slm kılzra nasılsınız...
menümü yazam kızlar
sabah light ekmekle tost...
öğlen 1 dilim kepek ekmek,peynir ...
yemek yoktu şimdi yapıyorum...
arada elma yemeyi düşünüyorum
akşamda pırasa pişiriyorum...
bende iyiym canım hava kapalı bende salaklaştım azcık hehehe....
sağol canım inşallah böle devam eder haftada 500gr versem bile yeter bana yaaaa.....
canım burasıda yağmurlu ve soğuk.bu hafta koşuşturmalarım oldu abimde işten ayrıldı evde oda rejim yapıyor.sebzelerde çoğu şeyi yemiyo bende kendime ayrı birşey yapamıyorum.düzene girecek mecbur arayı bulucaz
bizim evde abimde rejimde eşimede akşamları fazla birşey vermiyorum.bizimkilere diyorumki hani iş yerinde asgari ücret uygulanmaktadır yazıyor ya bizim evdede bu evde rejim yapılmaktadır yazdıralım diyorum
Sadece abur cuburu kesmedim biraz yemeklerimi de azalttım pilav çok yemiyorum,
günlük yürüyüşlerime dikkat ediyorum aslında daha fazla kilo verirdim ama bikaç haftadır hastalıklarla uğrasıyorum :S
yürüyüşlerimi aksattım, inşAllah hepimiz sağlıklı bi şekilde kilolarımızdan kurtuluruz. Zayıflamak için yürüyüş+egzersiz muhakkak şartmış
Sadece abur cuburu kesmedim biraz yemeklerimi de azalttım pilav çok yemiyorum,
günlük yürüyüşlerime dikkat ediyorum aslında daha fazla kilo verirdim ama bikaç haftadır hastalıklarla uğrasıyorum :S
yürüyüşlerimi aksattım, inşAllah hepimiz sağlıklı bi şekilde kilolarımızdan kurtuluruz. Zayıflamak için yürüyüş+egzersiz muhakkak şartmış
iyiyiz canım sen nasılsın
vallahi 500 gr bile iyi bence.o 500 gramlar birikecek birikecek kilo olucak sonrada manken gibi olucazz
bende iyiym canım hava kapalı bende salaklaştım azcık hehehe....
sağol canım inşallah böle devam eder haftada 500gr versem bile yeter bana yaaaa.....
süper...
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine...
2 kilomu süper...
süper fikir ama benim bebişler var onlara göre yemek pişiyo evde...
süper aramıza hoşgeldin...
Ben pılav yemıyorum normalde yaklasık 20 gundur duzenlı spor yapıyorum ama suan 5 gun de 5 kılo denıyorum.ınsallah sende hedefıne ulasırsın6
inşallah canım benim...
süper fikir ama benim bebişler var onlara göre yemek pişiyo evde...
süper aramıza hoşgeldin...
Ben pılav yemıyorum normalde yaklasık 20 gundur duzenlı spor yapıyorum ama suan 5 gun de 5 kılo denıyorum.ınsallah sende hedefıne ulasırsın6
inşAllah ulaşırım :) özledim o günlerimi çıtı pıtı biriyken tombul löpür löpür bişey oldum :S:26:
ben normaldeki halimden şuan daha zayıfım onun için kıyafetler oluyor rahat rahat.ama en süperide göbişin azalması çok güzel yaaevet ama özledığımız yıyeceklerde oluyorr off,kımısıne hafıf tombıslık cok yakısıyor,bana böle ıyısın dıyorlar ama ben kıyafetlerıme olmayınca bunalım oluyorum
1 fıncan yesıl cay
1 lt bıle su ıcemedımmm
1 fıncan şekersız turk kahvesı
ıkı catal tavuk göğsu
Yok daha emın değilim 2 kılo ancak verırım gibi gelıyor 5 gunde 5 kılodayım ya
Bebıslerın mı var?
ahhh ahh pilav makarna yüzü görmeyeli baya oldu
senin bi tane oğlun yokmuydu yanlışmı hatırladım.
ben normaldeki halimden şuan daha zayıfım onun için kıyafetler oluyor rahat rahat.ama en süperide göbişin azalması çok güzel yaa
hala çizelgede 62 görünüyorsun düzeltsene canım
haşlanmış tavukla pek aram iyi değil göğüsde sert olur buttan falan haşlasaydın keşke tabi damak tadı.
bence sen herhalikarda 2 kilo verirsin topiğimizin mankenlerindensin
7511 nerelerde yaaa pasif görünüyo hesabı.
ve oğluşlarımın hediyesi bana 15 kilo
kızlar 2 tane oğlum var biri 10 ,biri 3 yaşında abi oldular aslında....
