Evlilikte sorunlar,abartiyo muyum

Hangi şehirde yaşıyorsun güzel kardeşim? Lise mezununa hangi şehirmiş bu iş yok? Yoksa sen mi iş beğenmeyeceksin? İş ayırmazsan iş çok, bir işe gir düzenini kur bebeğini huzurla büyüt tek başına.

Okumak istiyorum cesaret edemiyorum..

Öncelikle durumunuzu yeni gördüm ve çok üzüldüm yıl olmuş 2023 merak ettiğim için yazdım inşallah o adamdan boşanmış ve bebeğinizle güzel bir hayat kurmuşsunuzdur

Hem çok üzgünüm sizin adınıza, hem de çok kızdım size. Ama en çokta bebeğinize üzüldüm şimdiden.
Sizin derdiniz ne ya? Nasıl büyütüldünüz de bu köleliği kabullendiniz?
Kocanız insan değil. Bir de bebeğinize kıyamadığınızı iddia ediyorsunuz. Kıymayın ya, o da bu şiddetten nasibini alsın. Annesinin dövüldüğünü köle gibi kullanıldığını görmesi lazım. Cibilliyetsiz babası olmadan büyüse daha mı iyi?
Allah aşkına bir sirkelenin. Ananız var babanız var. Artık siz kendinizden geçmişsiniz, bunu bebeğinize yapamazsınız.

Gece gece sinir oldum, kim hortlattıysa konuyu tebrikler yani Umarım konu sahibi boşanmıştır.

Önceki konumu nasıl alıntı yapacagimi bilmediğimden buraya yazıyorum
Malesef ki aracilarin ara yapmaya çalışmasıyla ve çocuğumun babasının çocuğuna ilgili davrandığını düşündüğüm için,kavgalarımızda benimde hatalarım oldugunu bildiğimden bir kere daha denemeye karar verdim
Çocuğumla koca musveddesinin yanındayiz
Barışma sebebplerimden birisi ben ayrıldığım için kardeşimin evliliği konusunda babam beni bahane ediyordu bende ister istemez suclaniyordum kendi kendime
Ayrıca annemin omzundaki yüklere birde ben eklenmek istemiyordum
Yaşadım gördüm aynı kitap bi daha okunmuyormus
Tekrar geri döndüğüm için çok çok çok pişmanım olan 2 seneme ve psikolojime oldu
Kendimi bitmiş tükenmiş hatta kolumu kaldıracak gücüm yokmus gibi hissediyorum
Surekli düşünüyorum hera her saniye
Hem bedenen hem beyinen yorgunu
aşırı kaygılıyım gelecek konusunda
Bi çocukla mesleğim olmadan ne yapacağım nereden baslamaliyim
Ayrılmadan önce muhakkak kendimi garantiye almalıyım
Ayni şehirde yasamak istemiyorum
Çocuğumuza alıp buralardan kimseye haber vermeden kaçıp gitmek kaybolmak istiyorum

Uzun sure giris yapamadim ayrı ayri cevap veremedigimden bu şekilde cevap verebildim hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
kötü yorum yapanlara,elestirenlere de
Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın

Geçmiş olsun diyecek bir şey yok. Eğer bir günün gerçekten ayrılmayı düşünürseniz haklarınıza, takılarınıza, malınıza sahip çıkın. Adam belli ki onu da kaçırır.

Geçmiş olsun diyecek bir şey yok. Eğer bir günün gerçekten ayrılmayı düşünürseniz haklarınıza, takılarınıza, malınıza sahip çıkın. Adam belli ki onu da kaçırır.
Teşekkür ederim benim amacında o zaten şuan kirada olan bi kaç aya üzerimize geçecek evi bekliyorum
Mal paylaşımı olabilmesi için
Tek 1 liranın kalmasını istemiyorum zamanımı ,gencligibi, psikolojimi tükettiler
Şükür ki ikimizde birbirimizden soğumuş ev arkadasi gibi takılıyoruz çocuğumun kreş yaşına gelmesini bekliyorum hemen bi ise girip kendimi garanti altına alacağım

Allah sabır ve kolaylıklar versin. Bir an evvel ayrılıp kendi düzeninizi kurmanız dileklerimle…

Aileniz arkanızda hiç boşa durmayın ayrılın o adamdan ne koca olur ne baba ne iğrenç bir aileymiş valla ne kadar şükretsek az böyle insanlar hayatımızda olmadığı için siz de kaçın kurtarın kendinizi

Hanımefendi hep erteliyorsunuz şimdi de çocuğum kreş yaşına gelsin diyorsunuz sonra okula başlasın bitsin derken sizin hayatınız noluyor Allah aşkına anneniz arkanızda hâlâ ne duruyorsunuz o herifle

Okunmuş kitabı tekrar okunmazmis. Allah yardımcıniz olsun. Evinizi ayirdinizmi bu süre zarfında.
Kimsede bir değişiklik yoktur. Huylu huyundan vazgeçmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…