- 4 Şubat 2025
- 183
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi melisamaleseff
-
O zaman buna bakacağım mutlaka teşekkür ederimKesinlikle öyle. Yazık günah. Çevremde kimi görsen uyarıyorum. Birebir aynısını, hatta daha kalitelisini (pırlanta olarak) çok daha uyguna yaptırabilirsiniz.
Ailelerimiz tanışık, nişan tarihi vs konuşuluyor ortada sürpriz olacak vakit kalmadı açıkçası:)
Ona soyledinmi diye bilirsin canim yüksek meblada istemiyorum geri kalan parayla eşyalarimizi alırken kullanabiiriz diyebilirsin oda en iyisi olsun istiyorBen böyle düşünüyorum zaten eşit para kazanıyoruz ve Allaha şükür ikimizde iyi mesleklerdeyiz, ben kendime her şeyi alabilirim ama fazla isteyip onu bunaltmak istemiyorum
Herkes ürününün arkasında ama satana kadar, taşı düşerse üzülmeyeceğim bir yüzük olsun isterimBu arada gorumcem markadan aldi 5 ayda fln tasi dustu iade de almadilar
Markadan almayin biraz arastirmalisiniz
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, zaten işim dolayısıyla çok minnoş takılamıyorum takı tokadır biraz sade bir kombinde olmam gerekiyor,O zaman eyvallah
Yani sen bilirsin tabi ama tektaş sürekli takacak mısın, takmayacaksan öyle ahım şahım bir şeye gerek yok diyorum. Normal bir şey alırsın teklif fotosu çekerken parmağına takılır. Nişan yüzüğü olarak takarsın. Alyans olarak da ben düz bant seviyorum mesela, tektaş takan kimse bilmiyorum günlük kıyafetlere pek olmuyor. En iyi takı bence günlük takılabilen spor-şık takı. Pırlanta türü ben de takarım ama sadece kışın ve suit giyersem yani kullanım alanı kısıtlı pırlantanın kotun veya günlük kıyafetin üstüne pek olmuyor. Takmayacağın bir şeye çuvalla para saymayın derim, normal bir yüzük al nişan hediyesi olarak da takacağın şeyler kap
Dedim o da içinde kalmasın yüzüğün konuşsun parmağında düşüncesinde ama benden çekiniyor, sana 50 karat bak desem darılırsın diye diyemiyorum diyorOna soyledinmi diye bilirsin canim yüksek meblada istemiyorum geri kalan parayla eşyalarimizi alırken kullanabiiriz diyebilirsin oda en iyisi olsun istiyor
Evlilik teklifi yüzüğü sürpriz olmaz mı ya? İyi ki bin yıl önce evlenmişim. Bu işlerin de tadı kaçmış.Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Aranızda tecrübeliler var ise fikir belirtebilir mi?
Tektaşa 30 40 verip bir bilezik daha alma teklifi de sunuldu.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Bendeki 0,40 ya da 0,35 mi ne öyle olması lazım bi bakayım ama inanın çok pahalı yüzükler ve taş boyutu da öyle aman aman farketmiyor çok. Bendeki ideal gayet kibar bi taş. Siz de o civarda bakabilirsinizMerhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Demekki oda öyle istiyor yazık guna o paralaraDedim o da içinde kalmasın yüzüğün konuşsun parmağında düşüncesinde ama benden çekiniyor, sana 50 karat bak desem darılırsın diye diyemiyorum diyor
E olmasın o zaman teklif şart mı?Ailelerimiz tanışık, nişan tarihi vs konuşuluyor ortada sürpriz olacak vakit kalmadı açıkçası:)
Kız kaşıkçı elması 86 karat, 60-70 bandındaki 70 karatın taşı kötüdür, baget mi bakıyosun?Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Yüzük işlerinden anlamam, o yüzden ben olsam uygun fiyatlı ama güzel görünen bir yüzük olsun isterdim, ama kendime alacak olsam böyle olurdu. Sevgilim ne alırsa alsın.Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Zaten teklif sürpriz sadece yüzüğü beraber seçeceğixEvlilik teklifi yüzüğü sürpriz olmaz mı ya? İyi ki bin yıl önce evlenmişim. Bu işlerin de tadı kaçmış.
Evlilik teklifi gereksiz.Ailelerimiz tanışık, nişan tarihi vs konuşuluyor ortada sürpriz olacak vakit kalmadı açıkçası:)
O da dedi ben de tek alırdım ama sen takacağın için beraber ortak seçelimGünlük kullanacağım diyorsanız 0,42 0,50 karat üstüne bence çıkmayın. Ankara için konuşuyorum, biz de kuyumcular çarşısında yaptırdık çünkü gerçekten çok daha ucuza geliyor. Sertifikalı oluyor zaten o konuda sorun olmaz güvenilir yerlerde. Ayrıca herkes sürpriz teklif alarak ilerlemiyor, olabilir bence zevkinize göre birlikte seçmeniz gayet mantıklı. Ben de beğendiğim modelleri laf arasında başka arkadaşa yüzük seçilirken göstermiştimevime ve üstüme alınacak şeyleri başkalarının zevkine bırakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?