- 4 Şubat 2025
- 183
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi melisamaleseff
-
Yani ben çok o tarz biri değilim sanırım, bunda da bilmesem dahi evleneceğimiz belli öyle vaaoov bir sürpriz olmayacak neticede her şey ortada , yüzüğü bilmesem de bana şok olmayack kiBöyle şeyler sürpriz olmalı
Adam evlilik teklif edeceği yüzüğü kendisi alsın size gelsin. Böyle çok ısmarlama oluyor. Üç aşağı beş yukarı zaten neyi beğeneceğinizi anlamıştır adam.
Aman boşver anın tadını çıkarYani ben çok o tarz biri değilim sanırım, bunda da bilmesem dahi evleneceğimiz belli öyle vaaoov bir sürpriz olmayacak neticede her şey ortada , yüzüğü bilmesem de bana şok olmayack ki
Öyle şey olur mu hiç? Evleneceğiniz belliyse o zaman evlilik teklifi de etmesin madem.Yani ben çok o tarz biri değilim sanırım, bunda da bilmesem dahi evleneceğimiz belli öyle vaaoov bir sürpriz olmayacak neticede her şey ortada , yüzüğü bilmesem de bana şok olmayack ki
Yani ben çok o tarz biri değilim sanırım, bunda da bilmesem dahi evleneceğimiz belli öyle vaaoov bir sürpriz olmayacak neticede her şey ortada , yüzüğü bilmesem de bana şok olmayack ki
Elbette düşüncenize saygı duyuyorum ama incik boncuk takı toka buralara ben bile bakarken zorlanıyorum neden adamı mağaza mağaza dolaşıp bir çıkmaza sokayım kiÖyle şey olur mu hiç? Evleneceğiniz belliyse o zaman evlilik teklifi de etmesin madem.
Bazı şeyleri erkeklere bırakın,yoksa evllik hayatınız boyunca sürekli her şeyi siz halletmek,siz hatırlatmak zorunda kalırsınız. Biraz da o düşünsün. Biraz kafa yorsun,çaba sarfetsin,gitsin araştırsın,gezsin öğrensin.
Yani öyle olmuş sanırım ama ne önemi varki gönüller bir olsunEvleneceğiniz belliyse teklif etmiş yani bu durumda
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBiz eski eşimle direkt alyans seçmiştik beraber. Parmak ölçüsü alınmıştı.Nişanda yüzük takılmıştı. Evlilik teklifi falan olmadı. Birlikte yüzüğü seçip sonra evlilik teklifi etmesi tuhaf olur sürprizi kaçar yani. Şimdi ise karşıma gerçekten çok sevdiğim birisi çıkarsa " amannn düğüne ne gerek var, sadece resmi nikah yeter"diye düşünüyorum. Bence seçimi eş adayına bırakın yine de siz bilirsiniz . Mutluluklar dilerim.
Yani artık herkes beraber seçiyor belki yaş grubundandır 25 yasındayım çevremdeki herkes eşiyle seçti yüzüğünğTeklif yüzüğünün birlikte seçilmesi tuhafıma gitti amma ben olsam taşa para vermem altın alırım. Yüzüğü de orta halli bişey tercih ederim bir zaman sonra özel günlerde kullanılıyor sadece.
Sokun çıkmaza,çıkmaz iyidirElbette düşüncenize saygı duyuyorum ama incik boncuk takı toka buralara ben bile bakarken zorlanıyorum neden adamı mağaza mağaza dolaşıp bir çıkmaza sokayım ki
Haklısınız ama bilemedim, sonuçta o da beni böyle bir çıkmaza sokmuyor, buzdolabını açıp eksiği ben yazarım beraber alırız ya da normalde de eksikleri sen yaz ben alırım diyen biri, dönüp baktığımızda hangi koca buzdolabını açıp eksikleri çıkartıp alır gelir 10 erkekten 2 si , ama benim eş adayımda örneğin ben dyson istemeden gidip almış sürpiz yapmış veya saat almış gibi böyle durumları da var bu adamınSokun çıkmaza,çıkmaz iyidirşimdi size incik boncuk gibi geliyor da esas konu o değil.
Yarın buzdolabını açıp eksiklerin listesini yapsın,siz istemeden alsın istiyorsanız şimdi çıkmaza sokmalısınız.
Yeni nesil değişik azizim. Sonra seyit onbaşı olduk, erkekler hep sağ koltuk premsesi diye söyleniyorlar.Sokun çıkmaza,çıkmaz iyidirşimdi size incik boncuk gibi geliyor da esas konu o değil.
