- 28 Kasım 2010
- 42.227
- 140.207
- 798
- Konu Sahibi melisamaleseff
Yaşınız ilerledikçe öğreneceksiniz.Ben birlikte alalım dedim kendi zevkime uygun olsun diye belki de hata ettim
Birlikte bakılacak şey farklıdır,bu durum farklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız ilerledikçe öğreneceksiniz.Ben birlikte alalım dedim kendi zevkime uygun olsun diye belki de hata ettim
Benim de çatalım yoktu, beraber aldık. Ama tek taşımı kendim seçmedim ya da evlilik teklifine evet diyeceğim garanti değildi ki birçok kez de reddetmişliğim var. Cebinde görmedi beni, hala görmez eşim.Hayır asla yanlış anlattım sanırım, örneğin benim bir çatalım dahi yok çeyiz için ve hepsini beraber yapacağız yan yana olacağız o da bana diyebilirdi sen kendi eşyalarını alsaydın ben gelmeyeceğim vs.
Burada kolaylaştırabilecekken neden zorlaştırayım mantığı var bende, neticede dolapta bir şey eksikse ben farkedersem ben alırım o farkederse o alır neden bir sorumluluk yükleyeyim ki.
Neticede benimde güzel bir maaş ve güzel bir mesleğim var kendi kendime eksikleri karşılayabilecek seviyede ve statüdeyim, oturup eksik görsün gitsin alsın diye bekleyeceğime hafi hayatım eksiklerimizi tamamlayalım der elini tutar çıkarım düşüncesindeyim belki yanlıştır ama….
Bilemedim ben biraz rahatım belki ondandır yumurtanın eksiğini gediğini bilir elbette, geçen makarna yapcaktık geçen aldık o var başka alalımm gibi fikir önerileri vs illaki oluyor ama çok aynı evde kalmadığımızdan asıl gerçek durumu bilmiyorumAh gençlik işte,şimdiden anlamıyorlar. Sonra da “adam hep kanepede oturuyor elinde telefon” diyorlar. E fırsat vermedin adama,yüzüğünğ bile sen seçtin “koş git bunu bana getir” dedin. Alışveriş listesini yaptın eline verdin,herif dolabı açıp on gündür evde yumurta olmadığını fark edemedi ki,senden bekliyor![]()
Tabi her şey tecrübe ben yolun en başındayım belki su an heyecanlıdır ama ilerledikçe gerçek yüzler ortaya çıkıyorBenim de çatalım yoktu, beraber aldık. Ama tek taşımı kendim seçmedim ya da evlilik teklifine evet diyeceğim garanti değildi ki birçok kez de reddetmişliğim var. Cebinde görmedi beni, hala görmez eşim.
İşten yorgun argın döndüğünüzde çamaşır sepeti yığılmış, mutfakta bomba patlamış, salonda tv karşısında göbeğini kaşıyarak oturan karnı aç bir adam gördüğünüzde anlayacaksınız ne demek istediğimizi.
Diş fırçalarınız yan yana durana kadar anlamazsınız. Aynı evde sürekli birlikte yaşamaya başlayın o zaman belli olur.Bilemedim ben biraz rahatım belki ondandır yumurtanın eksiğini gediğini bilir elbette, geçen makarna yapcaktık geçen aldık o var başka alalımm gibi fikir önerileri vs illaki oluyor ama çok aynı evde kalmadığımızdan asıl gerçek durumu bilmiyorum
Ben sorumluluktan ziyade mutlu olalım düşüncesindeydim de işte belki de çok rahat düşüncedir bilemem yaşamadan sizler tecrübeli ablalrımızsınız her şeyi deneyip gördünüz biz toy kaldıkYaşınız ilerledikçe öğreneceksiniz.
Birlikte bakılacak şey farklıdır,bu durum farklı.
Bundan sonra yazılanları dikkate alırsın tatlı kız, mutluluklar. :)Ben birlikte alalım dedim kendi zevkime uygun olsun diye belki de hata ettim
Ben biraz kontrolcuyumdur benim istediğim olsun ben yöneteyim ben düşüneyim ben hep ben derim kötü ama ben yönetmeyi çok severim bu huyum kötü ilerde üzülürüm bu konudaDiş fırçalarınız yan yana durana kadar anlamazsınız. Aynı evde sürekli birlikte yaşamaya başlayın o zaman belli olur.
Evinizin halısını perdesini birlikte seçin. Alyanslarınızı birlikte seçin,bunlara tamamım. Ama evlilik teklifi edilecek yüzüğü bir zahmet kendisi seçsin.
Teşekkür ederim güzel gönlünüze :)Bundan sonra yazılanları dikkate alırsın tatlı kız, mutluluklar. :)
Evlilik mutluluktan çok sorumluluk müessesesi maalesef. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse daha çok mutluluk,daha çok aşk oluyor havada. Allah sizi de çok mutlu eder inşallah. Gönlünüzce olsun her şey.Ben sorumluluktan ziyade mutlu olalım düşüncesindeydim de işte belki de çok rahat düşüncedir bilemem yaşamadan sizler tecrübeli ablalrımızsınız her şeyi deneyip gördünüz biz toy kaldık![]()
Amin cümlemizi inşallah , güzel insanlarla karşılaşıp güzel yuva kurup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinEvlilik mutluluktan çok sorumluluk müessesesi maalesef. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse daha çok mutluluk,daha çok aşk oluyor havada. Allah sizi de çok mutlu eder inşallah. Gönlünüzce olsun her şey.
Off hem de nasıl üzülürsünüz.Ben biraz kontrolcuyumdur benim istediğim olsun ben yöneteyim ben düşüneyim ben hep ben derim kötü ama ben yönetmeyi çok severim bu huyum kötü ilerde üzülürüm bu konuda
Ya dediğim gibi çok kişisel bir konu bana bıraksa ben çok para harcamasın diye daha küçük taşlı bir yüzük seçerdim ama onun benim için seçtiği yüzüğü büyük bir keyifle takıyorum. Tektaş için konuşursak kendini belli eden yüzük seviyormuşum ben onu anladımAaa dewi hanım siz bambaşka kapı açtınız bana :)
Bu huyun seni ve ilişkinizi çok yorar, her şeyi sen düşünme. Bazen sen düşün, bazen sevgilin düşünsün. Diğer türlü evleneli daha 1 sene olmadan " her şeyi ben düşünüyorum, ben yapıyorum" diye dertlenirsin ve üzerinde haddinden fazla bir yorgunluk, bezginlik olur.Ben biraz kontrolcuyumdur benim istediğim olsun ben yöneteyim ben düşüneyim ben hep ben derim kötü ama ben yönetmeyi çok severim bu huyum kötü ilerde üzülürüm bu konuda
Ay evet asla aslaaaa sevme bu kontrol işini. Burda dertleşip tavsiye alana kadar koca evi alışverişi ve iki bebeği kendim çekip çeviriyodum. Tükenmişliği sen hesap et. Sevilecek iş değil vazgeç. Eli ayağı tutuyo aklıda var bırak yapsın. Güzel tavsiye gelmiş.Off hem de nasıl üzülürsünüz.
Sen kontrol seviyorsun diye her şeyi yavaş yavaş kucağına bırakır adam. Fark etmezsiniz bile. Sakın yapmayın. Eşit sorumluluk üstlenin her zaman her konuda.
Hic sikinti yapma yahu. Ben de senin gibi secerek almistim. Esim dedi gel beraber yuzuk bakalim. Baktik begendim aldi. Bu arada bizim de belliydi , evlenecegimiz.Ben birlikte alalım dedim kendi zevkime uygun olsun diye belki de hata ettim