• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!

Eee o zaman çok değerli kocişiniz de genç, bekar kızları sabah sabah arayıp seni bırakayım demesin mesela? Kocalarınız başka kadınlara yazılırken flört ederken sıkıntı yok, ama o kadınlar ne de çabuk aşık oluveriyor oh yeah hayat erkeklere güzel. Gözü dışarda olan erkeklere laf yok ama bulmuşken vurun kahpeye (her zamanki gibi)

Son düzenleme:
Evli gibi ama sormadan bilemezsiniz. Evliyse adamin yaptigi cok yanlis. Ben bunda yardimseverlik filan goremiyorum. Yolunun ustu bile degilmis, sizi almak icin yolunu degistiriyormus. Ne munasebet elin kizinin soforlugunu yapmak ikide bir...
Hicte arkadas gordugunu sanmiyorum. Direk eve birakayimla baslamis muhabbet zaten. Onceden olan bir arkadaslik olsa neyse ki onda bile devamli yapilmaz bu.
Varsa da esinin bu durumu bildigini hic sanmam.

3 cocugu oldugunu ve evli oldugunu bildigi halde sevgili olup cocuklarla görüsen insanlar var hatta.Bu adamda seni öyle birimisin diye yokluyor olabilir.bosanmis olsa bile erkeklerinn vve ailerinin kahri cekilmiyor heleki birde cocugu var ve eski es var mutlu olamazsin.

Evli gibi ama sormadan bilemezsiniz. Evliyse adamin yaptigi cok yanlis. Ben bunda yardimseverlik filan goremiyorum. Yolunun ustu bile degilmis, sizi almak icin yolunu degistiriyormus. Ne munasebet elin kizinin soforlugunu yapmak ikide bir...
Hicte arkadas gordugunu sanmiyorum. Direk eve birakayimla baslamis muhabbet zaten. Onceden olan bir arkadaslik olsa neyse ki onda bile devamli yapilmaz bu.
Varsa da esinin bu durumu bildigini hic sanmam.

Durum aleni bence adam evli ve gayet gevşek.

Durum aleni bence adam evli ve gayet gevşek.

Yani cocuk muhabbetleri, oto koltugu, esini anlatmasi... Bence bu birlikte gidip gelmeler sıklasip iyice yakinlasinca işin sonunda "evliligimi saklamamistim ki" diyebilecek bir tip. Rezil.

Iyilikmis buna iyilik mi denir. Hic yapacak iyilik kalmamista taksiyle giden sadece 1 kizin soforlugunu yapma iyiligi düşmüş içine nedense...

Yani cocuk muhabbetleri, oto koltugu, esini anlatmasi... Bence bu birlikte gidip gelmeler sıklasip iyice yakinlasinca işin sonunda "evliligimi saklamamistim ki" diyebilecek bir tip. Rezil.

Iyilikmis buna iyilik mi denir. Hic yapacak iyilik kalmamista taksiyle giden sadece 1 kizin soforlugunu yapma iyiligi düşmüş içine nedense...

Ne kadar guzel yazmissiniz "Hic bir iyilik kalmamis bunu yapmis"

Ne kadar yazik ya insanlarin tek derdi heyecan ve arayis olmus.

Hasta ve muhtac cocuklar ve belki binlerce problem varken bu kisilerin kurulu bir duzeni varken heyecan aramasi ne diyecegimi de bilemedim.

Direk sorsanız aklıma geldi arabadaki bebek koltuğunu soracaktım unutmuşum diye yada arkadaşlardan evli olduğunu duydum falan deseniz.. Gerçi o zaman da saklayabilir ama bilemedim :işsiz:

Ya aslinda sizi anliyorum bu u bir sekilde sorabilirdiniz ama belkide duyacaginiz cevaptan korktugunuz icin sizde bosvermis umursamiyor gorunmek istediniz belkide icgudusel olarak kimbilir. Tekrar binerseniz mesela arkada koltugu gosterip kizmi erkek mi? Ufak galiba ne kadarlik ufaklik falan diyip gulerek sorabilirsiniz belkide

Boşanmış olsa eğer, eski eşinin arabasını neden kullansın. Kendi arabasında kızı için oto koltuğu koymuş olabilir yada evli.Ama boşanmışsa da laf arasında mutlaka belirtirdi yada belirtir biraz zaman sonra bişemiyorum. Bana evli olabilir gibi geldi. Bence bir daha karşılaştığınızda sohbet esnasında sorun. Fotoğraftaki kızın mı? İsmi ne? Sana benzetemedim eşinemi benziyo diye girebilirsiniz :)

Herkesin arabasına binerim

İçmeye yer önerirse söylerim hatta tarif bile ederim de eve gidince neden ona konum attınız

Bana bir tık hızlı gidiyorsunuz gibi geldi

Arabasında çocuk koltuğu olan bez mama muhabbeti yapan Adam da evlidir

Boşanmış Adamın bezden mamadan haberi olmaz çoğunlukla olsa bile konuşmaz

Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!
Aşığım demedi etkilendiğini söyledi
Bence adamda suç evli hemde ufak bebeği var
Bu kızla işi ne?
Servis mi bu adamın arabası?
Adam hiç iyi niyetli değil bunu görmemek için kör olmak laxım
Arkadaş modunda falan değil
Gelip evinden almış kızı
Yol üstünde vs olur bırakır ama böyle birşey değil.

Aşığım demedi etkilendiğini söyledi
Bence adamda suç evli hemde ufak bebeği var
Bu kızla işi ne?
Servis mi bu adamın arabası?
Adam hiç iyi niyetli değil bunu görmemek için kör olmak laxım
Arkadaş modunda falan değil
Gelip evinden almış kızı
Yol üstünde vs olur bırakır ama böyle birşey değil.
Üniversitede ve çalıştığım zamanlar böyle abiler vardı. İyilik yapmak isterlerdi. Yani bana çok abes gelmiyor adamın yaptığı. Çünkü çok gördüm yapan. Ben hiç binmedim ama arkadaşlarım binerdi. Kimse aşık olmadı birbirine. Okulda çok takılırdık, bir yerlere giderdik. evlerine bile giderdik. Eşleriyle tanışırdık. Bu sebeple bana abes gelmiyor. Bana abes gelen hemen aşık olunması. Yani karşı cinsler arkadaş olabilir. Hele okul arkadaşlıkları daha samimidir sıcaktır.

Back