EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ

Bir videoya bir fotoğrafa birilerine bir şey gösterme gibi gayem yok, zaten evlilik yolunda ilerliyoruz adet yerini bulsun

Tuhaf geldi bana. Benim esim hic sormamisti boyle cunku cok guzel hic beklemedigim bir surpriz planlamisti, cok mutlu olmustum :) ben de hala severek takarim tektasimi. Yani evlilik teklifinde takilacak yuzuk surpriz olur bence.
Ama konunun amacindan sapmayayim, bir tektasa o kadar para vermenin pek mantigi yok bence de. Makul bir tektas + bilezik diyorum.

Ayy cok sogudum bu işlerden ya , özverili hakkaniyetli çalısan kimse kalmamış

Evlenince nereye gitsen i altınları takarlardi sizde varmı böyle seyler

Bizde vakit uzadı konuşmalarımız hep o yönde hani ilişki ortada teklif geleceği belli , görünen köy kılavuz istemez olacak yani aşikar

Benimkide alıcaz ama ne zaman takar bilmiyorum biraz 4 5 ay süresi var gibi

Bir videoya bir fotoğrafa birilerine bir şey gösterme gibi gayem yok, zaten evlilik yolunda ilerliyoruz adet yerini bulsun
Sen şimdi " ben sadece yüzük sormuştum" dersin ama , evleneceğiniz zaten belliyse ve video çekip paylaşma durumu olmayacaksa ( o da kötü ama) sırf "mış gibi yapmak" komik değil mi?

Ben böyle bir durumda yüzüğün sürpriz olmasını isterdim ama sizde öyle olmayacakmış. O zaman bence söz veya nişanda sevgilin yüzüğü sana taksın, teklif olmasın. Daha güzel olur.

Bizde vakit uzadı konuşmalarımız hep o yönde hani ilişki ortada teklif geleceği belli , görünen köy kılavuz istemez olacak yani aşikar
Yok tabii bizde de oyleydi zaten evlenecegimiz belliydi ama yuzukten organizasyondan cok haberim olmadi teklif etmese de evlenecektik zaten orasi ayri

Hayır anlatamadım sanırım, şu an konularımız hep evlilik üzerine ve nişan takı toka konuşuluyor, bende madem öyle beraber bakalım dedim o da evet sen takacaksın senin zevkin olsun dedi, ben teklif öyle organizasyon vs çok sevmem, romantik bir anda versin yüzüğü gözüm çok yüksekte değil kaldı ki erkek arkadaşım zaten bir sürü sürpriz yapmış biri bizden biraz geçti o canım cicim zamanları bende çok rahatımdır belki bana göre şeklendi çocukta

Tam olarak neresi sürpriz? Teklif edeceğini biliyorsunuz, kabul edeceğinizi biliyor, yüzüğü seçiyorsunuz. Nerde sürpriz?
Biz zaten karar verip bu yolda çıkmış ve konuşlarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz, her şeyin illa bir sürpriz başlığı altında mı yapılması gerekir ben bunu anlamıyorum?
İlk evlenecek biz değiliz son evlenecek de yüzüğü beraber seçtik ama hangi ortamda eder bilmiyorum?
Yurtdışı turu planımız var belki orada eder belki yurtiçi tatilimizde eder, elbette kabul edeceğimi biliyor çünkü mesleki ve gelecek olarak bütün planları birbirimiz üzerine yapıyoruz

Valla kendi tektaşımı ben seçmedim teklif edilse de seçmek istemezdim. Ama ben buradaki herkesin aksine büyük karatı tercih ederdim. Bu arada tektaş kadınıyım sürekli ve severek takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…