Artık tüm özel anlar, tiksinti verecek derecede başkalarının gözüne sokulmak gayretiyle yaşanıyor.
Evlilik teklifi ne kadar özel bir an!
Gel gör ki
Şekil şartına tabi artık. Yazık.
Yüzük. Pırlanta. Kamera kayıtları. Güya sürpriz enstantaneler. Sosyal medyadan ilan ediliş. Yes said. Hayaller kraliyet. Herkes premses.
Zorla olmuyor işte.
Beğensen ne beğenmesen ne
Erkeğe yüzüğü göster. Bunu alacaksın. Bana şöyle şöyle durumları hazır ederek teklif edeceksin. Ben de evet diyeceğim.
Sonra isteme söz nişan kına düğün. Kuaförü gelinliği, Sonra bir ömür paylaşılamayan çipsiz düğün takıları. Eşit kadın erkek hakları. Mehir mihir
Sonra aile apartmanı
Zorla olmuyor işte.
Aile olma çabaları. Anne babanı unutmalısın kuralcılığı
Hamile tripleri
Bebek doğduğunda yanımda kim kalacak kavgaları.
Prenses kraliçe olma yolunda deri değiştirirken aldatıldığını öğrenmesi.
Ya da emzirirken eşinin yan odada fornite oyması.
Bebek daha küçük babasız kalmasın diye boşanamaması
Prenses öğretmense tayin zor. Taşınma masrafı falan.
Tatil programları ana baba köyü mü ? Yok biz moderniz. insta friendsleri antalya fotosu bekler sanrıları
Görümcesi, eltisi, 5 yaşına kadar emziren kayınvalidesi, günde 3 kez arayan kayınpederi, ortak araba veya dükkan sahibi olunan
kayınlar, ex sevgililer , ex eşler, ex çocuklar
Tüp bebek girişimleri. Hamile kalamadığını herkesten saklama çabaları
Nişan evlilik tanışma doğumgünü sevgililer günü yılbaşı bayram seyran desen yılda en az 10 gün çiçek çikolata yemek kutlama hediye beklentileri
pugb den iddiaya oradan sanal kumara koşan yakışıklı kocanın hezeyanları
Hafta sonu kahvaltı resitalleri. Yumurtayı tüle sardım rafyayı getir herif. Babam ölsün bu pazar anana gidersem diye yeminler eden hello city pijamalı prensesleri haftaya da babana gideriz. Diye ikna eden aşk böcüğü kocaların hınzırlıkları
Çalışıyorum ev işi çocuklar yetişemiyorum diye ağlarken bir elinde telefon bir elinde kumanda donup kalan prensesin rimeli aktığında
Yan koltukta uyuklayan beyaz atlı prens farketmezse ne oluru çözmeye çalışmasın mı sosyologlar
Hanımefendi siz prenses değilseniz yani babanız kral değilse
Evlilik evcilik değil diye hatırlatmak isterim.
Önce kendinizi beğenin. Yüzük sonra.
Eşinizi beğenin önce yüzük sonra
Yolun başındasınız. Zorlamayın ayak kaplarınız eskimesin şimdiden.
( Bu bir boyutu. Bir de evliliği langırt oynamak zanneden öküz erkek boyutu da var ama her gün okuyoruz buralarda. )
Bir ömür mutluluklar dilerim.