• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senedir çıkıyoruz artık sözlenmenin vakti gelmedi mi?(Okul olsada)

Ben yaşın küçük demedim. Evlenme teklifi olmadan söz ne alaka zaten? Düğünde mi edecek teklifi? Erken diyorsan da bekle dedim. Sen okusan o iş arasa tamam da çocuğun 2 sene daha okulu var. Maddiyat yok. Aileye bakıyor. Yüzüğünüz de varmış işte, annesi de istemediğine göre bekleyeceksiniz mecburen.
Lafım size degil yanlıs anlamayın herkes yaşın kücük dedi sizde böyle dediğinız icın dedim.Bekleyecez okul bitene kadar o gün kavga edınce de bekleyecez dedik.İlk cıkmaya basladgmz zamanlar kendı derdı askım ne zaman evlenırız biz dye zaten ama büyüyunce sartlar degısınce hersey bi anda olmuyormuş malesef

merhaba kızlar benımde tavsiyenize ihtiyacım var ben 21 yasındayım sevgılım 38 yasında 8 aydır birlikteyiz ve cok ıyı anlasıyoruz artık bir ciddiyete baglamamızın gerektigini düşündük ikimiz oda ailen bilsin dedi aileme açtım annem onayladı gıbı sadece yasında bıraz kafası karısık cunku gordu tanıstı gayet duzgun beyfendı bırı oldugunu gordu fakat babama konuyu actıgımızda kastıyen net bı sekılde hayır dedı ben o yastakı adama kız vermem dedı ne yapcagımızı sasırdık bızı ayırmaya calıstılar sımdı ne yapcagımızı bılmıyoruz vazgecmekte istemiyoruz evlenmek istiyoruz nolur akıl verinnn!!! babama nasıl kabul ettirebilirim tanıstırabılırım

merhaba kızlar benımde tavsiyenize ihtiyacım var ben 21 yasındayım sevgılım 38 yasında 8 aydır birlikteyiz ve cok ıyı anlasıyoruz artık bir ciddiyete baglamamızın gerektigini düşündük ikimiz oda ailen bilsin dedi aileme açtım annem onayladı gıbı sadece yasında bıraz kafası karısık cunku gordu tanıstı gayet duzgun beyfendı bırı oldugunu gordu fakat babama konuyu actıgımızda kastıyen net bı sekılde hayır dedı ben o yastakı adama kız vermem dedı ne yapcagımızı sasırdık bızı ayırmaya calıstılar sımdı ne yapcagımızı bılmıyoruz vazgecmekte istemiyoruz evlenmek istiyoruz nolur akıl verinnn!!! babama nasıl kabul ettirebilirim tanıstırabılırım

Ee yavrum 17 yaş be az değil ,sende çok küçüksün aileni dinle

21 yaşında gencecik kızsın, ne işin var 38 yaşında koca adamla

Kendine ayrı konu aç daha çok yorum gelir

Îki katın yaşında adam baban olabilecek yaşta

Ona göre düşün. 10 yıl 20 yıl sonrayı hesapla

8 ay vs de evlenmeye karar vermek için çok erken

Eşimle 8 yıldan sonra evlendim ki evlilik çok farklı öyle 8 ayda tanımak yetmez

10 yıl sonraki halinizi düşündünüz mü hiç? siz 31 yaşınızda genç kadınken eşiniz neredeyse 50 yaşında olmuş olacak şimdilerde size ayak uydurabilir her anlamda ama 50 yaşında zor babanız haklı.

başkasının konusuna yazmışsınız. kendiniz yeni konu açın ve oradan yazın.
aranızda 17 yaş olan bir adamla neyin evliliğini düşünüyorsunuz.
tanışalı 8 ay olmuş bu ne kadar kendinden emin olma durumudur.
38 yaşındaki adam 21 yaşındaki kızı parmağında zincir gibi sallar ne tanıyabilirsiniz ne de açığını yakalayabilirsiniz.
babanızın ellerinden öperim. umarım baba sözü dinleyen bir kız evlat olursunuz.
yoksa Allah korusun. çok sıkıntılı görünüyor bu durum.
sizin yaşınıza uygun öyle beyefendiler var ki, bir tek 8 aydır tanıdığınız adam değil.
21 yahu 21 gel de çıldırma.

Konu sahibi anne haklı aklın yolu bir

Madem evde oturmaktan şikayetçisiniz iş bul çalış o da olmadı mı kpss çalış halk eğitime kursa git kendini geliştir

Bebek bakım kursuna git açık öğretim çocuk gelişimi olunca vs kendini geliştir adam da okusun işini bulsun sonra evlenin

22 yaş gerçekten küçük biz de o zaman kendimizi büyük sanardık da değil işte

18 yaşımdan beri eşimle tanışırım 26 yaşımda evlendim

Haziran sonu nişan yapıp Ağustos başı evlendim mis gibi Kv görümce vs vs muhatap olmadım

Daha okulun bitmesine bu sene dahil 2 sene var ustune bide askerlik is derken 3 seneden once evelenemeyeceksiniz. Neden simdiden resmiyete dokup de kv kp aradi aramadi gittim gitmedik derdine dusesiniz ki. Senin engelin kalmamis ama sevgilinin engeli cok. Elbette heveslisinizdir ama sozlenince de birsey degismeyecek. Evlenelim diye tuttursaniz anlarimda sozlenmekle elinize bisey gecmeyecek anlatabildim mi bilmiyorum.bari seneye bahar yapin bi askerlik kalmis olsun :KK11:

