Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

slm kızlar

sabah light ekmekli tost

ara ayaım elma

öğlen

1 kase şehriye çorbası koydum içiyorum...

Süpperrr

5 günde 5 kilo diyetinemi başladın canım....

Evet cnm dayanabılırsem

selam kızlar
sabah

1 beyaz peynirli büyük dilimli tost

sabah aç karnına testlerim vardı 7 de kalktım tostuda dışarıda yedim 11 civarıydı yoksa açlıktan ölücektim

ohhh supper afıyet olsun anne adayı

1 fıncan 5 bıryerde cay(şekersız)
2 lt su
50 dk tempolu yuruyus,30 dk alet calıstım
ve dayanamadım acayıp kan sekerım dustu mınık patatesleyım insallah bıseyı değiştirmez
1 yarım bardak lıght sut yarım elma yedım kendıme geldım

herkeze selam ben geldim temizliık bitmedi daha ama biraz ara vereyim dedim çok yoruldum üstelik dün bide adet oldum bu arada 250 grm vermişim bitek

canım dikkat et vucudunu halsiz bırakma

herkeze selam ben geldim temizliık bitmedi daha ama biraz ara vereyim dedim çok yoruldum üstelik dün bide adet oldum bu arada 250 grm vermişim bitek

şişliğin vardır dikkat ettiysen verirsin sıkma canını

ara
1 meyva

akşam

az ıspanak kavurması
yarım kase çorba
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

56.6 ile karşınızdayım :18:

aslında çok gitmemiş ama yinede çok sevindim. çünkü sıkılaştığımı hissediyorum, kilo vermek kadar sıkılaşmak daralmakta çok öenmli benim için

bugün 4 sene önce aldığım eteğimi giyip gittim okula, çok sevindirici bir olay, ozamanlar daha fittim çünkü

günün özeti :

kahvaltı : mısır gevrekli kuru üzümlü activia yoğurt öğlene kadar 2 bardak çay içtim.

öğlen yemeği : yok hiç vaktim yoktu yine 12 saat dersim vardı, elmayla geçiştirdim

akşama doğru saat 4 gibi sobanın üstünde patates közleyip yedim 1 tane, oyüzden acıkmadım akşama ve yemek yemedim o saatten sonra.

şuan yeşil çayımı içiyorum.

çok sağlıklı bi gün değildi malesef, ama pzt salı full dersim olunca böyle oluyor.

ya kızlar tatlının çok ayrı bi yeri var benim hayatımda. öyle ki gece 2de 3de uyanır nutella kavanozuna sarılırdım, yada 2 paket kek yer geri yatardım.
tabi şimdi böyle bişey sözkonusu değil, ama canım çok tatlı çektiğinde yada enerjim düştüğünde " tadımca " yiyorum, fıstık üzüm vs gibi sağlıklı şeyler var içinde, zaten üzerindede sağlıklı atıştırmalık yazıyor
diyete başladığım günden beri 3 paket yedim bunlardan, bugünde 4 paket daha aldım evde bulunması açısından.
sizce bunuda yememelimiyim:44:
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

Eki Görüntüle 386718
günaydın

sabah,
sade omlet
2 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 dilim karışık tahıllı ekmek

eşim bugün kahvaltıyı hazırladı 5 orta boy yumurta kırarak yaptı banada omletin yarısını verdi iyiliğimimi kötülüğümümü istiyo anlamadım
güzel yapıyor bende dayanamadım yedim.
birazdan dişçiye gidicem eritirim herhalde.

gunaydın kızlar, bızım pıtırcık pc nın reset tusuna basa basa canına okudu sagolsun. açılmıodu pc. formatlamaya nasıl usendım bı bılsenız
neyse dun gece acıldı tesadufen.. o yuzden yazamadım.

dunku ıftar menum:
  • 2 kepce mercımek corbası
  • 4 kasık pilav
  • 4 kasık nohut
  • ton balıklı salata

arkasında kalorısı yazıodur tatlım bak bı kalorısıne. ona gore dengele gunluk menunu

canım dikkat et vucudunu halsiz bırakma

şişliğin vardır dikkat ettiysen verirsin sıkma canını

Evet canım kacamaklar yapıyorum bır bucuk versem yeter

ara
1 meyva

akşam

az ıspanak kavurması
yarım kase çorba
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

Çok ıyı ama aksam ekmek yeme öğlen tost yememısmıydın ney se hadı anne adayı olduğun ıcın kızmıcam

Tebrıklerben de benı cok sıkan kotlarıma olsamm ahh ahsupper gıdıyosun.

Bence bu tarz seylerı tuketmeee,ben marketlerde her turlu cıkolatanın kalorısıne baktım ve cook cok yuksek dusunsene yarım saat yuruyus yapıyosun ve ancak bır mınık cıkolatanın kalorısını yakıyosun.Tatlı krızını bal yıyerek ama cok az mıktar o sekıl dengele yada yesıl elma.Haftada bır gun ödul gununde bu tadımcadan yıyebılırsın

Wayy esın kahvaltımı hazırladı sana ne guzel senı sımartıyor kötuluğunu dusunmez,bebıs ıcın de olabılır.Gayet ıyı gıdıyosun canım

Gunaydın cnmCok guzel bır menu yapmıssın ton balığın asırı yağlı değilse cunku aynı öğun pılavda yemıssın pıtırcığınıda tebrık edıyorum ellerı baya becerıklıymıs

Son düzenleme:
kalkınca 1 buyuk bardak su
salata bır kase(tuz yağ yok)
1 galeta
2 fıncan sekersız cay

yagını koymuorum salataya sadece etlerini koyuyorum ama light da degıldı ton balıgı :)) zaten lıghtlarını hıc sevmemıstım tadı yavan gelmıstı bayagı bı..
80 gr lık küçüklerden alıp atıorum koca salata tabagına. dengelenıo sanırım.
pıtırcık cok marıfetlıdır sağolsun. dun mutfaktaydım, bulasıkları makıneye dızdım. bı baktım tv sehpasının ustune cıkmıs, level atlayıp bu seferde tv nın ustune cıkmaya calışıo. şoka girdim..

Ben almadım hıc o yağı alınmıs olanlardan,yağ uzerınde yuzuyor ya ondan dedım.Senın pıtırcık da cok yaramazmıs cnm

topiğe kimse uğramıyor mu

kızlar bugün dişime dolgu yaptırdım şimdi çorba yaptım soğutarak içmeye çalışıyorum.1 kase içtim öğlende birşey yemedim bugün sadece çorba içebilirim.

çok geçmiş olsun yaa ben bilgisayarı bile açamıyorumkievim çok büyük temizle temizle bitmiyor daha mutfak ve lavabolar var hayırlısıyla bi bitirebilsem artık

Günaydın kızlarrrr ilkbahardan sanırım bu günlerde pek keyifsiz ve yorgun hissediyorum kendimi... o yüzdende ne zamandır yazmıyorum

sabah

1 tam buğday
kk peynir
2 zeytin

çay

(tuvalet problemim hala fena bir gün isal bir gün kabız ne yapsam olmuyor )

herkese keyifli günler

geçmiş olsun cnm yaa diş insanı çok kötü yapıyor...

gunaydın kızlar
dun aksam yazamadım, yogundu ev bayagı bi.

dunku ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası
180 gr antrikot
kıvırcık salatası
2 kuru kayısı (içine bırer cevız koyarak yedım, canım cok tatlı ıstıodu)
4-5 bardak su
30 dk yuruyus

kucuk şişko acı bıber tursuları varya onlardan denesene, ben anında cıkıorum acı bıber tursusu yedıgımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…