- 4 Şubat 2025
- 183
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi melisamaleseff
-
Bir videoya bir fotoğrafa birilerine bir şey gösterme gibi gayem yok, zaten evlilik yolunda ilerliyoruz adet yerini bulsunYüzük işlerinden anlamam, o yüzden ben olsam uygun fiyatlı ama güzel görünen bir yüzük olsun isterdim, ama kendime alacak olsam böyle olurdu. Sevgilim ne alırsa alsın.
Bu arada evlilik teklifi ve yüzük her zaman sürpriz olan bir şey değil mi? Onun sana sürpriz yapması gerekirken neden her şeyi biliyorsun? Bu durumda teklife evet diyecek belli, cevabı belli olan bir şeyin sorusu neden sorulur ki?
Evlilik teklifi videosunu " I said yes" diyerek mi paylaşacaksın? O yüzden mi her şeyden haberin olmalı?
Ayy cok sogudum bu işlerden ya , özverili hakkaniyetli çalısan kimse kalmamışLizay'ı hiç bilmiyorum ama Zen'le kötü bir deneyim yaşadım. Birkaç tane pırlanta yüzüğüm vardı, bazıları bol geliyordu bazısını da artık tarzıma uyduramıyordum. Alırken döne döne getirin değerinde işte başka ürünle takas yaparız diyerek bunlar satıldı. Geçen yıl aldım gittim, kaç yıl önce alınan (sertifikasını asla kaybetmeyin, onla gidiliyor) paradan bana 2024 yılı fiyatlarından satış yapılmak istendi. Şöyle diyim mesela 0.5 karat 3 yüzük verip 2024'te onun fiyatına ne denk geliyorsa onu alın dedi. Ciddi ciddi adam "seviyorlar" yani. Ben de bu ne diyince işte mağaza/müşteri indiriminiz dedi 3-5 bin indirim yaptı sözde de, direk kalkıp çıktım. Zen'in bunu allayıp pullamasını gerçek sanmayın yani.
Evlenince nereye gitsen i altınları takarlardi sizde varmı böyle seylerBen dugunde takilan o burma ya da iste dugun bilezigi tarzi seyleri koluma takmiyorum gelen takilari da hiç takmadim onlari sadece birikim para olarak goruyorum. Takmak icin tasarim altin takilar alirim.
Alyansta takmiyorum sade tektaşi devamli kullaniyorum. Yani sizin zevkinizi ve ne kullandiginiza bağli boyle seyler.
Bizde vakit uzadı konuşmalarımız hep o yönde hani ilişki ortada teklif geleceği belli , görünen köy kılavuz istemez olacak yani aşikarTuhaf geldi bana. Benim esim hic sormamisti boyle cunku cok guzel hic beklemedigim bir surpriz planlamisti, cok mutlu olmustum :) ben de hala severek takarim tektasimi. Yani evlilik teklifinde takilacak yuzuk surpriz olur bence.
Ama konunun amacindan sapmayayim, bir tektasa o kadar para vermenin pek mantigi yok bence de. Makul bir tektas + bilezik diyorum.
Benimkide alıcaz ama ne zaman takar bilmiyorum biraz 4 5 ay süresi var gibiBenim eşim hiç anlamaz yüzük işlerinden. O yüzden zamanında da yardım istemişti. Zaten pek bütçemiz yoktu bari hem f/p en iyisi ve senin zevkin bişey olsun diye beraber seçelim dedi. İstanbul'da Kuyumcukent var oraya gittik alyanslarimizi tek tasimizi aldık. Ben pırlanta seviyorum, sürekli takacağım bişey de değil özel günlerde takıyorum. Küçük olsun pırlanta olsun dedim 0.26 karat uluslararası sertifikali bı pırlanta almıştık o zaman 2600 e :) evlilik teklifi de bundan bir sene sonra geldi, o kadar bekleyince yine sürpriz oldu zaten
Kesinlikle öyle yapayımKız kaşıkçı elması 86 karat, 60-70 bandındaki 70 karatın taşı kötüdür, baget mi bakıyosun?