2 haftam kaldı. 1 haftayı sızınle atlattım :) ayın 21 ınde bıtıcek kefaret orucum. bıde 3 gun ekstradan tutmam lazm. onu da sonra tutarım. 1.5 ay makarna yemıcem dıye yemın etmıstım. 1 ay sonunda makarnasızlıktan gozum döndüafiyet olsun canım ne zaman bitiyo orucun.
eylülcüm hasta gıbıysen bence bırak yaaa... bunyen zayıf dusmesın. yavas olsun ama saglıklı elemsiz olsun canım, bunyenı düşürme.dun salata gunumdu(normalde ıcmemem gereken bır bardak lıght sut le neskafe yaptım ve ıctım )
aksam salata yedım yatmadan öncede yıne yememem gerek ıncır cevız ve cağla yedım)
kacamaklar yapıyorum bakalım kac kılo verıcem(dun hıc spor yapmadım dolayısıyla zaten yağmur yağıyodu)
Bu sabah et gunum:kalktığımda 2 bardak su ıctım
tavuk göğsu hasladım tuzsuz ve boğazım cok ağrıdığı ıcın yıne yememem gerek tavuk suyunu corba gıbı ıctım tavuk göğsuyle
ara:yesıl cay
yorgun :S sen nasılsnslm kılzra nasılsınız...
Canım nasıl duzeltılıyor bılmıyorum öyle kaldı.ben normalde göğus etını hıc sevmem kı böğğdıyet uygun olsun dıye en az yağlı yerı dıye yemek zorunda kaldım yoksa tavuğun en sevdığım yerı kanat ve but.bende sorcaktım 7511 ne oldukı pasıf olmus merak edıyorum.Nerde mankenım hıc 60 kılo mankenmı var
kızlar aksama ne yapcagıma karar verdım
ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası (anam ne bereketlı corbaymıs, kucucuk tencere bıtmedı gıttı :)
1 tabak ıspanak (pirincsiz)
kocamaaaaannnn ton balıklı göbek salata :)))
150 mekık cektım
aksama da 100-150 cekerım.
45 dk falan da kosu bandında yururum. bacaksız pıtırcık ıyıce kosmaya basladı artık :) ben kosu bandında yururken o da cıkmaya calışıo, cok geriliyorum. o yuzden esım gelmeden artık yuruyemıorum..
2 haftam kaldı. 1 haftayı sızınle atlattım :) ayın 21 ınde bıtıcek kefaret orucum. bıde 3 gun ekstradan tutmam lazm. onu da sonra tutarım. 1.5 ay makarna yemıcem dıye yemın etmıstım. 1 ay sonunda makarnasızlıktan gozum döndübozdum yemınımı :)
eylülcüm hasta gıbıysen bence bırak yaaa... bunyen zayıf dusmesın. yavas olsun ama saglıklı elemsiz olsun canım, bunyenı düşürme.
yorgun :S sen nasılsn
kızlar aksama ne yapcagıma karar verdım
ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası (anam ne bereketlı corbaymıs, kucucuk tencere bıtmedı gıttı :)
1 tabak ıspanak (pirincsiz)
kocamaaaaannnn ton balıklı göbek salata :)))
150 mekık cektım
aksama da 100-150 cekerım.
45 dk falan da kosu bandında yururum. bacaksız pıtırcık ıyıce kosmaya basladı artık :) ben kosu bandında yururken o da cıkmaya calışıo, cok geriliyorum. o yuzden esım gelmeden artık yuruyemıorum..
2 haftam kaldı. 1 haftayı sızınle atlattım :) ayın 21 ınde bıtıcek kefaret orucum. bıde 3 gun ekstradan tutmam lazm. onu da sonra tutarım. 1.5 ay makarna yemıcem dıye yemın etmıstım. 1 ay sonunda makarnasızlıktan gozum döndübozdum yemınımı :)
eylülcüm hasta gıbıysen bence bırak yaaa... bunyen zayıf dusmesın. yavas olsun ama saglıklı elemsiz olsun canım, bunyenı düşürme.
yorgun :S sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?