Evlilikte sorunlar,abartiyo muyum

Bosanmak icin daha neyi bekliyorsun. Kole niyetine kullaniyorlar. 1 degil 1000 cocuk da olsa bir gun daha durma bu evlilikte. Ayri evin de olsa esin duzelmez. Esin zaten 5 para etmezin teki.

Ben de aynı durumdan muzdaribim.Benim bir de işin icinde gorumcelerim vardı .Bir şey alınacak cumbur cemaat giderdik almaya .Eve bir mutfak yaptiricam .Günlerce whatsup grubunda istişare yapılırdı .Size en azından soruyorlarmis.Benim karar verme aşamasının icindelerdi .Sonra resti çektim .Hooop dedim,ne oluyor dedimŞimdi en azindan sonrasında söylüyoruz .Esimi de alistirdim .Hatta bazı şeyleri söylemiyorum kendi görüyor .Ama büyük bir şey aldık mı hemen gelelim gorelim derler .Eşim söyledin mi söyle aldigimizi der.Neyden çekiniyorlarsa anlamıyorum ki .Yine de buna da şükür diyorum .Kavga ile dovusle biraz olsun yonttum.Tam kıvama gelmedi amaYavaş yavaş değiştirin .Alttan alttan ..

ayy ben başka arkadaşın konusunu yanitlarken telefonun azizligine uğradım .Buraya yazmışım .Kusura bakmayin.Mesajimi dikkate almayın

Hepsini okudum .Eşiniz sizi hayat arkadaşı olarak değil , hizmetçi olarak almış net.Neden kayinvalidenizin evini temizliyorsunuz.?Ne münasebet ya.Cok taviz vermişsiniz.Bir de hemen hamile kalmışsınız .Aileniz bunca olayı biliyor geldiklerinde neden sizi alıp götürmuyorlar?Terkedin evi .Ayrı ev Kurana kadar da dönmeyin ..Şart koşun .Kendi kiymetinizi bilin ya .Ayaklar altına almışlar sizi .Dünyaya bir defa geliyorsunuz .Siz kiymetini bilmezseniz kimse bilmez.Dik durun biraz .Onun evinde hizmetcilik yapıp ezilecegime gider gundelikcilik yapar evime para getiririm.Cocugumu da buyuturum .

Ya kız lise mezunu, kocası bile hala anne baba parası yiyor. Ekonomik bağımsızlık olmazsa daha çok ev temizler

Sınavın cok zormuş canim.Kal desem olmaz git desem olmaz.Allah yardimcin olsun.Rabbim eşini islah etsin ne diyim bilemedim.Bankadaki parayı sakin eşine verme ne olursa olsun o paraya dokunma

Allah sana sınavı böyle yazmış belliki
Ama sabır ettiğin de yeter bence ayrilve lise.mezunu da olsan bı iş bulur evladına daha mutlu sağlıklı bakarsın fatura ödemeyen insan evladına hiç bakmaz keşke çocuk için acele etmeseydin ailen ayrıl.diyorsa arkandaysa 1 dk durma kvler paraicin oğullarını evlendirmjs belli

Aleyküm selam.. Yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm çünkü bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım böyle bi evliliği sürdürmeye çalıştım. Ben senden daha küçüktüm ama ne olursa olsun duygular değişmiyor şimdi değilse bile belki 5 sene sonra 1 değil belki 2 çocukla yine boşanacaksın. Yaşadıkların iğrenç şeyler senin kıymetini bilememiş bir aile ve eş olamadık bi adamla ömür geçiremezsin. Mesleğim yok demişsin annen bebeğine bakar sende çalışırsın bu yaşadıkların eşinden tazminat almana da yeter çocuğuna nafaka da alırsın yapma kardeşim boşan bu insandan sana hayır gelmeyecek. Ben bi buçuk sene katlandım ayrıldım 2 sene sonra hayatımdaki en büyük şansım olan eşimle tanıştım. Evlilik asla senin yaşadığın gibi bişey değil kurtul bu adamdan. Cesaretliyim ve kendimi savunan bi bireyim demişsin göster cesaretini ailene anlat saklama ve ayrıl hemen git bebeğini istediğin gibi büyüt inşallah en doğru kararı verirsin Allah yardımcın olsun.

anlar var aranızda ya.
Yok uzunmuş yok noktası virgülsüzmüş.
Bakma okuma yorum yapma uza git.
Bir de sana mı dert anlatsın kız. Bir yığın derdi var.

Ben kimseye evliliğini yık boşan demem ama, sizden olmaz canım. Şiddete başvuran her zaman alışkanlık yapar.
Kendine olan güvenin yerle bir olur. Değerin dibe vurur.
Herşeyden önce senin öz değerin önemli, senin mutluluğun.
Kendine ailenle harika bir hayat kur.
Bilinç altı temizliği öneriyorum muhakkak. Ruhun çürümedenn kurtul.

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim şimdi gayet memnun sizce ahım tutarmı böyle olay yaşıyan oldumu

Sevgili kardeşim,

Adam seni dövmüş, gitmiş aldatmış. Daha ne yapması lazım senin bu adamı aklından, kalbinden atman için. Herhalde bir öldürmek kalmış.

Boşver bak ne güzel birini bulmuş, boşanmaya karşı çıkmaz kendi de ister. Yok ya benimsin ya kara toprağın demez. Sevineceğine neden üzülüyorsun?

Adamı sosyal medyadan takip etmeyi bırak, kendine ve evladına şiddetsiz güzel bir dünya inşa et.

Yaptıkları yanına kalırmı yuva yıkanın yuvası olurmu beni için için eritti rabbim kendinin de içi eriyip aksın

Kızlar biz iyi niyetle yazıyoruz ama büyük ihtimal konu sahibi eve geri döndü.

Yaptıkları yanına kalırmı yuva yıkanın yuvası olurmu beni için için eritti rabbim kendinin de içi eriyip aksın

Kalırsa kalsın :) Yuva yıkanın yuvası da oluyor valla yanına da kalıyor. Bence ilahi adalet yok bu dünyada da önemi var mı? Ne önemi var? O mutsuz olunca ne fark edecek? Adam seni mutsuz etmiş asıl önemli olan o. Bundan sonra etmesine izin verme. Çünkü senin elinde. Hala adamın senin üzerinde gücü var. Hala aklında o adamın mutluluğu/ mutsuzluğu var. Yahu bu adam senin onu 1 saniye bile düşünmeni hak ediyor mu? Asıl sorulması gereken soru bu. Sana bulaşmadığı sürece bırak ne yapıyorsa yapsın. Artık seni ilgilendiren tek şey senin ve evladının mutluluğu olsun.

Böyle değildi büyü yağ bulduk ev-de canım çok yanıyor

ilkokul Türkçe'si bile bilmeden bu kadar uzun metin yazıyorsunuz, yardım bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…