Tek taş satsan para etmez, çok para vermeyi de gereksiz buluyorum. beğendiğin güzel bir model al günlük kullanılabilen yanına da bilezik al.
Yaa evet ama romantik bir an olsun kendi aramızda diye olmasını isterimEvlilik teklifi gereksiz.
Sen şimdi " ben sadece yüzük sormuştum" dersin amaBir videoya bir fotoğrafa birilerine bir şey gösterme gibi gayem yok, zaten evlilik yolunda ilerliyoruz adet yerini bulsun
Yok tabii bizde de oyleydi zaten evlenecegimiz belliydi ama yuzukten organizasyondan cok haberim olmadiBizde vakit uzadı konuşmalarımız hep o yönde hani ilişki ortada teklif geleceği belli , görünen köy kılavuz istemez olacak yani aşikar
Hayır anlatamadım sanırım, şu an konularımız hep evlilik üzerine ve nişan takı toka konuşuluyor, bende madem öyle beraber bakalım dedim o da evet sen takacaksın senin zevkin olsun dedi, ben teklif öyle organizasyon vs çok sevmem, romantik bir anda versin yüzüğü gözüm çok yüksekte değil kaldı ki erkek arkadaşım zaten bir sürü sürpriz yapmış biri bizden biraz geçti o canım cicim zamanları bende çok rahatımdır belki bana göre şeklendi çocuktaSen şimdi " ben sadece yüzük sormuştum" dersin ama, evleneceğiniz zaten belliyse ve video çekip paylaşma durumu olmayacaksa ( o da kötü ama) sırf "mış gibi yapmak" komik değil mi?
Ben böyle bir durumda yüzüğün sürpriz olmasını isterdim ama sizde öyle olmayacakmış. O zaman bence söz veya nişanda sevgilin yüzüğü sana taksın, teklif olmasın. Daha güzel olur.
Aynen öyle bizimde öyle, yüzük benim istediğim olsun istedik ikimizdeYok tabii bizde de oyleydi zaten evlenecegimiz belliydi ama yuzukten organizasyondan cok haberim olmaditeklif etmese de evlenecektik zaten orasi ayri
Evlenince nereye gitsen i altınları takarlardi sizde varmı böyle seyler
Tam olarak neresi sürpriz? Teklif edeceğini biliyorsunuz, kabul edeceğinizi biliyor, yüzüğü seçiyorsunuz. Nerde sürpriz?Zaten teklif sürpriz sadece yüzüğü beraber seçeceğix
Ben ilk evliligimde çok altınım vardı uçtu gitti oyuzden bana yaşadıklarımı hatirkattigi için istemedim şimdiki esimdenHayir hiç takmadim. Bizimkiler de takmaz.
Biz zaten karar verip bu yolda çıkmış ve konuşlarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz, her şeyin illa bir sürpriz başlığı altında mı yapılması gerekir ben bunu anlamıyorum?Tam olarak neresi sürpriz? Teklif edeceğini biliyorsunuz, kabul edeceğinizi biliyor, yüzüğü seçiyorsunuz. Nerde sürpriz?
Bende günlük hayatta kendi altınlarımı takarım ajdalarım künyelerim var ama günlük takılacak takı istemiyorum zaten kendi altınım var benimBen ilk evliligimde çok altınım vardı uçtu gitti oyuzden bana yaşadıklarımı hatirkattigi için istemedim şimdiki esimden
Valla kendi tektaşımı ben seçmedim teklif edilse de seçmek istemezdim. Ama ben buradaki herkesin aksine büyük karatı tercih ederdim. Bu arada tektaş kadınıyım sürekli ve severek takıyorumMerhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Aranızda tecrübeliler var ise fikir belirtebilir mi?
Tektaşa 30 40 verip bir bilezik daha alma teklifi de sunuldu.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Aaa dewi hanım siz bambaşka kapı açtınız bana :)Valla kendi tektaşımı ben seçmedim teklif edilse de seçmek istemezdim. Ama ben buradaki herkesin aksine büyük karatı tercih ederdim. Bu arada tektaş kadınıyım sürekli ve severek takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?