Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben 2 kg dıorm ıddaya varım

kızlar sabah 2 dilim liğht ekmek
2 dilim salam
az peynir yedim...

öğlen
1 dl light ekmek
1 yumurta

ara 3-4 tane badem

akşam

yarım porsiyon etli patates yemeği yemeyi düşünüyorum...

sabah sirkeli su içtim

biraz saçma bir menü oldu yarın düzene sokacam inşallah....

bu hafta sen 2 kg werceksın gbıme gelıo saglm spor yapıosn masallh fark hıssedıomusn

kızlar hepınıze soruom fark wrmı aynada

valla ben spor yapmayınca bacaklar popo dağılıyor ama şu 2 haftada baya değişiklik var bende hissediyorum yani (bu arada ben geçen pazartesi başladım sağlıklı yaşamaya )

yapıyorum sürekli canım 65-70 arası gidip geliyorum artık tamamen vermek istiyorum sıkıldım sizinle gaza gelirim inşallah...

boy 1.66
kilo 70
hedef kilo 60
diyete bugün başladım sizinle inşallah....

2 gün sonra ekleyeceğiz cnm senide tabloya devamlılığına göre sende hatırlat bize . gerçekten istekliysen çünkü pes edip gidenler oluyor kızlarında dediği gibi

oglen aksam ekmek yeme oldumu sadece sabah

ay pazar en az 2 kg gıtmıs olsa hepımızde varya off ne kadar mutlu olucam

tama canım sağol....
oglen aksam ekmek yeme oldumu sadece sabah

tamam canım deniycem .....

9 ayda 10 kilo alan bir tombul daha geldii

hoşgeldin cnm topiğin çok boştu burada motive olursun dedim :) bizde diyet listelerine bağlı kalmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz yediklerimizi yazıyoruz birbirimizi uyarıyoruz, önerilerde bulunuyoruz veeee pazarları tartılıyoruz...

ben geçen pztden beri yediklerimi worde yazıyorum. bu hafta tartılınca eğer kilo verdiysem ki inşallah vermişimdir doğru yoldayım demektir. şimdi yazmaya çekiniyorum sanki sizinkilerden biraz fazla benimki.

ben geçen pztden beri yediklerimi worde yazıyorum. bu hafta tartılınca eğer kilo verdiysem ki inşallah vermişimdir doğru yoldayım demektir. şimdi yazmaya çekiniyorum sanki sizinkilerden biraz fazla benimki.

yazarmısın bıse olmaz

1 tabak kabak dunden kalma
cok az yoğurt
ve dun esıme yaptığım kıymalı makarnadan ıkı kasık yedım(ama bu yedığım karslığı eğer gucum kalırsa kosucam biraz)

Selinay menun sacma değil,gunde toplamda 3 dılım ekmek cok bunu 2 ye dusur ,aksam patates den uzak dur cnm yersende bı kaşık alyarına duzeltırsın tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…