- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Ben sade kv evi temizliğe kadar okuyabildim.Gerçekten de bunu okuyan kör olur yani.
Hepsini okumadım ama şu 1 aylığına, 1 yıllığına görünümlü aslında bir ömürlüklü kv ile oturma teklifini lüften kabul etmeyin ya.
Evde anneniz babanız mı kovalıyor prensesler gibi evinizde keyifli şekilde flörtünüzü de edin, birikiminizi de yapın, şartlarınızı da iyileştirin, sonra evlenirsiniz nedir yani hemen evlenmezseniz ölmezsiniz korkmayın, aksine her şey daha rayında daha tadında daha güzel olur.
Okulda öğretmiyorlarmi, nokta, virgül ve paragraf nereye koyuluyor? Hepsini okumadım. Kv evini temizlediğine kadar, kaldırabildim.
Eger kafanda biraz akıl varsa ve biraz da gururun varsa, çocuk asla yapma. Çalış ve ayrıl. Senin değerini bilen bir ADAM la evlen.
Yok. Bence evlenecek çiftlerde yeterlilik aranmalı. Mesela erkek ayrı ev tutmuş olacak, anneci babacı olmayacak gibi. Yoksa 18 yaşını dolduran bazı arkadaşlar eee şimdi ne yapalım, o zaman evlenelim dedikleri için her şey kötüye gidiyor. Ben okurken bunaldım ayıldım bayıldım. Kendi evimi temizlemeye üşeniyorum bazen. Kaldı ki Kv evini temizleyeceğimAtlaya atlaya zor okudum, hizmetçiliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Muhteşem evliliğinize bir de bebek ekleyerek mutluluğu perçinlemişsiniz. Kocanız ana babasından saplam bir kazık yemedikçe düzelmez, siz de muhtemelen çekmeye devam edersiniz.
Düğünler yasaklansın! Pandemiden dolayı falan değil baya baya düğün olayı yasaklansın ya gerçekten.
Aaa, cocuk olmuş mu? Hamile olduğunu, öbür yorum yazanlardan öğrendim. Ay yazık bu çocuklara, cok çok çok acıyorum. Sevgisiz ve saygısız bir aileye doguyorlar, ne kadar şanssız çocuk.Çocuğu yapmış bile. Hemde şiddet görmüş kocası onu boğmaya çalışmış, ailesi götürmeye gelmiş. Gitmemiş ailesiyle sonra da hamile kalmış
Yarısını okudum özetliyorum.
Cadoloz kv , görümce, yenge aynı bahçe içinde ev yeme içme s*çma bir (duşta görümcesi kese atam mı diye geliyormuş) tam bir salak eş, köküne kadar kullanılan üyemiz..
He birde hemen olan gebelik artı koca dayağı yani konu sahibi öldürülmeyi yada donunuda almalarını bekliyor..
Dayak yemiş, onu boğmaya çalışan adamdan hamile kalmış. Yine dayak yemiş. Baba evine bebekle nasıl sığayım demiş dönmüş ve dayak yemiş. Sanırım yediği yemekten daha çok dayaklar.Yuh konu sahibi dayak mi yemiş? Hepsini okuyamadım. Dayak yiyip evlilikte sorunlar abartiyor muyum diye konu açmak zaten ağır hasar aldığını gösteriyor. Allah yardımcısı olsun..
Yuh konu sahibi dayak mi yemiş? Hepsini okuyamadım. Dayak yiyip evlilikte sorunlar abartiyor muyum diye konu açmak zaten ağır hasar aldığını gösteriyor. Allah yardımcısı olsun..
Aaa, cocuk olmuş mu? Hamile olduğunu, öbür yorum yazanlardan öğrendim. Ay yazık bu çocuklara, cok çok çok acıyorum. Sevgisiz ve saygısız bir aileye doguyorlar, ne kadar şanssız çocuk.
Ama bu kızı yetiştiren ve bu karakter sahibine getiren bir anne baba var. Vallahi gözümün önünde canlandırmaya uğraşıyorum bu türlü anneleri ve babaları. Acaba çok mu emek veriyorlar, kızları büyüyünce bu türlü hareketlere boyun eğmesi için? Koni sahibini de gözümün önünde canlandırmaya uğraşıyorum. Nasıl bir insandır diye, nasıl kendine bu saygisizliklari yakıştırıyor.
Benimde bir kızım var, ben mahvolurum. Oğlum olsun, kızım olsun, ikisinde ziyarete gidince, yüzlerini mutlu, gözleri gülerken görünce, bana bu o kadar büyük mutluluk veriyor ki, anlatamam.Doğmamış sanırım sonlara doğru bıraktım okumayı ama anladığım kadarıyla hamile daha. Gerçekten çok üzüldüm. Kız evladım var, kendimi yerine koyuyorum eşinden şiddet görse biz onu almaya gittiğimizde gelmese bizimle kendi rızasıyla orda kalsa nasıl dayanırım. Hamileyken evi terk etmiş ailesi arkasındaymış ama çocuğu için bir şans daha vermiş. Keşke çocuk sahibi olmanın ehliyeti olsa