- 23 Ağustos 2012
- 50.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.840
- 898
Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!
Evli gibi ama sormadan bilemezsiniz. Evliyse adamin yaptigi cok yanlis. Ben bunda yardimseverlik filan goremiyorum. Yolunun ustu bile degilmis, sizi almak icin yolunu degistiriyormus. Ne munasebet elin kizinin soforlugunu yapmak ikide bir...
Hicte arkadas gordugunu sanmiyorum. Direk eve birakayimla baslamis muhabbet zaten. Onceden olan bir arkadaslik olsa neyse ki onda bile devamli yapilmaz bu.
Varsa da esinin bu durumu bildigini hic sanmam.
Durum aleni bence adam evli ve gayet gevşek.
Yani cocuk muhabbetleri, oto koltugu, esini anlatmasi... Bence bu birlikte gidip gelmeler sıklasip iyice yakinlasinca işin sonunda "evliligimi saklamamistim ki" diyebilecek bir tip. Rezil.
Iyilikmis buna iyilik mi denir. Hic yapacak iyilik kalmamista taksiyle giden sadece 1 kizin soforlugunu yapma iyiligi düşmüş içine nedense...
Aşığım demedi etkilendiğini söylediAyrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!
Üniversitede ve çalıştığım zamanlar böyle abiler vardı. İyilik yapmak isterlerdi. Yani bana çok abes gelmiyor adamın yaptığı. Çünkü çok gördüm yapan. Ben hiç binmedim ama arkadaşlarım binerdi. Kimse aşık olmadı birbirine. Okulda çok takılırdık, bir yerlere giderdik. evlerine bile giderdik. Eşleriyle tanışırdık. Bu sebeple bana abes gelmiyor. Bana abes gelen hemen aşık olunması. Yani karşı cinsler arkadaş olabilir. Hele okul arkadaşlıkları daha samimidir sıcaktır.Aşığım demedi etkilendiğini söyledi
Bence adamda suç evli hemde ufak bebeği var
Bu kızla işi ne?
Servis mi bu adamın arabası?
Adam hiç iyi niyetli değil bunu görmemek için kör olmak laxım
Arkadaş modunda falan değil
Gelip evinden almış kızı
Yol üstünde vs olur bırakır ama böyle birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?