Evlilikte sorunlar,abartiyo muyum

"Nolur gitme karıcığım bundan sonra el kaldırmıcam sana, elin sıcak sudan soğuk suya değmeyecek" demesini bekliyor da o yüzden annemleri ara beni alsınlar diyor.

Bir yardim alin ozguven sifira inmis onkocayi bosayin sizi sevmiyor.her an kaynananiz yonlendiricek boyle giderse daha cok dayak yersiniz. Bebegede sizede bisey olmaz merak etmeyin anneniz bebege bakar siz calisirsiniz. Universite sinavi yaklasiyor girin aciktan okuyun. Onun disinda heryerde is var sanirim kapalisiniz. Akere piercardine satis danismani olarak girebiliriniz kurumsal magazalarda yemek yol asgari ucret ve cocuk parasi bile aliyorsunuz. Yeterki cesaretli olun. Dediklerimi yaparsaniz agada sizsiniz pasada sizsiniz. Ama diger turlu sadece hizmetcisiniz

O adamdan koca o ailedende ana baba olmaz canım..Maalesef çok bile çekmişsin...çocuk için üzülüyorum ama başka seçeneğin yok boşanmalısın daha fazla üzülmemek için...altınları bankaya atman iyi olmuş 3 5 lazım olur doğumunda belliki bu adam seni eş olarak benimsememiş sırtını ana babasına dayamış bir asalak...
Sus sabret demek isterdim ama şiddet görmen bu durumu güçleştiriyor...elbet belâlarını bulurlar ama sen üzüldüğünle kalırsın...
Lise mezunuyum. Mesleğim yok demişsin en kötü bime başvur mutlaka alırlar ..biraz yorulursun ama en azından 3 4 bin maaş alır kimsenin bedavadan hizmetçiliğini yapmazsın
Çocuk senin çocuğun annen bakarsa ne ala...bakmazsa büyük sıkıntı..biraz at üstlerine uğraşsınlar pislikler...ama temelli ver demiyorum yanlış anlama...

Sevgili kardeşim,

Yahu bu hayatı çok mu arayıp buluyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum. Yani yazdıkların, yaşadıkların bana o kadar garip ve inanılmaz geliyor ki.

Bir kere anladığım kadarıyla çalışmıyorsun (zaten çalışamazsın böyle, 1 gün kendi evini 1 gün kv evini temizliyormuşsun). Yani temizlik işini çok seviyorsanız parayla yapınca günlüğü en az 200 tl veriyorlar. Hele de yemek de yaparsan 250 alırsın. Bedavaya kv evi temizleyip yemek mi yapıyorsunuz??? İnanılmaz bir olay gerçekten :) Ben kendi evimi temizleyemiyorum, eşimle yardımcı gelmezse BİRLİKTE haftasonu 4 saatte hallediyoruz. Bir de işim gücüm yok gidip kv evini temizleyip yemek yapacağım. Biri bana böyle bir şey teklif etse herhalde espiri yapıyor diye kahkahalarla gülerim.

Sabahtan akşama kadar kv ve kp ile oturmak ne demek? Sizin kendi kişisel zamana ihtiyacınız yok mu? Biz evde 2 kişiyiz ve ikimiz de kişisel zamana ihtiyaç duyduğumuzdan 2 saat ne istiyorsak ona yapıp sonra bir araya gelip birlikte bir şeyler yapıyoruz. Kv evinde yaşar gibi yaşamak ne demek? Üstelik ne demekmiş evinize istedikleri gibi giriyorlar? Yani sevişirken basılırsanız ne yapacaksınız? Banyoya girmek ne demek? Gerçekten akıl alır durumlar değil.

Eşinizden izin almak ne demek ailenize çarşıya çıkmak için? En fazla haber verilir, gidersiniz. Yahu yaşınız 18 in altında olsa da velinizden izin alsanız neyse. 25 yaşında kocaman kadınsınız. El kaldırması ne demek?

Ve bu kadar berbat bir evliliğiniz ve hayatınız varken neden deli gibi korunmadınız hamile kaldınız?

Neyse gerçekten fikir istiyorsanız bundan sonraki hayatınızın ipini elinize alın. Bir kere o adamı hemen boşayın. O adamdan koca olmaz. Büyüsün de evliliği öyle düşünsün. Şimdilik aile evinize dönün, kendi hayatta ne yapmak istediğinizi çözüp ona göre yolunuzu çizin (ne iş yapmak istiyorsanız ona göre okul okuyun ya da kursa gidin ve işinizi elinize alın). Aile evinde hem çalışıp hem bebeğinize bakarsınız.

