- 18 Mart 2023
- 205
- 190
- 33
- 36
- Konu Sahibi gofret0926
- #41
Orduda yasiyolar şöyle söyleyeyim senede bir hafta anca görebiliyoruz biliyorsunuzdur belki tekstil işinde yazları daha yoğun tempolu kışları daha sakin olur ben o yüzden genelde yazın yoğun çalışıyorum kışın sakin pek gidemiyorum yani
Eşinizin sizi ve çocukları bırakıp gitmek istemesi gerçekten saçma.Hamile halinizle sizi bırakıp gitmesin paşa.
Normalde görümcenizin evi nerde, bir yıl boyunca hiç halası ve kuzeni ile bir araya gelmedi mi? Geldiyse nasıldı?
Ailecek bir arada olunca yemekler ayrı pişmez. Yemekte, denizde bir araya gelecekler. Sadece alt katta kalma meselesi değil ki.
Ya ne bileyim dayak yiyen çocuğa ayrı içim acıdı, oğlunuza ayrı. Bence ailecek başka bir plan yapın. Belki siz gidince görümcenizin oğlu Çocuklari kıskanıp atakları şiddetlenecek. Oglunuz kavga,gurultu, kalabalık rahatsız olacak.Çocuklari riske atmaya gerek yok.