• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Buradaki bayanlar cok akilli yanilmazlar genelde. Ben cok iyi niyetli dusundum galiba bosanmis olabilir cocuga babaanne bakiyor araba da onlarin arabasi. Adam ailesiyle yasiyor. cocuga bakanda var kendi is okul aksam icmeye gitmek vakti bol rahat. Ama biran once emin olun evli ise kimsenin ahini almayin..

Neden kendi imkanlarinizla gidip gelmeyi tercih etmiyorsunuz ? Gerçekten meraktan soruyorum.

Sahsen is arkadasim beni eve biraksa.. karisi bildigi zaman bu durumdan rahatsiz olacak olsa arabaya binmezdim tekrar.

Sürekli olan bir durum olmadığı için haftada bir iki kez bırakıyorlar. Tek kişi de değil yani bi o bi diğeri bi daha diğeri, yani bindiğim birinin arabasına ayda veya iki ayda bir biniyorum. İş yerim çok tenha sabahın karanlığında gidip akşamın karanlığında dönüyorum. Tek bayanım, benim dışımda da herkes araba ile geliyor, metroya da yaklaşık yarım saat yürüyorum. Açıkcası korktuğum için biniyordum önceleri şimdi de hem kışın hala korkuyorum hemde rahatıma geliyor. Bunuda inkar edemem.

Sürekli olan bir durum olmadığı için haftada bir iki kez bırakıyorlar. Tek kişi de değil yani bi o bi diğeri bi daha diğeri, yani bindiğim birinin arabasına ayda veya iki ayda bir biniyorum. İş yerim çok tenha sabahın karanlığında gidip akşamın karanlığında dönüyorum. Tek bayanım, benim dışımda da herkes araba ile geliyor, metroya da yaklaşık yarım saat yürüyorum. Açıkcası korktuğum için biniyordum önceleri şimdi de hem kışın hala korkuyorum hemde rahatıma geliyor. Bunuda inkar edemem.

Sinsi , kurnaz , erkeğin ilgisini görmek için kırk takla atan maskeli kadınlardan değilseniz , kendinize sadiksaniz , bu şekilde gitmek en mantıklısı tabiki.

Erkekler neden saklar eşlerinden anlamam. Ben saklamam, eşimde saklamaz.

Söylediğimde rengi değişir eşimin ama en azından saklamamamin gururunu yaşar.
Aynı şekilde bende.

Yollar kötü. Yol ayrımları sonrası otobüs , taksi sorunu olan evler var. Karanlıkla ise gidip karanlikta dönen biz kadınların işi zor.
Erkekler daha rahat. Dünyayı batıran onlar.

Bunu öğrenmek çok kolay. Arabasına bindiğinizde bebek koltuğundan konuyu açın sorun. Yani evli olma ihtimali yarı yarıya aslında, olabilir de olmayabilir de..
Siz yine de bekar olup olmadığını öğrenmeden fazla kaptırmayın kendinizi derim..

Sinsi , kurnaz , erkeğin ilgisini görmek için kırk takla atan maskeli kadınlardan değilseniz , kendinize sadiksaniz , bu şekilde gitmek en mantıklısı tabiki.

Erkekler neden saklar eşlerinden anlamam. Ben saklamam, eşimde saklamaz.

Söylediğimde rengi değişir eşimin ama en azından saklamamamin gururunu yaşar.
Aynı şekilde bende.

Yollar kötü. Yol ayrımları sonrası otobüs , taksi sorunu olan evler var. Karanlıkla ise gidip karanlikta dönen biz kadınların işi zor.
Erkekler daha rahat. Dünyayı batıran onlar.

Allah korusun. Allah bugüne kadar o saydığınız konuma düşürmedi çok şükür. Bundan sonra da düşürmesin. Amin.

Biz kadınların işi türkiyede gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun. Amin

Bence kesinlikle evli. Bosanmis biri eski esinin mesleginden falan bahsetmez bence, koltuk da varsa ve farkli iki araba gorduyseniz kesinlikle evlidir. Bence heyecan ariyor.

Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!

Bence de evlilikler bu kadar rahat olmamalı.
Cidden heyecan arayan bir tip olsa çlocuğu da gizlerdi diye düşünüyorum. Aklıma takılan da bu.
Çocuğu evliliği bile bile dile getiriyordur belki... Evli çocuklu olmasını umursamadan takılan kadınlar(erkekler) var bak mesela... Samimiyetinizi yanlış anlayıp cesaret alıyor olmasın?

Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!
cunku karsi cins, gideri varsa asik olmaliyiz her turlu :)

Diyelim ki adam boşanmış veya boşanacak durumda biri olsun.
Yine de bekar hiç evlenmemiş biri için çocuğu olan boşanmış bir adam ne kadar iyi bir seçenek sizce ?
Burada acılan konuları hep okuyoruz eski es,cocuk,cocuğun haftasonu kalması ne bileyim nafaka muhabbeti vs.hep sorun oluyor.
Aslında biz kadınlar en baştan sinyalleri doğru alsak mantıklı düşünsek daha mutlu olabiliriz sanırım.

Siz adamdan hoşlandığınız İçin evli misin dersem yanlış anlar sanıyorsunuz. Nerelisin ya da kaç kardeşsiniz sorularından farksız bence.

Arabasinda bebek koltugu olmasi cocugunun oldugu anlamina gelir evli olup olmadigini anlayamazsiniz ;) ben heyecan aradigini sanmiyorum,oyle olsa cocugu da saklama ihtiyaci duyardi. Belki de bosanmis bir babadir sadece. Ama dogrudan sormaniz gayet dogal,arabaya binin ve sorun,esinizin beni alip biraktiginizdan haberi var mi deyin mesela. Haberi yok derse,yaptiginiz cok yanlis dersiniz. Haberi var derse de en azindan sadece arkadas oldugunuzu anlamis olur buna gore duygulariniza engel olursunuz

Back