EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ

Hee tamam o zaman skdkdkd şaka gibisiniz yahu, mesele sadece kaşar lafı mı bu ilişkide?

30 karat alın üstünü 22 ya da 24 ayar bilezik. Tek taş ömürlüktük kimse bozdurmak istemez ancak Allah korusun kaza bela sağlık için para gerek olursa insanın gözü hiç bir şey görmüyor o yüzden suyunuz akıyorken kovanızı doldurun derim yani lafın kısası pırlanta bozdururken aşırı değer kaybediyor o kadar para verip bozdururken elinize çok komik bir rakam geçe bilir. Yine de siz bilirsiniz

Elbetteki değil.
Süreçte her şey belli olur belki affettiğimden çok fazlasını yapar biter, belki yapılanlar bir daha yapılmaz evlilik kiminle yapılırsa yapılsın zar işi bir nevi kumar.
Belkisi yok bu işin, aynı şeylere yine maruz kalacaksınız. Evlilik kumardır sözü iyi görünen insanlarla yapılan evlilikler için geçerli. Onlar iyi de çıkabilir, kötü de. Ama sizinkinin ne mal olduğu belli zaten. Karakteri bu, evlenince de değişmez. Bile bile evleniyorsunuz.

Siz bir kaç kez daha düşünün parmağınızda 80 karatlık yüzükle üzülmenizi istemem

evlilik teklifi yüzüğünü seçeceğim hele ki fiyatini belirleyecegim bir evlilik yapmaktansa bekar ölürüm daha iyi.
bence bi yorumda bulunma - boyle giderse teklif sürprizini de sen secersin. ömrü hayatinda bir seyle kendi basina ugrasacak su evlilik yolunda onu da bari kendi yapsin, becersin de

Allah sattıracak duruma getirmesin kimseyi
Bir de normal gelirli aileleriz aylık gelirim 55-60 bandında , bana 70 80 liralık biraz fazla geldi ama bilemedim

Kendimce bi süre tanımladım o sürede bütün davranışlarını gözlemliyorum yapmaz diyorum yapar, bu herkes için geçerli iyi ölcüp tartmak gerekir

Valla maddi durumunuza göre alın da yani tektaşts 30 karattan sonra bence kocaman ve kötü duruyor. Benimki 20 karat zarif ne hoş.

Eski konunuzu bilmiyordum meraktan okudum siz de okuyun bence unutmuş gibisiniz. Olay sadece o gün söylediği hakaretler değil ki. Hep hakaret ediyormuş hep sorunluymuş.

Hayır gerektirmiyor. İyi ilişkiler ne kadar uzun olursa olsun su gibi akıp gidiyor. Bu sadece kendinizi kandırmak.

Sevgiliyken hakaret eden, küfür eden, eşya kıran adam evlenince meleğe dönüşmeyecek. Doz daha da artacak, psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüşecek.

Adamın iyi yönlerinden bahsetmeye çalışırken sadece parasından bahsediyorsunuz farkında mısınız? Maddi destek verdi, onu aldı, bunu aldı. Başka iyi bir şey sayamıyorsunuz. Parasıyla gözünüzü boyuyor. Ya da siz parası için bazı şeylere katlanıyorsunuz. Bilemedim.

M melisamaleseff bakın yukarıdaki yorumu ciddiye alın. Okuyun, sindirin. Benim eski ilişkimde kafama yatmayan şeyler vardı (sizinki gibi hakaret, küçümseme gibi problemler de değil, sadece hayat tarzı uyumsuzluğu) ve KudrAlobar a özelden danışmıştım. Aynı şeyi söylemişti bana. İyi ilişki su gibi akıp gider diye. O kişiden ayrıldıktan sonra hayatıma şu an beraber olduğum kişi girdi. Yine diyorum eski ilişkim birçok ilişkiye göre çok iyiydi, hiçbir sorunumuz yoktu iyi bir insandı ama bazı pürüzler vardı akmıyordu. Ama şimdiki sevgilimle su gibi akıp gidiyor ve bunun farkını görünce insan büyük bir aydınlanma yaşıyor ki sizin öyle elle tutulur iyi diyebileceğiniz bir ilişki de yok. Evlilik vaadine sıkıca tutunmuşsunuz gözünüzü kör etmişsiniz gibi. İleride tekrar sorun yaşadığınızda evlenmeden önce böyle değildi bile diyebilirsiniz.
İlişkinizi ciddi olarak gözden geçirin, adamın hareketleri öyle tamam pişman oldum, yanlışlıkla oldu hareketleri değil. Kişiliği böyle ve değişmez.

İnsan gerçekten iyi bir ilişki yaşamadan yaşadığı şeyi iyi sanıyor, kusurları kapatıyor. Çoğu insana gerçek iyi ilişki nasip olmuyor bence çünkü birini bulmuşken bırakıp daha iyisini bekleme ya da arama cesaretleri yok. Sende vardı o cesaret ve bu ilişki bana yetmez, daha iyisine layığım dedin. Daha iyisi de sana geldi. Konu sahibinde o cesaret olduğunu düşünmüyorum. O kusurları kapatacak, sohbet bile edemediği öfke kontrolü olmayan bir adamla sırf evlenmeye razı diye evlenecek.

uzun ilişkiler büyük affedişler gerektiriyor
Yoo gerektirmiyor, ne alaka. Habire aforizma saçıyorsunuz bu minvalde ama böyle bir dünya yok. Olmayan Mevlana sözleri gibi, bunlarla kendinizi kandırıyorsunuz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…