gunaydın kızlar
dun aksam yazamadım, yogundu ev bayagı bi.
dunku ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası
180 gr antrikot
kıvırcık salatası
2 kuru kayısı (içine bırer cevız koyarak yedım, canım cok tatlı ıstıodu)
4-5 bardak su
30 dk yuruyus
kucuk şişko acı bıber tursuları varya onlardan denesene, ben anında cıkıorum acı bıber tursusu yedıgımde
çok geçmiş olsun yaa ben bilgisayarı bile açamıyorumkievim çok büyük temizle temizle bitmiyor daha mutfak ve lavabolar var hayırlısıyla bi bitirebilsem artık
Günaydın kızlarrrr ilkbahardan sanırım bu günlerde pek keyifsiz ve yorgun hissediyorum kendimi... o yüzdende ne zamandır yazmıyorum
sabah
1 tam buğday
kk peynir
2 zeytin
çay
(tuvalet problemim hala fena bir gün isal bir gün kabız ne yapsam olmuyor )
herkese keyifli günler
geçmiş olsun cnm yaa diş insanı çok kötü yapıyor...
gunaydın kızlar
dunku ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası
180 gr antrikot
kıvırcık salatası
4-5 bardak su
30 dk yuruyus
kucuk şişko acı bıber tursuları varya onlardan denesene, ben anında cıkıorum acı bıber tursusu yedıgımde
topiğe kimse uğramıyor mu
kızlar bugün dişime dolgu yaptırdım şimdi çorba yaptım soğutarak içmeye çalışıyorum.1 kase içtim öğlende birşey yemedim bugün sadece çorba içebilirim.
kolay geslın cnm:!6:çok geçmiş olsun yaa ben bilgisayarı bile açamıyorumkievim çok büyük temizle temizle bitmiyor daha mutfak ve lavabolar var hayırlısıyla bi bitirebilsem artık
Gunaydın canım eskısı gıbı gelmıyosun farkındayım gecsın bır an önce kahvaltın cok az gıbı geldı canımGünaydın kızlarrrr ilkbahardan sanırım bu günlerde pek keyifsiz ve yorgun hissediyorum kendimi... o yüzdende ne zamandır yazmıyorum
sabah
1 tam buğday
kk peynir
2 zeytin
çay
(tuvalet problemim hala fena bir gün isal bir gün kabız ne yapsam olmuyor )
herkese keyifli günler
gunaydın kızlar
dunku ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası
180 gr antrikot
kıvırcık salatası
4-5 bardak su
30 dk yuruyus
günaydın
sabah,
2 dilim kızarmış ekmek
1 domates
1 kk köy peyniri
dun salata gunumdu(normalde ıcmemem gereken bır bardak lıght sut le neskafe yaptım ve ıctım )
aksam salata yedım yatmadan öncede yıne yememem gerek ıncır cevız ve cağla yedım)
kacamaklar yapıyorum bakalım kac kılo verıcem(dun hıc spor yapmadım dolayısıyla zaten yağmur yağıyodu)
Bu sabah et gunum:kalktığımda 2 bardak su ıctım
tavuk göğsu hasladım tuzsuz ve boğazım cok ağrıdığı ıcın yıne yememem gerek tavuk suyunu corba gıbı ıctım tavuk göğsuyle
ara:yesıl cay
canım geçmiş olsun.
bende bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum aynı kiloda olabilirim.bugün itibariyle dikat etmeye çalışacağım.kilo almayıp kilomu bile korusam yeterli.
ara
1 kase (büyük kase ) dolusu yulaflı yoğurt
saol canımevet cok kendını yorma sonucta hamıle kalmayı dusunuyosun sadece sağlıklı seyler ye yesıl cay ıcme,sebze meyve et hepsınden az az ye
ben kılo verırırım de 2 kılo belkı
evlendikten sonra bende çok klio aldım malesef, 38 40 beden giyerken 42 44 bedene kadar çıktım 1,5 sene içersinde :S
şuanda diyet yapıyorum 4 kiloya yakın verdim giymediğim kıyafetlerim olmaya başladı :)
hedefime ulaşmak için bi 4 kg daha vermem gerek, abur cubur yok artık hayatımda mutluyum umutluyum zayıflayacağım inşAllah :)
Şu cektığım aclığa az gelıyor
2 haftadr dikkat ediyoruz yediklerimize senin bu hafta yaptığın diyet seni bence biraz yordu ondanda hasta olmuş olabilirsin dikkat et sonra tekrar devam edersin.
günlük yediğimiz sebzelerle vucudumuz sağlıklı kalıyor tek besin yeterli gelmiyor gibi geliyor bana:26:
slm kılzra nasılsınız...
menümü yazam kızlar
sabah light ekmekle tost...
öğlen 1 dilim kepek ekmek,peynir ...
yemek yoktu şimdi yapıyorum...
arada elma yemeyi düşünüyorum
akşamda pırasa pişiriyorum...
günaydın
sabah,
2 dilim kızarmış ekmek
1 domates
1 kk köy peyniri
dun salata gunumdu(normalde ıcmemem gereken bır bardak lıght sut le neskafe yaptım ve ıctım )
aksam salata yedım yatmadan öncede yıne yememem gerek ıncır cevız ve cağla yedım)
kacamaklar yapıyorum bakalım kac kılo verıcem(dun hıc spor yapmadım dolayısıyla zaten yağmur yağıyodu)
Bu sabah et gunum:kalktığımda 2 bardak su ıctım
tavuk göğsu hasladım tuzsuz ve boğazım cok ağrıdığı ıcın yıne yememem gerek tavuk suyunu corba gıbı ıctım tavuk göğsuyle
ara:yesıl cay
saol canımevet cok kendını yorma sonucta hamıle kalmayı dusunuyosun sadece sağlıklı seyler ye yesıl cay ıcme,sebze meyve et hepsınden az az ye
ben kılo verırırım de 2 kılo belkı
Slm hosgeldın cnm halsızıım onun dsında ıyı sayılır sen nasılsın?
Çok ıyı gidiyosun
tamamen kurallara uysaydım bayılırdım:18:ben yasak da yapıyorum böyleyım bugun harıc 2 gunum kaldı yarım bırakmıyım sonuca bakıyım,bugunde spor yok burada hava soğudu ve yağmurlu halımde yok hafaya normala dönucem haklısın vucut dırencım dustu,ben ne zman dusse hasta olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?