Umarım bu cehennemden bir an önce kurtulursunuz ve bu sefer de çocuk oldu diye sizin kişiliğinizi yok sayan, hizmetçi olarak kullanan, birey olduğunuzu kabul edememiş bir de üstüne şiddet uygulayan koca dediğiniz ayıcığa ve ailesine geri dönmezsiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. İlerletmek zararınızı sadece ama sadece artırır. Yıllar sonra psikolojik olarak çökmüş, üstelik yıllarını da kaybetmiş olarak boşanırsınız daha da kötüsü bu adamın eşi olarak ölürsünüz.

Dayak yemiş, onu boğmaya çalışan adamdan hamile kalmış. Yine dayak yemiş. Baba evine bebekle nasıl sığayım demiş dönmüş ve dayak yemiş. Sanırım yediği yemekten daha çok dayaklar.

En başında zaten tanımadan evlenmiş. Bu bile başlı başına cesaret işi. Sonrası hamilelik vs.hic şaşırmıyorum ben artık. Olay en son cocugum için katlanıyorum diye bağlanıyor. Çünkü çocuktan önce her şey mukemmelmis evliliği çocukla taclandirmislar. Dayak vs.de sorun diye gecistirilip abartıyor muyum diyor. Şimdi tanımadığı adamla evlenip cocuk yapan birine ne desek boş. Bazıları için dayak evlilikte sıradan bir sorun demek ki.

Siz evlenmeden bu adamı,aileyi ne kadar sürede tanıdınız? Ve burdakileri konulari hic ki okumadiniz tecrübeliler yaziyor eşin ailesiyle zartiyla zurtuyla bir oturmayin uzak durun diye. Valla çok bogucu hayatiniz ki bu yaşta daha

Şiddetin her türlüsünü yaşıyorsunuz ve abartıyor muyum diyorsunuz. Bence sizin psikolojiniz bozulmuş. Çocuğunuzun da bu ortamda yetişmesini mi istiyorsunuz? Kaçın kurtulun. Eşim boğazımı sıktı, öldürecekti diyorsunuz. Kaçın kardeşim, kaçın. Ailenize sığının ve terapi görün.

Ufff bana gerçekten sinir geliyo böyle konularda artık ya. Eşimin ailesi şunu şunu şunu yaptı, sustum. Bunu bunu dediler, sustum. Soyle şöyle yaptılar, ses etmedim. E pardon da ne bekliyodun acaba?? Bi de seni boğmaya kalkan zerre pişmanlık belirtisi göstermeyen adamla hala evlisin, ailen arkanda, haklı olan taraf sensin, mahkemeye versen belki tazminat bile kazanırsın ama gidip bi de adama altınlarını veriyorsun. Bu adamın bu kadar yaptıklarına bi darp raporu alıp boşanmayı akıl edemiyosan, ettiğin halde hala icraata gecmiyosan, o zaman yaşadıklarını hakediyosun hiç kusura bakma. Bu sitede anasından babasından her gün kötülük gördüğü halde hayırsız kocasının kahrını çekmeyen, çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan kadınlar var. Senin ailen arkanda hala anne babamin evine nereye kadar sigicam diyosun. Sanki kocanın, pardon, kaynananın evine sigabilmissin de.

Aileyle içli dışlı olmak en büyük sorundur .Eşiniz kendine eşten ziyade ailesine köle almış .Bir an önce evinizi ayırın .Böyle bir şeyi istediğinizde ,tepkileri sertte olabilir .Eşinizin sizin yanınızda olup olmadığınıda o zaman anlarsınız .Çocuk yapmayın .Şayet üstünüze çok gelirlersede ayrılın .Kesinlikle bu ortamda hamile kalmayın .Şu anda ise biraz elinizi ayağınızı çekin .Bazı insanlara yüz verirsen astarını isterler .Siz bu şekilde hareket ettikçe beklentiler çoğalacaktır .Çok fedakarlık yapıncada yaranamazsınız .Olan size olur genç yaşta sinir hastası olursun .İlk evliliğimde benzer olayları yaşadım .16 yıl çektim ,şimdiki aklım olsa birinci yılda boşanırdım .Giden senelere oluyor .Ezdirmeyin kendinizi .Asla ve Asla .

Biz bu sitede kızlar okuyun,elinizde mesleğiniz olsun,kendi paranızı kazanın,bir gün işler ters giderse kapıyı çekip çıkacak gücünüz olsun diye boş yere demiyoruz işte.

