ilaç değiller bunları eşler kullanıyor kullanan eşler kaç kere tüp bebek tedavisi olmuş kaç kere aşılama olmuş ama bir türlü hamile kalamamamışlar mesela hamile kalıyorlar. Antakya devlet hastanesinde idi, ordan ayrıldı şimdi Ankara’ya geliyor kendi kliniğini açtı herkesin umudu oldu olmaya da devam ediyor.
Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @deniz21deniz 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Cgh 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL @mucizebekliyorum1 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL @dunya162 3 EYLÜL @Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL @Nigar1997 5 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL @LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL @ozlemem 10 EYLÜL @Gobekadimyokbenim 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL M Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL @Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL fnd_50 19 EYLÜL @canancan11 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL Ardnlina 22 EYLÜL @gcfinelo 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @Tumay94 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @caca3344 27 EYLÜL iyilikperisi92 27 EYLÜL Lale95 29 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL
Evet çok çok erken olur test için sabredebiliyorsan 6 eylül bekle. Garanti sonuç içinAy inşallah :) test için de daha çok erken o yüzden beklemek istiyorum
Probleminizi anlattığınızda asistanları hemen yardımcı olup hangi takviyeyi kullanmanız gerektiğini söylüyorlar. Benim adetim 30-33-35 günleri buluyor düzenli değil bunu söylediğimde advictor kullanmamı söylemişlerdi. Bir aya yakındır advictor kullanıyorum bu ay 30 günde oldum adet mesela. Ve güzel oldum çok farketti. Bir haftadır da es paketini kullanıyoruz bakalım bu ay nasıl olacak sonuçGaliba bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl olmama yakın ben de sipariş edeceğim bu eş paketinden sanırım endometriozis olduğu için bende advictor da eklemem gerekiyomus dimi
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızProbleminizi anlattığınızda asistanları hemen yardımcı olup hangi takviyeyi kullanmanız gerektiğini söylüyorlar. Benim adetim 30-33-35 günleri buluyor düzenli değil bunu söylediğimde advictor kullanmamı söylemişlerdi. Bir aya yakındır advictor kullanıyorum bu ay 30 günde oldum adet mesela. Ve güzel oldum çok farketti. Bir haftadır da es paketini kullanıyoruz bakalım bu ay nasıl olacak sonuç
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alırız çok teşekkür ederimİnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Kiz sana gelme demedimmi hani çift çizgiyi gösterecektin inşaallah bu son topik olur gezdiyimizeylul bize şans getirir kuzum üzülmek yok kaldigimiz yerden devamkeeeKızlar beni Ağustos topiğinden tanıyan vardır
Şuan kahverengi lekelenmem oldu sanırım adet olacağım
Yeni topiğe adımı yazdırayım
Umarım bu sefer olur
Bat 27 Eylül
iyilikperisi92 Lale95 kuzum bende geldim
Umarım bu ay son ayımız olur
Sevm57 beni de ekler misin
Kuzu belki yerleşme felan dır noldu cozuldun mu ne durumdasın sımdımKızlar beni Ağustos topiğinden tanıyan vardır
Şuan kahverengi lekelenmem oldu sanırım adet olacağım
Yeni topiğe adımı yazdırayım
Umarım bu sefer olur
Bat 27 Eylül
iyilikperisi92 Lale95 kuzum bende geldim
Umarım bu ay son ayımız olur
Sevm57 beni de ekler misin
Ya canım leke mi adet mi anlamadım çok çok azKiz sana gelme demedimmi hani çift çizgiyi gösterecektin inşaallah bu son topik olur gezdiyimizeylul bize şans getirir kuzum üzülmek yok kaldigimiz yerden devamkeee
Yok hala çok azKuzu belki yerleşme felan dır noldu cozuldun mu ne durumdasın sımdım
Alla alla yaYok hala çok az
Leke gibi
Gerçekten kafam karıştıAlla alla ya
Bat 12 Eylül benim de beni de listeye ekler misinizEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @deniz21deniz 1 EYLÜL @crazydalya 1 EYLÜL @Asi kedi 1 EYLÜL @Cgh 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL @mucizebekliyorum1 2 EYLÜL @mehrunnisa 2 EYLÜL @dunya162 3 EYLÜL @Gerginbiri35 3 EYLÜL @Zeyjanemo 4 EYLÜL @MRV04 4 EYLÜL @Nigar1997 5 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL @loirily 6 EYLÜL Nypmha 6 EYLÜL @chewberry9034 7 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL @LeucotheaThemis 8 EYLÜL @wish2401 10 EYLÜL @Kaktushane 10 EYLÜL @egosumleo 10 EYLÜL @rabiassss 10 EYLÜL @ozlemem 10 EYLÜL @Gobekadimyokbenim 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Lamariposa 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL M Minicikfzt 13 EYLÜL @Bluepinkkk 13 EYLÜL @Aden2023 13 EYLÜL @Nutz 14 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @sessizlikkk 15 EYLÜL M marythebaby 16 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @CeBilge 18 EYLÜL fnd_50 19 EYLÜL @canancan11 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL @keug03 22 EYLÜL Ardnlina 22 EYLÜL @gcfinelo 22 EYLÜL @Devakus 23 EYLÜL @Tumay94 23 EYLÜL @fadih 25 EYLÜL @caca3344 27 EYLÜL iyilikperisi92 27 EYLÜL M melek076 27 EYLÜL Lale95 29 EYLÜL @merve1244 30 EYLÜL