EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Beni de ekler misiniz bat 10 eylül
Beni de ekler misiniz bat 13 eylül Sevm57 Sevm57
8 Eylül bat ile ben de katılabilir miyim :)
Beni de ekler misiniz Bat 12 Eylül
Sevm57 Sevm57 canim beni de ekleyebilir misin bat 23 eylul. Umutlar bu aya kaldi 🙌
Oh be takip eden biri açtı şu grubu ya teşekkür ederiz 😂 3 Eylül bat benimde ekler misiniz
Beni de ekler misiniz bat 30 eylül 🥰 burası uğurlu gelir inşaAllah hepimize hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Selam bende bebek isteyenlerdenim bat 22 eylül benide listeye ekler misin?
Hepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı 😁💕

Kızlar selam ben de 16 gün once kimyasal gebelik geçirdim bu hafta Yumurta takibini yaptık gorunmedi ve doktor bu ay biraz tembel galiba dedi. Ama benim buradaki kizlardan duyduğum hep kimyasaldan sonra geç adet olunduguydu. Yani normal gibi dusundum ben ama bilemedjm.

Gelecek ay için de klomen verdi adetin 5. Gununden itibaren 2ser tane yut diye. Ama ben bu ayki yumurtlamayi da degerlendirmek istiyorum ama Yumurta gorunmuyor iste. Bu hafta da doktora gitmek yerine ovulasyon testlerine guvensem nasıl olur sizce mantikli mi?

Okuyup yardımcı olanlara şimdiden cok teşekkürler 🌼
Cankm bende ekim ayinda kimyasal gecirdim ama gecikme falan olmadi tam günümde adet oldum tek sorun kimyasal sonrası benimde yumurtam kalitesiz cıktı erken catladi kucukken doktor normal demisti 😊 bence doktoru dinle hem 1 ay rahim temizlenmis de olur zaten Rabbim yazdiysa yumurtan kucukkende olur kendini stres yapipda ovulasyonla ugrasma 🤩

Beni de ekler misiniz bat 13 eylül Sevm57 Sevm57

Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk kez bir listeye adımı ekletiyorum inşallah uğurlu gelir🌸

39 yaş ,1 yıllık evlilik ve 3 ay önce sağlıksız gebelik nedeni ile kürtaj geçmişim oldu.Aralık ayına kadar doğal yolla deneyip, olmazsa yaştan ötürü tüp bebek denemeyi düşünüyoruz.

O tarihe kadar kendiliğinden gelir umarım, kızlar bu ay hepimize şans getirsin🙏
Inşallah tüp bebege falan gerek kalmadan kendiliginden gelir melegin sana 😍

😍😍listesi yapılmayan 1 topik daha vardi eylül ayıyla ilgili o yüzden açıp açmamak arasında kalmıştım ama bu lafi duydum ya rahatladim 😂
Çok teşekkür ederiz canım emeğine sağlık bakalım bu ay herkes hayırlı bebek haberler alsın inşallah benim çok az var heyecanlıyım🙈 Bugün test alıcam adetime yakın bakmaya başlarım😂🤦🏻‍♀️ Bi gelişme olursa haber veririm.Eşiminin de benimde bir sağlık sorunu gözükmedi genel bir muayene olduk doktora ama 3.ayımız olucak deniyoruz hiç birşey yok telefondan uygulama İle yumurtlama günlerime bakıyorum 6 gün -7 gün gibi veriyor kesin 4 gün değerlendiriyoruz oradan onun dışında da normal ilişkimiz devam ediyor zaten sıklıkla inşallah bu ay olur.Olmazsa ovulasyon testi yapacağım gelecek ay ilkkez

Çok teşekkür ederiz canım emeğine sağlık bakalım bu ay herkes hayırlı bebek haberler alsın inşallah benim çok az var heyecanlıyım🙈 Bugün test alıcam adetime yakın bakmaya başlarım😂🤦🏻‍♀️ Bi gelişme olursa haber veririm.Eşiminin de benimde bir sağlık sorunu gözükmedi genel bir muayene olduk doktora ama 3.ayımız olucak deniyoruz hiç birşey yok telefondan uygulama İle yumurtlama günlerime bakıyorum 6 gün -7 gün gibi veriyor kesin 4 gün değerlendiriyoruz oradan onun dışında da normal ilişkimiz devam ediyor zaten sıklıkla inşallah bu ay olur.Olmazsa ovulasyon testi yapacağım gelecek ay ilkkez
Telefondaki uygulamalar aslinda doguruyo gostermiyor pek en iyisi ovulasyon testi ben doktor takibiyle yumurtlama gordugum icin ya erken oluyo ya gec oluyo yumurtlamam 🤷‍♀️😁 ama daha 3 ay cok erken Allahin izniyle olur stres yapma sen 💕

Hepinizi ekledim hanimlar biraz gec oldu kusura bakmayın misafirlerim vardı 😁💕
Çok teşekkür ederiz 🙏💞 ben de bu gece rüyamda erkek bebek bulmuşum ona bakıyordum Allah hayırlara çıkarsın inşallah 🥰🥰 benim ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏

Beni de ekler misiniz 😊 4 ağustosta 12+4 haftalıkken bebeğim tahliye edilmek zorunda kaldı. Tıbbi düşük ve kürtaj oldum. Eylülde hamile kalmış olmayı bekliyorum. Ama kürtaj sonrası henüz adet olmadım BAT ne olur bilemiyorum

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
caca3344 caca3344 1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL
@Asi kedi1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
@mucizebekliyorum12 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
Gerginbiri35 Gerginbiri35 3 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
O ozlemem 10 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@fnd_5019 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
Beni de eklermisiniz bat 10 eylül

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
caca3344 caca3344 1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL
@Asi kedi1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
@mucizebekliyorum12 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
Gerginbiri35 Gerginbiri35 3 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL