• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Adam evli bence kesinlikle. Hadi bir ihtimal evli degil diyelim boşanmış, siz bekarsınız onun cocugu var falan çok sıkıntılı olur ilişki. Ben genelde çocuga ragmen boşanmıs adamların sıkıntılı oldugunu gordum cevremde. Hıcbır kadın cocugu oldugu halde durduk yere bosanmaz kımbılır neler yapti karısına da kadın bosandı. Kadınlar hep fadakar ve evliliği kurtarmak için herseyı yapan taraftır.

Evli adamın arabasına binmek ne zamandan beri hafiflik olarak adlandırıldı?
adam evli ve senden beklentisi varsa hala binersen hafifliktir ama binmeyeceğim diyorsun.. Benim de esimin arabasina bazi is arkadaslari binerdi ben sinir olurdum ki kendilerini de tanirim. Hos degil. Hicbir kadin kolay kolay esinin arabasina binsin istemez. Haa birkac is arkadasi biner o ayri ama ozel asla.

Eee o zaman çok değerli kocişiniz de genç, bekar kızları sabah sabah arayıp seni bırakayım demesin mesela? Kocalarınız başka kadınlara yazılırken flört ederken sıkıntı yok, ama o kadınlar ne de çabuk aşık oluveriyor oh yeah hayat erkeklere güzel. Gözü dışarda olan erkeklere laf yok ama bulmuşken vurun kahpeye (her zamanki gibi)
sizin kocaniz da yapsın ve siz kadinlara vurmayın ooo yeeeaaahh

valla kocasına vuramayan! elin kadınına hiç dokunmasın.
herkes kendi kapısının önünü süpürsün pislik kalmaz zaten.
koca da haddini bilecek oyle islerde gozu olmayacak. Kimse de kusura bakmasin oyle herifler zaten 5 kurus etmez orasi ayri da evli olduğunu bile bile de ayyy asik oldummmm ayyy soyle ayyy boyle diyen cok kadin var..
Galiba basina bu gelmis tum kadinlar ooh kocamin cani sag olsun diyip de karsidaki kdina saldirmaz!!! Mesajimda da oyle bisi yazmıyordu zaten

şimdi bu evli olmak zor iş vesselam

evliyim çocukluyum bunu saklamam zaten iki soyadım var vs

bu nedenle de herkesle her ortama girerim

kimse bana yürümemeli

yürüyen varsa da onun hatası derim

evli erkeklerle de bekar erkeklerle de otururum muhabbet ederim

çeşitli kurslara vs gittim bu yaşımda örgün üni okuyorum ve çağırıldığım yere de gittim

arabam olsa birilerini de bırakırım

adam eşinden çocuğundan bahsettiği için kendinden bir zarar gelmeyeceği imajı çizmiş ama tavsiye edilen mekana gidip foto atmak vs olağan davranış dışı

ben saklamadım ki diyecek

Evli olup olmadığını sorabilirsiniz bence.
Bir dolu ortam olmuş sorabileceğiniz. Mesela oto koltuğunu görünce "aaa bebek mi var,kaç yaşında?"diye sorabilirdiniz en basitinden?
Ben olsam sorardım yani hesap sorar gibi değil de sohbet arasında.
Başka öğrenme şansınız yok.
Adam zaten gizlemiyor oto koltuğu takılı araba ile gelebildiğine göre. Sorun öğrenin.

Merhabalar,

26 yaşındayım ve bir firmada mühendis olarak çalışıyorum.Eylül sonu yüksek lisansa başladım. Birkaç hafta sonra sınıftaki bir adam esprileriyle, bilgisiyle, kariyer hayatıyla dikkatimi çekmeye başladı. (aramızda yaklaşık 7-8 yaş var)

Arabam olmadığından ve okul-ev arası 3 km olduğundan, haftada iki gün ders çıkışı taksi çağırıyorum.
Son haftalarda çıkışta istersen bırakabilirim demişti fakat öncesinde taksiyi çağırmış olduğumdan binmiştim. Geçtiğimiz hafta da sınav vardı, ben sınavdan ondan 15 dk kadar sonra çıktım, baktım çıkışta bana sesleniyor.Beklediğini düşündüm. Kısa mesafe olduğundan fazla laflamaya zamanımız olmadı, 2 erkek arkadaşıyla içmeye gideceğini söyledi ben de mekan önerdim Kadıköy'de. Eve vardığımda da whatsapptan (sınıf grubu var ordan nosunu aldım) mekanın konumunu, sayfasını gönderdim. Akşam oraya gitmiş konum ve masanı fotosunu atmış. Nasıl falan birkaç cümle konuştuk o kadar.

2 hafta sonra yani dün işteyken ödevle ilgili bir şeyler sordu sonra da akşam işten mi geçeceksin okula, evden mi diye sordu. Evden geçeceğim deyince ben seni alabilirim dedi ve birlikte geçtik okula. Bu sabah da aradı, uyandın mı ben evden çıkıyorum yarım saate seni alabilirim dedi. Yine birlikte geçtik, bu akşam da eve bıraktı.

Bugün eve dönerken buralarda starbucks var mı dedi, avm'de var ama çok kalabalıktır dedim, alırdım falan dedi. Belki de davet edecekti. Sonra mesaj attım ayrıldıktan sonra. Ya bizim sitede güzel kahve yapıyorlar ama şimdi aklıma geldi kafam çok dolu :)) yazdım. Ohoo geçmiş olsun günaydın yazmış. Güldüm bende o kadar. Ben de adım atıyorum yani bu şekilde.

