• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

athenenoctua athenenoctua 'nin hassasiyeti ve iyi niyeti sayesinde konudan şimdi haberdar oldum

Şehrinizi bana da yazın lütfen, kendinizle ilgili bilgi vermenize gerek yok

Okulunuza gelen sosyal hizmetler uzmanlarından birinin ismini verebilirseniz ben konuya anında ulaşabilirim

Çalıştığım sivil toplum kuruluşunun hemen ekip görevlendirmesini sağlayabilirim

Hatta gezici ekibimizin uğrayacağı bir şehirdeyseniz kendim de geleceğim

Mesajınızı bekliyorum
Varmı bir gelişme?

selamlar,

olumlu gelişmeler var çok şükür. öğretmen arkadaşlar bilir müdürlerin tamamı görevden alınmıştı sene başında. bu nedenle bizim okulumuzda 4 aydır müdür yoktu. yeni müdürümüz göreve başladı bir de görevlendirme rehberlikçi. arkadaşların durumu kendilerine anlatmasıyla ikisi de oldukça ilgilendiler. genel olarak babadan bir çekinme var açıkçası herkeste üzerimize sıçratmayalım şeklinde yaklaşılıyor ki ben haklı olduklarını düşünüyorum. kızın halasının geçmişte bi velayet talebi olduğunu yazmıştım kendisiyle iletişime geçilmiş. sosyal hizmetlere zaten başvurulmuştu. halanın tekrar velayet talebiyle dava açması söz konusu. okul da resmi olarak tanıklık edecek yaşananlara. bakalım çocuk esirgeme ya da başka türlü benzer bi yerdense halanın velayeti alması çok daha iyi olacak. inşallah bir an önce dava açılır ve kız için hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

selamlar,

olumlu gelişmeler var çok şükür. öğretmen arkadaşlar bilir müdürlerin tamamı görevden alınmıştı sene başında. bu nedenle bizim okulumuzda 4 aydır müdür yoktu. yeni müdürümüz göreve başladı bir de görevlendirme rehberlikçi. arkadaşların durumu kendilerine anlatmasıyla ikisi de oldukça ilgilendiler. genel olarak babadan bir çekinme var açıkçası herkeste üzerimize sıçratmayalım şeklinde yaklaşılıyor ki ben haklı olduklarını düşünüyorum. kızın halasının geçmişte bi velayet talebi olduğunu yazmıştım kendisiyle iletişime geçilmiş. sosyal hizmetlere zaten başvurulmuştu. halanın tekrar velayet talebiyle dava açması söz konusu. okul da resmi olarak tanıklık edecek yaşananlara. bakalım çocuk esirgeme ya da başka türlü benzer bi yerdense halanın velayeti alması çok daha iyi olacak. inşallah bir an önce dava açılır ve kız için hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

sonuca çok sevindim... :)))
bende tam sosyal hizmetlerden daha üstü daha yetkili birileri yok mu onlara basvurun diyecektim..
hala bir an evvel alsin bu çocugu... lütfen sizde bu velayet davasi bitene kadar arkasini birakmayin bu isin!!!

tamam hala alsnda türk filmlerinde görüyoruz halanin kocasi ve halanin oglu varsa bunlar nolcak ah ah

velayet davası açılmış kızın halası tarafından. ama kesinlikle çocuk anlatmıyor neler olduğunu ve mutsuz. nolursa olsun babadan ayrılmak istemiyor. nasıl bir psikolojideyse artık.

sosyal hizmetler yetkilisi gelmiş bir de kızla konuşmuş dosya açılmış. o dosya davada kullanılır mı? kızın samimi olduğu iki arkadaş da davada şahit olmak istiyorlar bakalım halaya ulaşabilirlerse. ben de pek yazamadım kusura bakmayın hamilelikten dolayı uzun bir süre raporluydum okula gidemedim. bir de dediğim gibi kız sabahçı diğer öğretmenler de. öğrenmek biraz zor oldu gelişmeleri. işte son durum böyle.

velayet davası açılmış kızın halası tarafından. ama kesinlikle çocuk anlatmıyor neler olduğunu ve mutsuz. nolursa olsun babadan ayrılmak istemiyor. nasıl bir psikolojideyse artık.

sosyal hizmetler yetkilisi gelmiş bir de kızla konuşmuş dosya açılmış. o dosya davada kullanılır mı? kızın samimi olduğu iki arkadaş da davada şahit olmak istiyorlar bakalım halaya ulaşabilirlerse. ben de pek yazamadım kusura bakmayın hamilelikten dolayı uzun bir süre raporluydum okula gidemedim. bir de dediğim gibi kız sabahçı diğer öğretmenler de. öğrenmek biraz zor oldu gelişmeleri. işte son durum böyle.

