- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- 358
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Bir gelisme olmadi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmı bir gelişme?athenenoctua 'nin hassasiyeti ve iyi niyeti sayesinde konudan şimdi haberdar oldum
Şehrinizi bana da yazın lütfen, kendinizle ilgili bilgi vermenize gerek yok
Okulunuza gelen sosyal hizmetler uzmanlarından birinin ismini verebilirseniz ben konuya anında ulaşabilirim
Çalıştığım sivil toplum kuruluşunun hemen ekip görevlendirmesini sağlayabilirim
Hatta gezici ekibimizin uğrayacağı bir şehirdeyseniz kendim de geleceğim
Mesajınızı bekliyorum
selamlar,
olumlu gelişmeler var çok şükür. öğretmen arkadaşlar bilir müdürlerin tamamı görevden alınmıştı sene başında. bu nedenle bizim okulumuzda 4 aydır müdür yoktu. yeni müdürümüz göreve başladı bir de görevlendirme rehberlikçi. arkadaşların durumu kendilerine anlatmasıyla ikisi de oldukça ilgilendiler. genel olarak babadan bir çekinme var açıkçası herkeste üzerimize sıçratmayalım şeklinde yaklaşılıyor ki ben haklı olduklarını düşünüyorum. kızın halasının geçmişte bi velayet talebi olduğunu yazmıştım kendisiyle iletişime geçilmiş. sosyal hizmetlere zaten başvurulmuştu. halanın tekrar velayet talebiyle dava açması söz konusu. okul da resmi olarak tanıklık edecek yaşananlara. bakalım çocuk esirgeme ya da başka türlü benzer bi yerdense halanın velayeti alması çok daha iyi olacak. inşallah bir an önce dava açılır ve kız için hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Filmlerde babaların çok şefkatli olduklarını da görüyoruz ama sonuç ortada.tamam hala alsnda türk filmlerinde görüyoruz halanin kocasi ve halanin oglu varsa bunlar nolcak ah ah
velayet davası açılmış kızın halası tarafından. ama kesinlikle çocuk anlatmıyor neler olduğunu ve mutsuz. nolursa olsun babadan ayrılmak istemiyor. nasıl bir psikolojideyse artık.
sosyal hizmetler yetkilisi gelmiş bir de kızla konuşmuş dosya açılmış. o dosya davada kullanılır mı? kızın samimi olduğu iki arkadaş da davada şahit olmak istiyorlar bakalım halaya ulaşabilirlerse. ben de pek yazamadım kusura bakmayın hamilelikten dolayı uzun bir süre raporluydum okula gidemedim. bir de dediğim gibi kız sabahçı diğer öğretmenler de. öğrenmek biraz zor oldu gelişmeleri. işte son durum böyle.
Adam öyle korkunç öyle disiplinli ki tam bir psikopat. Kızın raporu yok özel eğitimden biz de kalmasın diyr yıllardır 50yle geçiriyoruz. 9dan beri bu böyle. Adam geçen gün gelmiş bi sene bırakın sınıfta kalsın ne bu böyle bütün notları 50 adam gibi çalışsın kalsın da diyormuş. Ona bir haftadan fazla ağladı çocuk her gün öğretmenler odasına gelip beni 100lr geçirin diye yalvardı herkese.konu hakkında yonlendirebilecek bilgim yok maalesef,
belki aksamcılar gorur konuyu, bir bilen yazar.
daha iyi bir yaşam bilmiyor ki babasını kotu gorebilsin, ustelik her seye ragmen babası sonucta, kaybetmekten de korkar, birkez acıyı yasamıs bir cocuk zaten.
iskencecisine karsı bile bagımlı gibi davranan insanlar var, o bambaska bir psikoloji, bilgili arkadaslar da belki yazar.
halası velayetini istemisken umarım davada cocugun psikolojisi goz onunde bulundurularak karar verilir...
kim bilir evde 50 olan notu gorunce neler yapıyor kızına : (Adam öyle korkunç öyle disiplinli ki tam bir psikopat. Kızın raporu yok özel eğitimden biz de kalmasın diyr yıllardır 50yle geçiriyoruz. 9dan beri bu böyle. Adam geçen gün gelmiş bi sene bırakın sınıfta kalsın ne bu böyle bütün notları 50 adam gibi çalışsın kalsın da diyormuş. Ona bir haftadan fazla ağladı çocuk her gün öğretmenler odasına gelip beni 100lr geçirin diye yalvardı herkese.