• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

konuyu tesadüfen gördüm ve nasılokudugumuda bilmiyorum. çok etkilendim nasıl böyle birşey olabilir. çok korkunç bi durum ve sizin gibi duyarlı insanlar hep olsun. son durum nedir merak ettim. ve babası evi dayamıs dösemiş demekki şikayetler olursa cocugu kötü şartlar altında yetiştiriyorum demesinlere getirmiş. acaba annesi öldükten sonra adamda kafayı yemiş midir. ki yemiş. bu adam kardeşiyle neden görüşmez. acaba onunda annesi babası hala hayattamı. o kdr cok sorular varki kafamda. aynı şehirde olsaydık inanın o okula gitmek isterdim. şiddet önleme merkezinde arkadaşlarım var isterseniz yardımcı olabilirim..

Konu güncellenmiş ve okurken midem de bi yumru hissettim .
Gencecık bi yavru ve yasadıkları ... Çok korkunç ..
Son durumu öğrenmek isterim ben de ..
Lütfen yazın

Kanım donuyor böyle şeyleri okudukça. Yazık yavrum korkudan sinmiş , kimseye anlatmıyor. Zaten bu ülkede kocasi tarafından tehdit edilip koruma isteyen kadınlara bile koruma saglanamıyor, öldukten sonra anlaşılıyor birşeyler.
Ne yapılabilir bilemedim ama okulun pedagoku var ise o konuşsa , o güveni sağlayıp anlattırsa, morluklar için darp raporu alınsa bir sonuç çıkmazmı acaba?
Çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda kurtulur o çocuk bu adamdan.

velayet davası açılmış kızın halası tarafından. ama kesinlikle çocuk anlatmıyor neler olduğunu ve mutsuz. nolursa olsun babadan ayrılmak istemiyor. nasıl bir psikolojideyse artık.

sosyal hizmetler yetkilisi gelmiş bir de kızla konuşmuş dosya açılmış. o dosya davada kullanılır mı? kızın samimi olduğu iki arkadaş da davada şahit olmak istiyorlar bakalım halaya ulaşabilirlerse. ben de pek yazamadım kusura bakmayın hamilelikten dolayı uzun bir süre raporluydum okula gidemedim. bir de dediğim gibi kız sabahçı diğer öğretmenler de. öğrenmek biraz zor oldu gelişmeleri. işte son durum böyle.
İnşallah güzel gelişmeler olur

bu çocuk nerele şahit oldu ise babasıda onu onlarla tehtit ediyo olabilir. annesini görmüş şahit olmuş babada aynı sana öyle yaparım böyle yaparım diyip la ilahe yaa Allahım

bu çocuk nerele şahit oldu ise babasıda onu onlarla tehtit ediyo olabilir. annesini görmüş şahit olmuş babada aynı sana öyle yaparım böyle yaparım diyip la ilahe yaa Allahım

İnsanın gözüne hep böyle kötünün de kötüsü sahneler gelıyor dımı ...
Ne durumdadır yavrucak Allah bilir ..
Çok kötü oldum ya

Dava devam ediyor arkadaşlar ben doğum iznindeyim açıkçası uzak kaldım biraz olaylardan. Ben geçici olarak dava sonuçlanana kadar kızın yurda alınması taraftarıyım aslında ama babayla hala. 183ü bi arayayım bakalım ne dicekler. Bilgi alırsam okuldan güncellerim konuyu arkadaşlar. Anne kendini astığında kız bi kaç yaşındaymış hatırlamıyor o olayı. Hatta baba anlatmamış kız netten araştırıp gazete haberlerinden bulmuş annesinin başına gelenleri. Ama baba o zamandan manyakmış bence çünkü kadın neden intihar etsin ki

Dava devam ediyor arkadaşlar ben doğum iznindeyim açıkçası uzak kaldım biraz olaylardan. Ben geçici olarak dava sonuçlanana kadar kızın yurda alınması taraftarıyım aslında ama babayla hala. 183ü bi arayayım bakalım ne dicekler. Bilgi alırsam okuldan güncellerim konuyu arkadaşlar. Anne kendini astığında kız bi kaç yaşındaymış hatırlamıyor o olayı. Hatta baba anlatmamış kız netten araştırıp gazete haberlerinden bulmuş annesinin başına gelenleri. Ama baba o zamandan manyakmış bence çünkü kadın neden intihar etsin ki
Canım bir gelişme var mı
Gece gece aklıma düştü

Ya bu konu benimde hep aklimdaydi. Dogrusu ilk kez bir konu hortlatildi diye sevindim. Bu olayin sonunu cok merak ediyorum. Konu sahibi keske bize yazsa olanlari. Gercekten insanin icini acitan, cok kotu hissettiren bir durumdu.

Ammada uzun surmus dava...
Halasinada guven olmaz ya adam kadini sikistirip cocugu geri alsa kimin haberi olacak?
Velayrt kagit ustunde kalir.
Ne bileyim Allah kurtarsin kizi
Bencede cinsel istismar var
cok sert ve kuralci bir baba rolumu oynayip milleti korkutuyor ki pisligi meydana cikmasin..
Kiz kime soylemis babasinin yikadigini?

Back