Sonra vay efendim herkes okumak meslek sahibi olmak zorunda mıymış diye taşa tutuyor bazı kadınlar

Buyur burdan yak bu konuyu okusun onlar.Sanki biz kadınların kötülüğünü istiyoruz.Biz kendimizi zaten kurtarmışız be sizin için dil döküyoruz

Yıllarca burayı takip etiim diyorsun... Hiç mi burada okunan o kadar yaşanan konulardan ders çıkarmadın.. Sende böyle düşündün galiba değiştiririm diye ama değişmiyormuş, yazık günah değilmi annene babana o karnındaki sabiye... Hala sende bekliyorsun ayrı eve çıkınca daha rahat ederim diyorsun ama şuanda bile evin ayrı olduğunda bile yol geçen hanı olmuş sen diyorsun ee eve çıkınca değişen bir şey olmayacak işler daha çok sarpa saracak ki ben hiç inanmıyorum sizin o eve çıkacagınıza

Hepinize teşekkür ederim,okuyan yada okumayan,kendince dalga geçerek yorum yapan ve yargilayanlarada, önyargılarini bı kenara birakip yardımcı olmak isteyenlere de,hepinize teşekkürler

Konudan kopuyorum yaşlanmaya başlamışım başı ne sonu ne anlamadım . Ama bu konularda hep mesafe , dik duruş ve olmuyorsa zorlamamak gerekiyor kısmına geliyoruz .

Anladığım anne evindesin herhalde g.. izekalı kocana dönmeyi düşünmüyosundur herhalde. Bebişe annen bakacak sen kendine göre Bi iş bulup çalış bence

Meslegin kimseye bir zarari olmaz aksine faydasi olur. Kimse de "meslek sahibi olun" dendi diye bir üyeyi taşlamaz, hiç gormedim bu sitede oyle bisey yapildigini.

Ha tutup alakasiz alaksiz her konuda calişan, calişmayan muhabbeti cikarip, herkesi genelleyip, ayni kefeye koyup calişan boyledir, çalişmayan şoyledir şeklinde hakarete varan çikişlar yapanlar taşlanir evet.

Ama meslekle de olmuyor bazı şeyler. Ortada hamilelik yokken cekip gidebilirdi, ailesi "seni istemeyiz" diyen insanlar da degiller belli ki, hic iyle birsey yazmamiş. Ailesi yaninda oldugu halde bin kere kocasinin evine dönen hamile kalan insan meslegi olsa da dönecekti bir de ustune eşine, ailesine parasini verirdi.
Ailesi hala "hamilesin gelme" demiyor bakin, ona rağmen konu sahibi "şans verdim" diye tutturmuş gidiyor.

Ailenizin evine neden sigamayacakmissiniz? Evlenmeden once nasil yasiyodunuz ailenizle.
Ailem arkamda olsa bir dk durmam diyen o kadar kadin var ki.
Meseleniz ayri ev degil. Baska sehire de gitseniz o adam degismez. Sizi dovuyor, evine bakmiyor ailedeki herkese ezdiriyor.
Benim ailem olsa birinci de olmasa da ikincide asla birakmazlardi ki ben de kalmazdim.
Sizi baskalarinin bokunu temizlemek icin yaratmadi alllah. Bosanmak gunah degil size haktir ve helaldir.
Bu bir evlilik degil. Bu bir anlasma resmen ortalikta kullaniliyosunuz.
Altinlari da evleri de onlarin olsun.
Boşanınca coook kotu anlatacaklar sizi herkese ama şimdi de iyi bisey konusmuyorlar.
Cocuk dunyYa geldiginde kaynananiz buyutecek siz damizlik inek gibi sadece emzireceksiniz. Bakmaya kiyamayavsginiz kuzunuzu kucaginiza alamayacaksiniz.
O aile bu torunu haketmiyorrrrr.
Ben sizin gibi cok gordum cevremde. Değişmez
aslaaaa.

hepsini okuyamadim ama hala abartiyor muyum yazmissiniz. cok sey geldi agzima ama dalga gecmek istemiyorum. resmen hizmetci olarak almislar sizi. kusura bakmayin almislar diyorum ama esinizin ve ailesinin tarafindan degerinizin karsiligi (alinmak). oh bedava hizmetci

Dogumdan sonra yasanacaklar besbelli. Biz de dogurduk yatmadik diye ilk gunden ise guce donmeniz beklenecek. Bebegi kafalarina gore yikayip saracaklar. Belki geceleri bile kaynananizda yatacaksiniz. Daha kiirkiniz cikmadan yatak gorevine cagirilacaksiniz kiii bu ayrintilari yine kaynana gorumce bilecek. Kismen boyle bi aileden ciktim ama esim sizinki gibi degildi. Sizinki gibi olan cook gelin gordum ailelerine donemiyorlardi kabulleniyorlardi. Siz hic korkmayin kacin kurtulun. Ailenizim yaninda eziyet gorseniz bile bu kadar caniniz yanmaz. Emin olun aile herseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…