Sanmıyorum 2 kg verıcemı,kolay kolay kılo veremıyorum cunku ama etkısı olduğunu farkıyorum göbek gitmiş
Gecen yılda spor yaptım cok 100 gr bıle vermemıstım sanırım metabolızmam yavas benım.tahmın olarak 1 kg gıtmıstır kesın
bu hafta sen 2 kg werceksın gbıme gelıo saglm spor yapıosn masallh fark hıssedıomusn
kızlar hepınıze soruom fark wrmı aynada
yapıyorum sürekli canım 65-70 arası gidip geliyorum artık tamamen vermek istiyorum sıkıldım sizinle gaza gelirim inşallah...
boy 1.66
kilo 70
hedef kilo 60
diyete bugün başladım sizinle inşallah....
kızlar sabah 2 dilim liğht ekmek
2 dilim salam
az peynir yedim...
öğlen
1 dl light ekmek
1 yumurta
ara 3-4 tane badem
akşam
yarım porsiyon etli patates yemeği yemeyi düşünüyorum...
sabah sirkeli su içtim
biraz saçma bir menü oldu yarın düzene sokacam inşallah....
ben varım beennn :)) bende evleneli 9 ay oldu ve ben 10 kilo aldımresmen utanıyorum halimden evlenirken yine burada zayıfladım tekrar geri döndüm :)
valla ben spor yapmayınca bacaklar popo dağılıyor ama şu 2 haftada baya değişiklik var bende hissediyorum yani (bu arada ben geçen pazartesi başladım sağlıklı yaşamaya )
2 gün sonra ekleyeceğiz cnm senide tabloya devamlılığına göre sende hatırlat bize . gerçekten istekliysen çünkü pes edip gidenler oluyor kızlarında dediği gibi
9 ayda 10 kilo alan bir tombul daha geldii
tama canım sağol....valla ben spor yapmayınca bacaklar popo dağılıyor ama şu 2 haftada baya değişiklik var bende hissediyorum yani (bu arada ben geçen pazartesi başladım sağlıklı yaşamaya )
2 gün sonra ekleyeceğiz cnm senide tabloya devamlılığına göre sende hatırlat bize . gerçekten istekliysen çünkü pes edip gidenler oluyor kızlarında dediği gibi
oglen aksam ekmek yeme oldumu sadece sabah
9 ayda 10 kilo alan bir tombul daha geldii
bence çok ince be tatlım bi 5 kilo fazlası ideal...
ben geçen pztden beri yediklerimi worde yazıyorum. bu hafta tartılınca eğer kilo verdiysem ki inşallah vermişimdir doğru yoldayım demektir. şimdi yazmaya çekiniyorum sanki sizinkilerden biraz fazla benimki.
kızlar saat 5 te basıl dondu kalmıs olan karnı baharden bıde 1 kase yogrt yedım bol acıyla
kızlar sabah 2 dilim liğht ekmek
2 dilim salam
az peynir yedim...
öğlen
1 dl light ekmek
1 yumurta
ara 3-4 tane badem
akşam
yarım porsiyon etli patates yemeği yemeyi düşünüyorum...
sabah sirkeli su içtim
biraz saçma bir menü oldu yarın düzene sokacam inşallah....
Afiyet olsun cnm mıden gectı dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?