Hayırlı olsun öncelikle
dün yapılan bir evlenme teklifi için şimdi hemen söylüyo olmanız hele ki açıkca söylemeniz sevgilinizin hevesini kıracaktır.
ama dediğiniz gibi bahanelendirerek söyleyin, bikaç gün sonra gibi severek kullanıyorum ama sürekli kayıyor taşı batıyor parmağıma gibi söyleyin.
Bi de zevklerinizi bilmesi gerekirdi. Daha önceden bununla alakalı sohbetiniz de olmalıydı kulağına kar suyu kaçırma mantığında biraz sizde de hata olabilir bilmiyorum
Benim mesela tabi uzun da ilişki sürecimiz vardı kar suyu kaçırmıştım kulağına lafı sözü olunca başkaları üzerinden
sahte taş sevmiyorum pırlanta özel olmalı anlamı yerini bulmalı bahsettiğim büyük taşlar değil görgüsüz gibi ama küçük de olsa orjinal taş olmalı demiştim. Bi de bu konularda çok bilgili ilgili olduğumu bildiği için O da unutmamış hatta eğitim bile alıp ona göre araştırmış almıştı
küçük de almamış ama 1-2 karat gibi nal gibi de değil tam istediğim gibiydi yıllardır hiç çıkartmadan takarım. Özel olan anların (maddi haricinde) severek içinize sinerek severek takıyo olmanız gerçekten en kıymetlisi
Kuzenim de mesela büyük nal gibi taş istiyodu altın olsun taşı parlak olsun da nolursa olsun sorun değil demişti ona göre ona da o alınmıştı. İstek ve zevkler kişiden kişiye hep değişiyor işte.
Tabi bana aldığı dönem imkan da vardı fiyatlar da o dönem de yine pahalı da olsa daha alınabilir bi dönemdi. Ama şimdi olacak olsa böyle seviyo olsam bile alma derdim araştırdım da sadece gia/hrd sertifikalıların fiyatları ayrıca uçmuş vay arkadaş ya. Yani ben de yine sizin gibi düşünürdüm.
mutluluklar