İyi de adam evli olduğunu saklamamış ki.kızı oldugunu saklamadığına göre bence evli de olsa saklamazdı diye dusundum ama iki farklı arabayla gelmesi enteresan geldi özellikle bir merakı yoksa iki arabası olması garip
Adam durduk yere evliyim mi diyecek. Son derece sacma olurdu ki zaten baska arkadasina esinin bankaci oldugunu soylemis ve konu sahibesi de duymus bunu.kızı oldugunu saklamadığına göre bence evli de olsa saklamazdı diye dusundum ama iki farklı arabayla gelmesi enteresan geldi özellikle bir merakı yoksa iki arabası olması garip
Aşık oldum demedi kiÜniversitede ve çalıştığım zamanlar böyle abiler vardı. İyilik yapmak isterlerdi. Yani bana çok abes gelmiyor adamın yaptığı. Çünkü çok gördüm yapan. Ben hiç binmedim ama arkadaşlarım binerdi. Kimse aşık olmadı birbirine. Okulda çok takılırdık, bir yerlere giderdik. evlerine bile giderdik. Eşleriyle tanışırdık. Bu sebeple bana abes gelmiyor. Bana abes gelen hemen aşık olunması. Yani karşı cinsler arkadaş olabilir. Hele okul arkadaşlıkları daha samimidir sıcaktır.
Konu sahibi durum ne. Merakta kaldık.
ve sen evli adamın arabasına binen hafif kız olacaksın.Bence evli cıkacak ve ben saklamadımki cocugumdan da esimden de bahsettim diyecek. Yani sen bile bile onunla gorusuyorsuna dönecek olay.
adam yüzde yüz evli.arabalardan biri eşinin arabası. bence siz bu adamdan çok hoşlanmışsınız ve kendinizi bekar olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. adam evli olduğunu tam da saklamıyor zaten. ama sizden bir beklentisi de var gibi. uzak durun derim.
ve sen evli adamın arabasına binen hafif kız olacaksın.
Öyle değil tabi. Aaa çocuğunuz mu var? Zor olmuyor mu çocukla, eşiniz destek o halde, ne iş yapıyor gibi sorsanız?bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum
Bence sizden hoşlanıyor. Sorun gitsin, kurmaktan iyidir.Ders konusunda attı dün, bir ilk yazdığım gün benim önerdiğim yere gidip foto atmıştı.
İnanın sorabileceğim bir an olmadı hiç.
Aferin bence de kendinizi koruyun. Pimi çekilmiş el bombası mübarek )))Ben tanımadığım bir adamın arabasına binmem
Bu bence çok samimi bir davranış
İlk tanıştığım da erkek arkadaşlarımın arabasına bile binmedim gelip alayım dediler hep hayır dedim prensip meselesi kendim gittim buluştum
Ki evli olmadıklarınada emindim
Sen daha bunu bilmeden adamın arabasıyla gidip geliyorsun yanlış anlama ama erkek açısından rahat bir kız ben buna yürürüm diye düşünüyor şu an .erkekleri çok iyi tanırım .bugün araba yarın ev der
Diyorsan bende rahatım diyecek bir şey yok.ama duygusal bir birliktelik istiyorsan bu adam yanlış adam .sonra gelip ağlama.mantıklı ol biraz.insan kendini bile bile niye ateşe atar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?