• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Bence adamın bekar olduğunu düşündürecek hiçbir şey yok niye o hisse kapıldınız ki?
Çocuğunu ekran fotosu yapmış, ortamlarda bez, mama muhabbeti yapıyor, eşinin bankacı olduğundan bahsetmiş ( eski eşinin mesleğinden niye bahsetsin ki), arabasında oto koltuğu da var. Eee nerden çıkıyor bekar olduğu?
Belki cıvık belki çapkın biri ama adam evli yani net.

Arabada ki oto koltuğu, bez mama muhabbeti, bankacı eşi ile ilgili durumlar hepsi evli demeye geliyor zaten.
Hatta işte alyansi yok, kahveci sordu,esi bankacı olsa giyimine karışır vs gibi şeylerden sizin bekar çıkarımi yapma isteğinizi baskın olarak hissettim.
Buradan bakınca net hersey

Benimde eşim işi dolayısıyla alyans takmaz alyans olmaya bilir bozmamış çocuğu olan biriyle mi evleneceksin peki eminimmisinnbuna

kızı oldugunu saklamadığına göre bence evli de olsa saklamazdı diye dusundum ama iki farklı arabayla gelmesi enteresan geldi özellikle bir merakı yoksa iki arabası olması garip

kızı oldugunu saklamadığına göre bence evli de olsa saklamazdı diye dusundum ama iki farklı arabayla gelmesi enteresan geldi özellikle bir merakı yoksa iki arabası olması garip
İyi de adam evli olduğunu saklamamış ki.
Böyle bir muhabbet olmamış, durduk yere evliyim diye niye desin. İmajı son derece evli zaten

Adam evli sizinde arabaniz yok nezaket gosteriyo olabilir azili capkin olabilir sagda solda kahve icecek kendine gore zararsiz flort edecek

Adam durduk yere evliyim mi diyecek. Son derece sacma olurdu ki zaten baska arkadasina esinin bankaci oldugunu soylemis ve konu sahibesi de duymus bunu.

adam yüzde yüz evli.arabalardan biri eşinin arabası. bence siz bu adamdan çok hoşlanmışsınız ve kendinizi bekar olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. adam evli olduğunu tam da saklamıyor zaten. ama sizden bir beklentisi de var gibi. uzak durun derim.

Üniversitede ve çalıştığım zamanlar böyle abiler vardı. İyilik yapmak isterlerdi. Yani bana çok abes gelmiyor adamın yaptığı. Çünkü çok gördüm yapan. Ben hiç binmedim ama arkadaşlarım binerdi. Kimse aşık olmadı birbirine. Okulda çok takılırdık, bir yerlere giderdik. evlerine bile giderdik. Eşleriyle tanışırdık. Bu sebeple bana abes gelmiyor. Bana abes gelen hemen aşık olunması. Yani karşı cinsler arkadaş olabilir. Hele okul arkadaşlıkları daha samimidir sıcaktır.
Aşık oldum demedi ki
Adam yolunu değiştirip geliyormuş sırf iyilik olsun diye hmm peki
Bende üniversite okudum ama bizde öyle abiler yoktu..

Konu sahibi durum ne. Merakta kaldık.

Cumaya kadar bir daha görme ihtimalim yok okul cuma cumartesi:)
Burda yazılanlar çok faydalı oldu benim için. Sormayacağım bile direk kendimi geri çekip bahaneler uydurarak haftaya hiç arabasına binmemeyi planlıyorum.
Konuyu en başından kapatmak en temizi

adam yüzde yüz evli.arabalardan biri eşinin arabası. bence siz bu adamdan çok hoşlanmışsınız ve kendinizi bekar olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. adam evli olduğunu tam da saklamıyor zaten. ama sizden bir beklentisi de var gibi. uzak durun derim.

Bence de adam evli ama konusahibi evli olmasın diye içten içe dua ediyormuş gibi geldi.

Benim eşim beni metro çıkışından alır bu arada nerdeyse hergün birilerini de metroya bırakır o arada,şirketten kadın arkadaşları olur çoğu zaman. Bazen üç bazen iki kişi. “Aa x hanım yok derim ben mesela “ ,”Burçakçım kimseyi beklemiyorum indiğim saat seni aldığım saat belli,kim yetişirse “ der,yani kişiye özel bi tavrı yoktur,o yüzden aslında sizi anlıyorum konusahibi sizi özel olarak alıp bıraktığı için umutlandınız bence. Evli olup flört etmek isteyen biri bence kartları da açık oynuyor bu arada. Hayat standardlarını bozmadan sizinle takılacak belki de.

bende evlıyım ama alyans takamıyorum bazen aklıma gelıyor bınde bır
esımde oyle ıkımızı de rahatsız edıyor
yanı alyansla onun alakası yok

nıye sormuyorsunuz kı bebek koltugu var evlısın heralde cocugun var sanırım dıye sormanın nesı zor olabılır

bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum :110:
Öyle değil tabi. Aaa çocuğunuz mu var? Zor olmuyor mu çocukla, eşiniz destek o halde, ne iş yapıyor gibi sorsanız?

Direk sor tabi.
Konuyu oraya getir.
Sende var mı evlilik falan de.
Ay şuan ben olsam şak diye mesaj atarım öyle beklenecek bişeyde değil.
Eğer evliyse ve senle takılıyorsa bugün yarın eşi görse senin adın çıkacak bi suçun olmadan

Ben tanımadığım bir adamın arabasına binmem
Bu bence çok samimi bir davranış
İlk tanıştığım da erkek arkadaşlarımın arabasına bile binmedim gelip alayım dediler hep hayır dedim prensip meselesi kendim gittim buluştum
Ki evli olmadıklarınada emindim
Sen daha bunu bilmeden adamın arabasıyla gidip geliyorsun yanlış anlama ama erkek açısından rahat bir kız ben buna yürürüm diye düşünüyor şu an .erkekleri çok iyi tanırım .bugün araba yarın ev der
Diyorsan bende rahatım diyecek bir şey yok.ama duygusal bir birliktelik istiyorsan bu adam yanlış adam .sonra gelip ağlama.mantıklı ol biraz.insan kendini bile bile niye ateşe atar?
Aferin bence de kendinizi koruyun. Pimi çekilmiş el bombası mübarek )))

Back