Merhaba. Haklısınız, mesela babası zor durumda olur tabi ki tüm kardeşler toplanır bir süreliğine yardımcı olur ama hiçbiri elini cebine atmıyorsa eşiniz her şeyi yapıyorsa kusura bakmayın ama bunun adı enayilik.
Görümcenize de deli oldum. 27 yaşına gelmişsin insanların eline mi bakıyorsun? Hayatının sonuna kadar ilkokul çocukları gibi harçlık mı alacak bu kadın? İş bulamıyor da değil kendisi istemiyormuş artık, hayatının sonuna kadar evde boş boş oturup kardeşlerinin parasını mı yiyecek? O kadar istiyorsa babasından alsın.
Eşinize para vermeyin, haksız da olabilirim ama sizden gizli de verdiği çok oluyordur. Evin ihtiyaçları dışında kendi paranızı biriktirin. Belki biraz sinsice olacak ama paranızı oraya buraya yatırıp borca da girebilirsiniz öyle rahatça yediremez parayı.
Uzun yazmışsınız başını unuttum ama kiradasınız sanırım ev almak için para biriktiriyorum falan da diyebilirsiniz. Hem yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz ihtiyacınız olur belki.
Stor perdeyi de abartmışsınız biraz ama sanırım birike birike patlamış. Kısacası durumları çok kötü değilse kendileri çalışıp kazansın bir zahmet ama minik şeylerde patlayıp kendinizi kötü göstermeyin <3