EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben de aynı gün çektirdim canım ama benim şu an daha çatlamam bile olmadı ovulasyon testiyle takip ediyorum 2 gün önce yumurtlama gördüm büyük ihtimal bugün çatlamam olur biz de deniyoruz bakalım ama daha gerçekten çok erken bence belirti için
Bencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmedi

Benim de bat 6 Eylül ama dünden beri acayip bel ağrım var. Sağ kaşığımda ara ara batmalar oluyor. Regl öncesinde bende bel ağrısı vs olmaz hiç. Bu ayı da ovulasyon testleriyle değerlendirdim ilk kez. İnşallah güzel şeylerin habercisidir bu ağrı 😊

Benim de bat 6 Eylül ama dünden beri acayip bel ağrım var. Sağ kaşığımda ara ara batmalar oluyor. Regl öncesinde bende bel ağrısı vs olmaz hiç. Bu ayı da ovulasyon testleriyle değerlendirdim ilk kez. İnşallah güzel şeylerin habercisidir bu ağrı 😊
İnşallah bütün belirtiler hamileliktendir. Benim de hamilelikten önce kasıklarımda batmalar oluyor.

Kızlar merhaba
Hsg sonrası ılk adet oluşum ve dün adet oldum dünden beri cok sancım var normal midir ilac içmemeye direniyorum 😬😬😬

Bencede çok erken ama benim kuzenim 2 haftalıkken bu şekilde öğrendi sabırla beklemeye devam bende ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı gördüm çatlamam oldu testimde hala çizgim var ama çok silikleşmedi
Cok ilginç ya 2 haftalıkken belirtiyle hamile olduğunu öğrenen ilk kez duydum 3 haftalık öğrenen biliyorum onlar da bence belirti değil de meraktan olan şeylerdi demek belirti verebiliyo

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL
@Asi kedi1 EYLÜL
@Cgh1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
Pamuk9494 Pamuk9494 2 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
Nypmha Nypmha 6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
LeucotheaThemis LeucotheaThemis 8 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
Sazaks Sazaks 12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
M Minicikfzt 13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@fnd_5019 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
Ardnlina Ardnlina 22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 EYLÜL
Lale95 Lale95 29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
Yaz benide 23 Eylül... Bu hafta doktora gideceğim kontroller eşliğinde takiple deneyeceğiz Allahım en güzelini en güzel zamanda versin hepimize inşallah 🤲

Merhabalar 😇 ben de akıntı takibi yaparak ne zaman adet olacağımı kestiriyorum. Şimdilik tahmini bat 19 Eylül. Bir farklılık olursa yine yazarım 🥰 inşallah bu ay hepimiz için en hayırlısı olur. Bu ay mfk deneyeceğiz eşimle. Eş paketi artı adendo sipariş ettim. Bugün adetimin 5. Günü.
Merhaba mkf nedir? Eş paketi nedir? 🤭

Yaaa gebelik gecirdigim zaman oyleydi bel agrim ve gogus hassasiyetim coktuuu 🤩🤩 hadi insallahhhh ya 😍

X