Asıl mesele şu bu adamın 2 farklı arabasına bindim, 2si de şirket aracı değil. Dün bindiğimde arkada bebek oto koltuğu vardı. Telefonun ekranında 2-3 yaşlarında bir kızın fotoğrafı vardı daha önce de görmüştüm. Sınıfta da çocuk sohbetlerine dahil oluyor mama, bebek bezi vs. Çocuğu olduğu kesin fakat evli mi bir türlü anlayamıyorum.
Alyansı yok, bir defasında hocaya 6 yıllık bankacı eşi olduğu gibi bir şey söylerken duymuştum ama geçmişten mi konuştu devam mı ediyor bilmiyorum. Sosyal medya kullanmadığından araştırma yapamıyorum.

Cool, yakışıklı veya iyi giyinen biri kesinlikle değil bu arada, sempatikliği beni çeken. Hatta bankacı bir eşi olsa eminim eşini özenli giydirirdi falan diye düşündüm.

Ben yalnız yaşıyorum bahsetmiştim bundan laf arasında, bakımlı ve güzel giyinen biriyim ortamlarda dikkat çektiğimi söylerler genelde. Acaba evliliği rutinde giden, heyecan arayan biri olabilir mi?
Öyle olsa göz göre göre benim olduğum ortamda kızından neden bahsetsin? Rahatça saklayabilir.
Veya ayrılmış veya ayrılmak üzere mi? Anlam veremiyorum.

Nasıl yapmalı, ne şekilde davranmalıyım? Yardımınızı rica ediyorum.

Not: Eski erkek arkadaşım aşırı tembel olduğundan, kariyer sahibi sempatik adamlar inanılmaz ilgimi çekiyor. Onun da etkisi var.
Adamın evli olduğu çok belli erkeklerin çoğu alyans takmıyor bir de siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz sizi arabasıyla bir yerlere bırakması size aşık olduğu anlamına gelmez ve zaten gayet açık konuşuyor adam bebeğinden eşinden anlamak istemeyen sizsiniz sanırım

Evli ya da bekar bu adamdan size yar olmaz. Çoluk çocuk sahibi adamla ilişki yaşayıp dertsiz başınıza dert mi alacaksınız? Sonra yeni konular geliyor, sevgilimle iyiyiz ama çocuğu beni kabul etmedi, sevgilimle iyiyiz ama eski eş sürekli arıyor vs vs... Kendi denginiz biri ile olmanız en iyisi. Bence o adamın arabasına da binmeyin. Gerçekçi olalım, aranızda ilişki olmasa bile varmış gibi gözükür, kendi kendimizin kısmetine engel olursunuz.

Bir dönem kuzenimin morali çok bozuktu, arkadaşlarıyla ben ve benim bir arkadaşım kafa dağıtmak için çıktık. Sadece kız kıza eğleneceğiz dedik.
Mekana gittiğimizde 1 kızın sevgilisini de getirdiğini gördük haliyle bozulduk bizde eşlerimizi getirebilirdik diye vesselam ortamı bozmayalım diye ses etmedik, ve olan oldu en azından başımızda bi erkek olsundu maksatlı eğlenceye devam ettik, başka bir mekana gidelim diye karar verdik, diğer kız arkadaşında erkek arkadaşı geldi. Biz mekandan çıkarken adamın çocuk koltuğunu yerinden çıkarıp bagaja koyduğunu gördük, ben arkadaşım ve kuzenim hayırdır olduk, kız sevgilim evli ya çaktırmayın diye fingirdeyip göz kırptı. Orda attı bizim şarteller.
Senin bu kadar basit bir insan olduğunu bileydim seninle bırak aynı ortama girmeyi aynı havayı solumaktan bile nefret ederdim dedim. Aldım arkadaşımı ve kuzenimi döndük eve.

Demem o ki, alan razı veren razıya çevirmişler olayı. Bile isteye yapıyorlar.

Lafım konu sahibi sana değil ama bazı şeyleri göre göre devam etme, kendini de salak kız yerine düşürme.

Bir dönem kuzenimin morali çok bozuktu, arkadaşlarıyla ben ve benim bir arkadaşım kafa dağıtmak için çıktık. Sadece kız kıza eğleneceğiz dedik.
Mekana gittiğimizde 1 kızın sevgilisini de getirdiğini gördük haliyle bozulduk bizde eşlerimizi getirebilirdik diye vesselam ortamı bozmayalım diye ses etmedik, ve olan oldu en azından başımızda bi erkek olsundu maksatlı eğlenceye devam ettik, başka bir mekana gidelim diye karar verdik, diğer kız arkadaşında erkek arkadaşı geldi. Biz mekandan çıkarken adamın çocuk koltuğunu yerinden çıkarıp bagaja koyduğunu gördük, ben arkadaşım ve kuzenim hayırdır olduk, kız sevgilim evli ya çaktırmayın diye fingirdeyip göz kırptı. Orda attı bizim şarteller.
Senin bu kadar basit bir insan olduğunu bileydim seninle bırak aynı ortama girmeyi aynı havayı solumaktan bile nefret ederdim dedim. Aldım arkadaşımı ve kuzenimi döndük eve.

Lafım konu sahibi sana değil ama bazı şeyleri göre göre devam etme, kendini de salak kız yerine düşürme.

Ne güzel yapmışsınız.Biz bunlara sustukça artıyor bu rezaletler.

Keşke bide yolsaydınız

Aa neden kafani yoruyosun ki direk sor.. ya da benimle gorusmenden hanimin rahatsiz olabilir diye zarf at.. bunun ayibi yok yani. ben soruyorum ki evli bir adamla sohbetim ilerlesin istemem.Hersey basta bilinsin.yol yakinken donulsün.

Sevgilim evli ne demek?
Ben uzun kisayim gibi bir sey..

Ne tarafa kusuyorduk?

Back