Kızdırmak ister miyim hiç? Anne olduktan sonra kapanma kararı verdim 8 yıl çalıştım son 3 yılı tamamen zorunluluktan idi.. isterseniz minik Bi araştırma yaparak asla caiz olmadığını o emeklerin evet vat olduğu ama helal kılmadigini söyleyen bir çok hoca göreceksiniz hamilelik lohusa döneminde takıldığım en derin konu idi. Ayrıca anne olarak bilinç altı gelişim döneminde onların yanında olmayı yürekten çok istedim oldum da gerçekten şükürler olsun. Ama şuan o dönemin acısını çıkarıyorum. Şuan yine baya baya borç içindeyiz.. çünkü ben çalışmaz isem biz geçinemiyoruz..
ayrıca ben kendime yaptığım haksızlığı kimseye yapmadım neden evlendim gerçekten çok sevdiğimi düşündüm hem de çok.. zaman geçtikçe su üzerinde ki kayan saman çöpleri gibi sevgim de gitti takdir eder iseniz sevgi özenle büyür. Fikirleriniz kararımı değiştirmeyecek ama akşam babasını. Yolunu bekleyen 2 yavruma kıyamıyorum ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum hatasız insan olmaz illa hatalarım olmuştur ama yoruldum çok hemde
Haklısınız çok çok detaya girerek daha fazla uzatmak istemedim kendimce .. akrabalarım içinde okuyupta meslek sahibi olan ilk çocuk olunca doğru yanlış sorgulamadan hepimzi çok sevindik ilk 3 yıllık süreçte çokta iyi bir bankacı oldum. Çok primler kazandım çok iyi satışlar yaptım kalpleri çok çok iyi insanlar ile mesai arkadaşlığı da yaptım..ama sonra kapanmak istedim bir müddet sonra kapandım ve bakış açım değişti.. tazminat ta maaşım kadar hakkım idi ama tazminat almadan var olan borçlar ile ayrılmam mümkün değildi. Çelişki bariz tabi ama bu çelişkilerle de yoruldum zaten .. şahsi fikrim işimle ilgili asıl konu ise şu: çocuklarımı büyütmek isteme sebebi ile işten ayrılmak için yaklaşık 3 yıl uğraştım ve evde olduğum 3 yılın acısını daha uzunca zamanda çalışarak kapatacak olmam .. evlilik bu mu diye sorgulamalarim böyle başladı zaten