Daha okulun bitmesine bu sene dahil 2 sene var ustune bide askerlik is derken 3 seneden once evelenemeyeceksiniz. Neden simdiden resmiyete dokup de kv kp aradi aramadi gittim gitmedik derdine dusesiniz ki. Senin engelin kalmamis ama sevgilinin engeli cok. Elbette heveslisinizdir ama sozlenince de birsey degismeyecek. Evlenelim diye tuttursaniz anlarimda sozlenmekle elinize bisey gecmeyecek anlatabildim mi bilmiyorum.bari seneye bahar yapin bi askerlik kalmis olsun :KK11:

konu içinde başka konu var bilginiz olsun.
yorum yaptığınız konu eski

Kızlar ben 22 yaşına gircem 2 ay sonra sevgilimde benimle aynı yaşta.5 yıldır konuşuyoruz.Ben 2 yıllık bi üniversite bitirdim.Üniversiteyi bitireli 1 sene oldu.Sevgilim üniversiteye 1 sene geç gitti için.3.sınıfta şimdi oda.İkimizin düşüncesi okul varkende olsa bi ciddiyet olsun diye seneye sözlenmekti.İkimizin yaşıda o kadar küçük değil çünkü ve ben işte bulamıyorum çevremdeki herkes evleniyor benden küçük yada büyük.Ve yaşımız ilerlediği bende evde olduğum işimde olmadığı için haliyle soruyorlar ne zaman evlencen falan filan.Çünkü dışardan bakınca beni tutan bir şey yok ne iş ne okul.Neyse kızlar biz seneye diyorduk işte annesinin ağzını aramış sevgilim okul bitmeden söz olmaz demiş.Aslında annesiyle aramızda iyidir normalde telefonda felan konuşuruz şu zamana kadar aramızda kötü bişey olmadı hiç.Ama seni sıkıştırıyor mu beklemek istemiyor mu demiş bizimkide yok sıkıştırmıyor demiş.Anneside ister iyi anlayın ister kötü anlayın okul bitmeden söz olmaz diyor fazla sözlü kalınca iyi olunmazmış sonra anlarmışısız (Bide askerlik felan var bişeyde diyemiyorum uzun olacak sözlü kalmamız biraz işin içine ailelerde gircek) ama diplomayı getirdiğin gün evlenin demiş ben bunları duyunca o kadar sinirlendim ki saatlerce kavga ettik tamam annenle senin dediğin olsun rahat edin dedim kavga edeli bi iki hafta oluyo şuan aramız iyi ama bu konu benim kafama takılıyor hep sizce ben mi çok abartıyorum okul bitmeden sözlenmek mantıksız mı?

Kadın haklı bence.Sen de isteme bence.Ben o hatayı yapmıştım, eşim ısrar etti diye, geçmedi o yıllar ya, nişanlılık yıllarımı hatırlamak bile istemiyorum.Önce işini eline alsın, öyle ciddiye binsin her şey.

10 yıl sonraki halinizi düşündünüz mü hiç? siz 31 yaşınızda genç kadınken eşiniz neredeyse 50 yaşında olmuş olacak şimdilerde size ayak uydurabilir her anlamda ama 50 yaşında zor babanız haklı.
Konuyu yazıcak yer bulamadıgım ıcın buraya yazdım konu sahıbı kusura bakmasın lutfen. Ben aradaki yasın farkındayım ve ben yasıma gore cok olgunum tıp olarakda davranıs hıs olarak ben 10sene sonrayıda 20 sene sonrayıda dusunerek bu kararı aldım kendımden son derece emınım gonul bu dınlemıyor mutlu olacagımada emınım sadece babama anlatamıyorum sızınde bu kadar kolay anlıcagınızı beklemıyorum sadece babama nasıl acıklayabılırım tavsıyenızı ıstıyorum lutfen yargısız ınfaz yapmayalım

Konuyu yazıcak yer bulamadıgım ıcın buraya yazdım konu sahıbı kusura bakmasın lutfen. Ben aradaki yasın farkındayım ve ben yasıma gore cok olgunum tıp olarakda davranıs hıs olarak ben 10sene sonrayıda 20 sene sonrayıda dusunerek bu kararı aldım kendımden son derece emınım gonul bu dınlemıyor mutlu olacagımada emınım sadece babama anlatamıyorum sızınde bu kadar kolay anlıcagınızı beklemıyorum sadece babama nasıl acıklayabılırım tavsıyenızı ıstıyorum lutfen yargısız ınfaz yapmayalım
Öyleyse medeni cesaretinizden ötürü sizi kutlarım Allah kolaylık versin :KK14:

Ahh ahh gecler..Yasiniz daha 22, 17 yasindan beri berabermissiniz.Az daha bekleyin bitirsin okulunu.Annesi cok hakli.Neden buna sinirleniyor bunu kavga sebebi haline getiriyorsunuz ki?
Madem is bulamadiniz kendinizi geliştirecek, sosylallesecek seyler yapabilirsiniz.O zaman neden daha evlen miyorum sorusunu daha az kafaniza takacaksiniz emin olun..

Kısmet bu işler hem.sen bence çok isteyen taraf olma yine de, bir de askerlik var iş var iş bulmanız lazımher ikinizin de oturtursunuz sonra , çevrede çok sözlenen vardır çoğu kendi arasında yüzük takiyordur dikkat edin.

Back