EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ

Evlilik teklifi yüzüğünü neden birlikte seçiyorsunuz?

Ben açıkçası tektaşımın büyük olmasını isterim beyaz altın alabilirsiniz hem pırlantaya göre daha uygun olur hem de taşı da gösterişli durur

benim yüzüğümü eşim o dönem yüksek karat almıştı, iyi ki de öyle almış. düzenli taktığım için bi ömür de takmak isteyeceğim için parayı kıymayı tercih ederim :) böyle şeyler genelde bir kez alınıyor.

O kadar çok katılıyorum ki. Aşırı saçma geliyo yüzüğe VS o kadar para vermek.

Beyaz altın alıp kalan parayı altından değer kaybetmeyecek birşey yapmak çok daha makul. İllaki bilezik olmasına gerekte yok. Tam Reşat yada yarım Reşat kolye de olur.
Yüzük olayında taşlarında düşme vs olabiliyor. Pırlantada olsa düşme işi üzülürsün ama beyaz altın olunca umursamazsın.
Özel bir şey olsun dersen antikacılarda öyle güzel yüzükler var ki birinci evlilik yıldönümünde ordan birşeyler bakabilirsin.

Evlilik teklifi yüzüğünü beraber seçmek ne ayrıca? Evlenmeye niyetlisiniz zaten, teklife gerek kalmamış ki. Adam biliyor alacağı cevabı, niye teklif ediyor?

Benim yüzüğüm 1 karat benim için yüzük önemli miydi bilmiyorum ama altın bilezik vs takan biri değilim sadece düğünümde taktım. Benim için bu zincirler bilezikler çoook kaba benim zamanımda ajda vs yoktu. Ben seçmedim ama ablam ve kuzeni beraber seçmiş. Zen oldukça memnunum. Ben takı takamıyorum anksiyetem var ama taktığım zamanlar aadece tektaşımı takıyorum. Bilezik vs bozduruldu hep. Mezuniyet hediyem de pırlantalı kolye küpe bileklik sürekli kullanıyorum. Altın ve pırlanta aynı zaten beyaz altın dediğiniz şey yüzük kısmı önemli olan taşı. Biz 3 senedir beraber yaşarken evlendik ama teklif süpriz olmuştu Beklemediğim bir zamanda. Tuhaf geliyor planlı teklşfler

Bana kalsa evlenince hep burma bileziklerle gezerim ama hem görgüsüzce her yerde takmak hem de güvenlik açısından iyi değil.

Tek taş kullanımı çok rahatsız ya ben hiç takmıyorum takana saygım var o yüzden çok pahalı bir şey yerine bilezikli olarak tercih ederdim sanırım. Çünkü satsan satamıyon elinde patlıyor gidiyor tektaş

Bana kalsa evlenince hep burma bileziklerle gezerim ama hem görgüsüzce her yerde takmak hem de güvenlik açısından iyi değil.

Insan burmayi hangi kombinle takar ki Bilmiyorum ben burmalarla gezecek kiyafetler giymiyorum. Gunluk kiyafetlerim kot, şort, tisort askili ya da romantik elbiseler etekler bazen spor ayaklabi bazen kitten topuklular. Tugra kolye ve burmayi genelde tesettur kombinlerinde goruyorum. Onun disinda pek kimse takmiyor.

Ve çoook kötü görünüyor o tuğra kolye hele. Bozdurmak istedim ama değer kaybetti. Asla yakışmıyor ajdalar bile olmuyor

Evet anca bazı elbiselerle vs. olur midi boy ya da dar uzun .Her kombine uymuyor gerçekten ama ben uydurmasını bilirdim ksdjskd de işte saydığım sebeplerden dolayı hep takmam.Benim burma sevdası çocukluktan geliyor 2 tane burma bileziğim var bebekken takarmışım şimdi hatıra diye saklıyorum

Onlardan bende de var bir tane papatyalı bir tane burma. Ara ara bozdurmayı düşünüyorum kıyamadım

Yani burma cok dikkat ceker. Ben altin taki takiyorum ama burma taksam tedirgin olabilirdim Turkiyedeyken, cunku dikkat cekerdi eminim.
Tasarim takilari gercek mi degil mi emin olamiyorlar cunku herkes takip takistiriyor ve iyi replikalari var ama burmayi sahte de taksan tehlikeli

Onlardan bende de var bir tane papatyalı bir tane burma. Ara ara bozdurmayı düşünüyorum kıyamadım
Benim küpeler de var kshdksh 9 yasından beri takıyorum onları da hic cıkarmadım masallah tasları da dusmedı.

Evet anca dugunde nısanda vs takılır ya.O da sevdıgım ıcın yanı ve baskaları da taktıgı ıcın.Milletin kolunu kesip alıyorlar bilezikleri öyle bir ulkedeyız maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…