- 28 Eylül 2024
- 1.511
- 4.520
- 48
- 30
- Konu Sahibi melisamaleseff
-
Evlilik teklifi yüzüğünü neden birlikte seçiyorsunuz?Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Aranızda tecrübeliler var ise fikir belirtebilir mi?
Tektaşa 30 40 verip bir bilezik daha alma teklifi de sunuldu.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Ben açıkçası tektaşımın büyük olmasını isterim beyaz altın alabilirsiniz hem pırlantaya göre daha uygun olur hem de taşı da gösterişli dururMerhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
O kadar çok katılıyorum ki. Aşırı saçma geliyo yüzüğe VS o kadar para vermek.Evlilik teklifi yüzüğünün ve teklifin planlanması bence çok kötü.
Zamanında ben de sezmiştim bir şeyler geleceğini tembihlemiştim eşimi. Sakın alma ben kesin kaybederim taşı filan düşürürüm diye pırlanta aldırmadım. Bi tane cam mıdır nedir taşı olan bir altın yüzük bir de taşlı bi alyans aldırdım sooracıma ay ben bunları günlük kullanamıyorum diye düz alyans aldık. Sooracıımaa 6 ay bi sene taktım hevesimi aldım. Şurda burdalar. Bitti gitti. Bana benim verdiğim en en cüzi miktar bile gereksiz geliyo. Nişanda alyans olsun kurdele kesilsin adet yerini bulsun yeter.
Cidden karatlari yanlış söylüyor sanki o.5 pirlantalar bile sanki pahalıydi 60 70 karat milyonlar etmez mi ben mi yanlış biliyorumCanım kaşıkçı elması 86 karat, siz birimleri karıştırıyor olabilir misiniz?
Beyaz altın alıp kalan parayı altından değer kaybetmeyecek birşey yapmak çok daha makul. İllaki bilezik olmasına gerekte yok. Tam Reşat yada yarım Reşat kolye de olur.Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Bana kalsa evlenince hep burma bileziklerle gezerimBen dugunde takilan o burma ya da iste dugun bilezigi tarzi seyleri koluma takmiyorum gelen takilari da hiç takmadim onlari sadece birikim para olarak goruyorum. Takmak icin tasarim altin takilar alirim.
Alyansta takmiyorum sade tektaşi devamli kullaniyorum. Yani sizin zevkinizi ve ne kullandiginiza bağli boyle seyler.
Tek taş kullanımı çok rahatsız ya ben hiç takmıyorum takana saygım var o yüzden çok pahalı bir şey yerine bilezikli olarak tercih ederdim sanırım. Çünkü satsan satamıyon elinde patlıyor gidiyor tektaşMerhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Bana kalsa evlenince hep burma bileziklerle gezerimama hem görgüsüzce her yerde takmak hem de güvenlik açısından iyi değil.
Ve çoook kötü görünüyor o tuğra kolye hele. Bozdurmak istedim ama değer kaybetti. Asla yakışmıyor ajdalar bile olmuyorInsan burmayi hangi kombinle takar kiBilmiyorum ben burmalarla gezecek kiyafetler giymiyorum. Gunluk kiyafetlerim kot, şort, tisort askili ya da romantik elbiseler etekler bazen spor ayaklabi bazen kitten topuklular. Tugra kolye ve burmayi genelde tesettur kombinlerinde goruyorum. Onun disinda pek kimse takmiyor.
Evet anca bazı elbiselerle vs. olur midi boy ya da dar uzun .Her kombine uymuyor gerçekten ama ben uydurmasını bilirdim ksdjskd de işte saydığım sebeplerden dolayı hep takmam.Benim burma sevdası çocukluktan geliyor 2 tane burma bileziğim var bebekken takarmışımInsan burmayi hangi kombinle takar kiBilmiyorum ben burmalarla gezecek kiyafetler giymiyorum. Gunluk kiyafetlerim kot, şort, tisort askili ya da romantik elbiseler etekler bazen spor ayaklabi bazen kitty topuklular. Tugra kolye ve burmayi genelde tesettur kombinlerinde goruyorum. Onun disinda pek kimse takmiyor.
Onlardan bende de varEvet anca bazı elbiselerle vs. olur midi boy ya da dar uzun .Her kombine uymuyor gerçekten ama ben uydurmasını bilirdim ksdjskd de işte saydığım sebeplerden dolayı hep takmam.Benim burma sevdası çocukluktan geliyor 2 tane burma bileziğim var bebekken takarmışımşimdi hatıra diye saklıyorum
Evet anca bazı elbiselerle vs. olur midi boy ya da dar uzun .Her kombine uymuyor gerçekten ama ben uydurmasını bilirdim ksdjskd de işte saydığım sebeplerden dolayı hep takmam.Benim burma sevdası çocukluktan geliyor 2 tane burma bileziğim var bebekken takarmışımşimdi hatıra diye saklıyorum
Benim küpeler de var kshdksh 9 yasından beri takıyorum onları da hic cıkarmadım masallah tasları da dusmedı.Onlardan bende de varbir tane papatyalı bir tane burma. Ara ara bozdurmayı düşünüyorum kıyamadım
Evet anca dugunde nısanda vs takılır ya.O da sevdıgım ıcın yanı ve baskaları da taktıgı ıcın.Milletin kolunu kesip alıyorlar bilezikleri öyle bir ulkedeyız maalesefYani burma cok dikkat ceker. Ben altin taki takiyorum ama burma taksam tedirgin olabilirdim Turkiyedeyken, cunku dikkat cekerdi eminim.
Tasarim takilari gercek mi degil mi emin olamiyorlar cunku herkes takip takistiriyor ve iyi replikalari var ama burmayi sahte de taksan tehlikeli
Benim günlük taktığım çoğu takım altın ama bilezik takamıyorum özel günde bileBenim küpeler de var kshdksh 9 yasından beri takıyorum onları da hic cıkarmadım masallah tasları da dusmedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?