Yarın buzdolabını açıp eksiklerin listesini yapsın,siz istemeden alsın istiyorsanız şimdi çıkmaza sokmalısınız.
Pahalı hediyeler ve nal kadar tektaş alsın, gerisi önemli değil diyorsunuz yaniHaklısınız ama bilemedim, sonuçta o da beni böyle bir çıkmaza sokmuyor, buzdolabını açıp eksiği ben yazarım beraber alırız ya da normalde de eksikleri sen yaz ben alırım diyen biri, dönüp baktığımızda hangi koca buzdolabını açıp eksikleri çıkartıp alır gelir 10 erkekten 2 si , ama benim eş adayımda örneğin ben dyson istemeden gidip almış sürpiz yapmış veya saat almış gibi böyle durumları da var bu adamın
Hayır asla yanlış anlattım sanırım, örneğin benim bir çatalım dahi yok çeyiz için ve hepsini beraber yapacağız yan yana olacağız o da bana diyebilirdi sen kendi eşyalarını alsaydın ben gelmeyeceğim vs.Yeni nesil değişik azizim. Sonra seyit onbaşı olduk, erkekler hep sağ koltuk premsesi diye söyleniyorlar.
İşte o sen yaz ben alayım’a gerek yok ki.Haklısınız ama bilemedim, sonuçta o da beni böyle bir çıkmaza sokmuyor, buzdolabını açıp eksiği ben yazarım beraber alırız ya da normalde de eksikleri sen yaz ben alırım diyen biri, dönüp baktığımızda hangi koca buzdolabını açıp eksikleri çıkartıp alır gelir 10 erkekten 2 si , ama benim eş adayımda örneğin ben dyson istemeden gidip almış sürpiz yapmış veya saat almış gibi böyle durumları da var bu adamın
Sen değerlisin evlenince ona eş olacaksın alsın yeterki senin içine sindimi gerisini bosverYine beğendiğim de düşük değil 47.000 bin dediler az para değil
Hayır elbette yetenekliler zaten tek yaşadığı için bekar hayatına alışık, ben ütü yapmayı orneğin ütülük kıyafeitm var ise alır ütüler verir bana ya da yemek yapmayı çok bilmem gelir beraber yaparız, veya çamaşırlarımı yıkar asar katlar yerine koyar bunu ben demeden yapıyor ilerde değişir mi bilmemPahalı hediyeler ve nal kadar tektaş alsın, gerisi önemli değil diyorsunuz yani
Erkeklerin ev idaresi konusunda neler yapabildiğini ancak yapacak biri varken yapmadığını bilseniz dudağınız uçuklar. Niye beceriksiz ya da engelli muamelesi yapılıyor bu adamlara hiç anlamıyorum.
Ah gençlik işte,şimdiden anlamıyorlar. Sonra da “adam hep kanepede oturuyor elinde telefon” diyorlar. E fırsat vermedin adama,yüzüğünü bile sen seçtin “koş git bunu bana getir” dedin. Alışveriş listesini yaptın eline verdin,herif dolabı açıp on gündür evde yumurta olmadığını fark edemedi ki,senden bekliyorYeni nesil değişik azizim. Sonra seyit onbaşı olduk, erkekler hep sağ koltuk premsesi diye söyleniyorlar.
Ben birlikte alalım dedim kendi zevkime uygun olsun diye belki de hata ettimİşte o sen yaz ben alayım’a gerek yok ki.
Zaten normalde ben alabilecek kapasitedeyim,niye ben yazıyorum da o alıyor? Ben yazmadan kendim alabilirim. Benim bahsettiğim şey sürprizler değil,normal yaşantınız. Allah ömür verirse beraber yaşlanacaksınız. Dyson evlilik hayatınız boyunca kaç kere alınır,hadi iki olsun üç olsun. Ama o pazar alışverişi,faturaların ödenmesi,akşama yapılacak yemek,buzluğa konuşacak erzaklar haftalık ,on beşte birlik yapılan işler. Bunlar daha önemli. Bırakın biraz kendi akıl etsin. Saat alabilen adam,dyson alabilen adam tektaş da alabilir. Azıcık uğraşsın,zorlansın. Sen neyi beğeniyorsun biliyor işte. Bırakın marifetlerini göstersin. Küçüğünden alsın gücünün yettiğini alsın,ama çaba sarfederek alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?