EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benide ekler misin bat 4 Eylül

Beni de ekler misiniz bat: 14 Eylül . İlk defa bu ay Ovulasyon testine başladım daha piki göremedim bekliyorum . İnşallah bu ay hepimize Uğur getirir

Beni de ekler misiniz bat 13 eylül Sevm57

Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk kez bir listeye adımı ekletiyorum inşallah uğurlu gelir

39 yaş ,1 yıllık evlilik ve 3 ay önce sağlıksız gebelik nedeni ile kürtaj geçmişim oldu.Aralık ayına kadar doğal yolla deneyip, olmazsa yaştan ötürü tüp bebek denemeyi düşünüyoruz.

O tarihe kadar kendiliğinden gelir umarım, kızlar bu ay hepimize şans getirsin

Beni de ekler misiniz Bat 12 Eylül

Kızlar selam ben de 16 gün once kimyasal gebelik geçirdim bu hafta Yumurta takibini yaptık gorunmedi ve doktor bu ay biraz tembel galiba dedi. Ama benim buradaki kizlardan duyduğum hep kimyasaldan sonra geç adet olunduguydu. Yani normal gibi dusundum ben ama bilemedjm.

Gelecek ay için de klomen verdi adetin 5. Gununden itibaren 2ser tane yut diye. Ama ben bu ayki yumurtlamayi da degerlendirmek istiyorum ama Yumurta gorunmuyor iste. Bu hafta da doktora gitmek yerine ovulasyon testlerine guvensem nasıl olur sizce mantikli mi?

Okuyup yardımcı olanlara şimdiden cok teşekkürler

Selam bende bebek isteyenlerdenim bat 22 eylül benide listeye ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…