konu hakkında yonlendirebilecek bilgim yok maalesef,
belki aksamcılar gorur konuyu, bir bilen yazar.

daha iyi bir yaşam bilmiyor ki babasını kotu gorebilsin, ustelik her seye ragmen babası sonucta, kaybetmekten de korkar, birkez acıyı yasamıs bir cocuk zaten.
iskencecisine karsı bile bagımlı gibi davranan insanlar var, o bambaska bir psikoloji, bilgili arkadaslar da belki yazar.
halası velayetini istemisken umarım davada cocugun psikolojisi goz onunde bulundurularak karar verilir...

konu hakkında yonlendirebilecek bilgim yok maalesef,
belki aksamcılar gorur konuyu, bir bilen yazar.

daha iyi bir yaşam bilmiyor ki babasını kotu gorebilsin, ustelik her seye ragmen babası sonucta, kaybetmekten de korkar, birkez acıyı yasamıs bir cocuk zaten.
iskencecisine karsı bile bagımlı gibi davranan insanlar var, o bambaska bir psikoloji, bilgili arkadaslar da belki yazar.
halası velayetini istemisken umarım davada cocugun psikolojisi goz onunde bulundurularak karar verilir...
Adam öyle korkunç öyle disiplinli ki tam bir psikopat. Kızın raporu yok özel eğitimden biz de kalmasın diyr yıllardır 50yle geçiriyoruz. 9dan beri bu böyle. Adam geçen gün gelmiş bi sene bırakın sınıfta kalsın ne bu böyle bütün notları 50 adam gibi çalışsın kalsın da diyormuş. Ona bir haftadan fazla ağladı çocuk her gün öğretmenler odasına gelip beni 100lr geçirin diye yalvardı herkese.

Adam öyle korkunç öyle disiplinli ki tam bir psikopat. Kızın raporu yok özel eğitimden biz de kalmasın diyr yıllardır 50yle geçiriyoruz. 9dan beri bu böyle. Adam geçen gün gelmiş bi sene bırakın sınıfta kalsın ne bu böyle bütün notları 50 adam gibi çalışsın kalsın da diyormuş. Ona bir haftadan fazla ağladı çocuk her gün öğretmenler odasına gelip beni 100lr geçirin diye yalvardı herkese.
kim bilir evde 50 olan notu gorunce neler yapıyor kızına : (
umarım kurtulur o adamdan,
derin yaralar acmıstır ama hicbir sey icin gec degil, daha gencliginin baharında yolun coook cok basında,
halası ona anne gibi yaklasıp yine sert yine disiplinli bile olsa babadan cok daha iyi bakacagı kesin.
erkek kardesinin normal olmadıgının o da farkında ki velayet icin ugrasıyor kadın, umarım alırlar o cocugu.
iyi ki okul olarak ilgileniyorsunuz mylittlesunshine, guzel haberlerini bekliyoruz...

offf, nasil insanlar var hayatta.
Boyle olamaz ya cocuk besbelli korktugu icin bisey diyemiyor.
Insallah cozum bulunurda kurtulur o yavrucak.

Baba kiziyla yatiyor!...hic akliniza acaba mi sorusu gelmesin bu serefsiz sadist pedofil psikopat, kiza cinsel tacizde bulunmustur ve hala bulundugunu cok rahat iddia ederim.
...mesajima sonra devam edecegim

merhaba duyarlı öğretmen arkadaşım ben bu konuda uzmanım. kızın yaşı kaç? 18 yaşından küçükse eğer kızın şikâyetçi olması şart değil, siz yada herhangi biri isimsiz ihbarda bulunabilir. alo183 ü arayın en garanti en kestirme yol. sizi dinleyip, bulunduğunuz ildeki aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne durumu ileteceklerdir, onlar da ekip gönderip habersiz eve incelemeye gidecektir. bunu lütfen yapın, isminizi vermeyebilirsiniz. daha detaylı bir sorunuz olursa özelden yazın cevaplarım. bu konu çok önemli lütfen hiç değilse benimle irtibata geçin.

Bu anlattıklarınızı baz alarak söylemem gerekir ki.Tamamen bu bir istismardır.Geçmişe dönüp bakıldığında ise annesinin intihar etmesi hele ki karnında ki evladıyla intihar etmesi bu kuşkuyu destekliyor.
Bizler birer uzman değiliz fakat iç güdülerimiz var.Ne yapın ne edin o kızı kurtarın.Ve güzel bir hayata sahip olmasını sağlayın.

Back